Jump to content
Vesperala Forum

Yelle

Banned by Moderators
 • Posts

  2,816
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Yelle

 1. Yelle

  Fight Music 5

  Te inseli amarnic. Te macina lipsa mea de reactie de prin alte parti si sufli si-n iaurt. Sufli de aiurea. As fi reactionat, dar nu mai reactionez la tine acasa. Oricum, stai linistita, nu mor caii cand vor cainii, dar candva tot mor si ei. Daca apesi pe show results, nu ti le arata decat dupa ce votezi. Delirati.
 2. Toate pozele sunt facute cu telefonul. Oricum, nu garantez ca m-as fi descurcat mai bine cu un aparat. Biblioteca Centrala Universitara Tot in Fundatie, grupul statuar ai voievozilor Piata Unirii, statuia lui Cuza. Teatrul Primaria Mitropolia
 3. Yelle

  Fight Music 5

  Nimic din ce am spus nu are legatura cu muzica populara. Glumeam inclusiv la faza cu protestul. Din contra, am si propus o melodie la muzica populara, deci ce as avea impotriva?
 4. Yelle

  Fight Music 5

  Eu am apa si pahar, pui tu furtuna?
 5. Oare de ce sunt eu atat de rea? De ce sunt tentata sa spun numai rautati? Uite, acum ma abtin.
 6. Yelle

  Fight Music 5

  Nu. Poate fi luata si ca forma de prostest.
 7. Tot ce-i bun e ilegal, imoral, ingrasa sau costa. Peeeentru a evita eventualele interpretari evitante, tin sa precizez ca glumesc. Olecuta.
 8. Yelle

  Fight Music 5

  On: Le-am votat pe toate, de la un capat la altul, pentru ca altfel nu se putea vedea rezultatul votului.
 9. O definitie foarte neinspirata pentru "a fi om". De oameni din aia ii urez celui citat sa aiba parte. Eu sunt inselator de deschisa sau de inchisa, depinde de toan(t)e.
 10. De obicei, explodez. In rarele momente cand ma abtin, e mai rau, pentru ca platesc polite.
 11. Nu m-au inselat decat o singura data. Poate nici atunci, daca nu mi-ar fi placut sa ma las inselata.
 12. Imi trec mai multe, dar trec prea repede.
 13. "Daca mananci, esti ca un prieten. Daca nu mananci, imi esti ca un frate".
 14. E cam prima gradina botanica infiintata in Romania. Si Universitatea, tot cam asa. Si nu seamana deloc cu cea din Bucuresti, apropo. Banuiesc ca asta va fi interpretata ca vreo rautate absoluta, iarta-ma, te rog. Azi am mancat dulceata de patlagele verzi, am o scuza.
 15. Poze cu locuri de pe aici, vor veni. Sunt in aparatul altcuiva si nu le-a descarcat. Dupa cum ziceam, eu l-am uitat pe al meu. Cele cu flori sunt facute de mine, cu telefonul, in sera gradinii botanice.
 16. Am vazut frezii azi. Buna seara.
×
×
 • Create New...