Jump to content
Vesperala Forum

RoAp-Radu

Stars
 • Content Count

  227
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About RoAp-Radu

 • Rank
  ShiningStar
 1. Prioritatea este a celor tineri. Ce inseamna Ssi C?
 2. Manipulati gratuit. Fara suparare. Ea nu are un diagnostic exact. Sau nu il accepta. Costurile pentru o inutila speranta is mari. Cerseste degeaba bani. Admitand ca are sanse in locuri scumpe, lista incepe cu cei cu varsta mica. Sau poate ca nu vi se pare corect? ********************************** editat************************************
 3. Aici eu am exagerat, clar! Haideti s-o dreg. Prunimea suntem noi. Citat din cele dese ceturi dacice. Fara maracini pentru ca dacii au considerat ca maracinii fac santier rau cu cele scrise. Si i-au indepartat. Pe maracini, desigur. Absolut.
 4. Si de ce ar conta proprietarul? Fiindca asa e manipulata pulimea? Toti proprietarii straini de terenuri le vand si le cumpara fara greturi. Neirigat este cam 5000-6000 euro la strigare si pseudocadastrat. In real nu sare de 3000-3500 euro/hectar. Cadastrarea este deja o iluzie. Si nu prea reusesc sa vanda nimic. Prefera 200 euro chirie pe hectar. Ne vaietam ca prostii. Bataia mare si pe care pulimea nu a vazut-o este pe ADS. daniel constantin va spune ceva? ponta va spune ceva? De fapt seful lui constantin si socrul(sarbu) lui ponta. B
 5. Era strict un exercitiu personal de atentie. Nimic mai mult.
 6. Asta e cretin de-a binelea. Parca vad ca olteanul e cazat cu chirie in Techirghiol.
 7. Sam e ocupata si e cu geana pe isr2002, insa olteanul nici macar litoralul nu l-a prins? Al draq agent.
 8. E oltean? Sa nu-mi spuneti ca a lucrat in Eforie.
 9. Stie cineva povestea cantecului? Mi-ar prinde bine cateva randuri.
 10. Cine este Godina? Tot aud de el la radio dimineata. Mi-l imaginez drept un ospatar la geam, interpretat de Papaiani.
 11. Sa nu exageram! Eu vad partea buna. Absenteism care sa confirme faptul ca avem rules si nu conteaza neaparat cine iese. Democratia asta televizata cam apune. E un pas.
 12. Si cam pe care V ai pus geana? Intreb ca sa nu intram in conflict de comunicare, eventual sentimental.
 13. Gualtier Malde. Bunei mele prietene Luc.
×
×
 • Create New...