Jump to content
Vesperala Forum

RoAp Radu

Stars
 • Posts

  557
 • Joined

 • Last visited

About RoAp Radu

 • Birthday 09/06/1945

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Targoviste

Recent Profile Visitors

5,471 profile views

RoAp Radu's Achievements

RisingStar

RisingStar (4/7)

0

Reputation

 1. Va contrasalut, desigur! Ne auzim. Poate o descurca si Marian pana ma intorc. Cu forumul. Plec cu slujba peste Prut.
 2. Pentru relax. Oameni rai, dom,le oameni rai.
 3. ! Este ultimul meu post aici in conditiile actuale. Finantez in continuare orice demers al Corinei. Aloc doua saptamani.
 4. Mor dupa bucata asta. "luciri de pacat" "sanii tei e un tezar sublim" Tigani la rang de arta! Aproximativ, categoric! dedicatiune si heruvim, incepe sa-mi placa!
 5. Neata Sam. Am dormit cinspe ore.
 6. Ne auzim. Am comunicat si cu Marian. Sper sa rezolve. Trebuie sa dorm cateva ore.
 7. Eu schimb tabara. Microsoft nu mai face(sustine) partea mobila.Au taiat W, au taiat mail App, e gata. pacat. S10 e rau pe semnal. Rau de tot. Revin, cred pe Iphone. Ezit fiindca tot ce folosesc e pe OneDrive. Nu se pupa inca asa cum trebuie. Desi imi face cu ochiul 11pro. Imi place mult. Mai stau putin.
 8. Salut Sam! Copiii vin la pachet cu mamicile. Sau cu o parte dintre ele. Chiar merita locul. Multi au ras de mine ca in Thasos e ca la Eforie. Ok, am spus. Uite poze cu plaja. Seamana cu Eforie? Poze facute pana in ora 17. Pe mine m-a impresionat in afara de mare o cariera de marmura din miezul insulei. Incredibil. Un munte mai mic taiat cum tai untul cu un cutit. Pe culori. Utilaje si mai vechi si mai noi. Merita vazut. Ma pricep la utilaje si cred ca-s norocosi tipii din insula cu asemenea rezerve naturale. Marmura alba, roz, neagra, mai mare, mai mica, e o intreaga industrie. Oricum sunt dati naibii grecii. Mi-a placut. As lucra oricand acolo. Fata de noi sau de fosta uRSS au zeci de ani in fata.
 9. Am arvunit tot resortul si Ioanna app. si BlueThassos pentru anul viitor. Sa vezi tabara ce fac in 20. E nasol cumva cu actele juniorilor. O cotesc eu cumva.
 10. Pe cine pupi aici? Mi-as vinde sufletul pentru un pupic de la tine. Si asta de zece ani incoace.
 11. RoAp Radu

  Mama

  Lucrurile merg si mai bine cateodata. Esti bogat daca are chef sa iti raspunda.
 12. La anu' iau mai multi. E greu cu actele. Mergem inainte!
×
×
 • Create New...