Jump to content
Vesperala Forum

RoAp Radu

Stars
 • Content Count

  557
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About RoAp Radu

 • Rank
  RisingStar
 • Birthday 09/06/1945

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Targoviste

Recent Profile Visitors

4,982 profile views
 1. Mor dupa bucata asta. "luciri de pacat" "sanii tei e un tezar sublim" Tigani la rang de arta! Aproximativ, categoric! dedicatiune si heruvim, incepe sa-mi placa!
 2. Eu schimb tabara. Microsoft nu mai face(sustine) partea mobila.Au taiat W, au taiat mail App, e gata. pacat. S10 e rau pe semnal. Rau de tot. Revin, cred pe Iphone. Ezit fiindca tot ce folosesc e pe OneDrive. Nu se pupa inca asa cum trebuie. Desi imi face cu ochiul 11pro. Imi place mult. Mai stau putin.
 3. RoAp Radu

  Mama

  Lucrurile merg si mai bine cateodata. Esti bogat daca are chef sa iti raspunda.
 4. Bunei mele mame virtuale, Narcisa! Am observat o chestie la greci in vacanta. Duc mana la inima ca forma de salut in conditii obisnuite de salut. Au ceva al lor. Scriu asta fiindca ezitam intre o dedicatie locala sau de la greci. Imi place Grecia, imi place mult. Totusi primeaza asta:
 5. Esti tare! Eu am la blestematii de la UPC 5 si ceva Mbps la upload. Stau tot timpul pe date, pe hotspot. De ani de zile ma tot agit sa schimb. La munca am 10-15 Mbps upload si 50-6a Mbps download. Sunt praf!
 6. E bun telefonul, chiar bun pe semnal si bacterie. Cum setezi notificarile de la aplicatii pentru fiecare in parte? Eu n-am reusit in iarna. Sa dau cu unul de pamant nu alta de draci. Oricum, foarte bune terminale. Dar nu peste batranul meu Lumia 640 LTE. Glumesc.
 7. Convenabil, ca de obicei.
 8. Christophe MaĂŠ - Charly E tare! L-am pescuit de pe Romania Cultural pe radio. Ascultati si urmatoarele. Oricum pica bine. Toata viata m-am ferit de franceza. Trebuie s-o reinvat. Nu ca stiam mai mult inainte.
 9. M-am indragostit mai demult de Julie Zenatti. Insa aici ma omoara. Glumesc. Mi-a spus un prieten, doctor in muzica, despre orchestra ca e cum spun eu, top din neamul topului. Normal ca m-a luat la misto si m-a intrebat de unde o cunosc. E tipa din mijloc, cea mai scunda. He he, vise, vise taica... Insa placute.
 10. De ce mi-a sters ceva din post un moderator nepregatit pe domeniu? Insa am avut dreptate!
 11. Una dintre cele mai tari chestii pe care le-am vazut vreodata. Nu glumesc. Habar nu aveam de asta. In zona unde lucrez a fost la un moment dat o adunare ad hoc(au fost mai multe). A fost asa un fel de invitatie de dupa amiaza locala. Ceva duminical sa zic. Cand a venit vorba de jintita spuneai ca au bagat tigai la market. Alarma pe SMS de cutremur. Toate, repet, toate marimile locale si nelocale au venit in scurt. Adio afaceri, adio treburi. Hai la camp la..... Colegul meu are un hobby. E dambla, nu hobby. Acolo se mananca cu zeama si calda. La lingura, nu presata ca urda
 12. Nat King Cole/ Cosita Linda Mai tare, insa aproape de Iff Bennett - Gina Nazionale
 13. Greu de gasit pe forum insa e amuzanta melodia. A. Similea/Omleta din oua de broasca testoasa
×
×
 • Create New...