Jump to content
Vesperala Forum

-Mark-

Stars
 • Posts

  68
 • Joined

 • Last visited

About -Mark-

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Banat

-Mark-'s Achievements

FallingStar

FallingStar (2/7)

0

Reputation

 1. LA MULŢI ANI, Piko ! Pssst, să nu o trezim pe Şefa de la Sechiuriti. Linişte, nu mai faceţi gălăgie! Fiţi mai atenţi! Încet, uşor, aşa. Acum puneţi jos Aduceţi şi gheaţa, repede! Nu uitaţi paharele! Şi viteză maximă, să nu ne prindă nimeni că am adus pe forum o blondă şi cîteva sticle de şampanie pentru Piko.
 2. Dumneavoastră vorbiţi ? După ce aţi reuşit să mă pacăliţi ? Eventual invers, să iau lecţii să fiu mai tînăr. Despre influenţa stresului asupra stării de sănătate : Despre nutriţie şi sport : Avertisment : Titlul şi introducerea (primele 45 de secunde) sunt puţin "neortodoxe", probabil pentru a atrage mai multe vizualizări.
 3. Personal nu cred în conceptul de suflet pereche. Ideea a apărut în romanele şi filmele de dragoste, deci e ficţiune. Pînă acum nu mi s-a întîmplat ca o femeie să cadă pe spate cînd mă vede prima dată. Din contra, am încercat să o conving din greu, ce bărbat frumos, deştept şi devreme acasă a întîlnit, cînd de fapt, totul era atît de evident. Dar nu exclud în totalitate ideea că nu ar exista un suflet pereche - speranţa moare ultima. Sau poate în antichitate existau altfel de femei, mai uşor impresionabile ? Cine poate ştii ? În schimb putem să discutăm despre : SuperBonus pentru cei cuminţi :
 4. Un documentar interesant (26 min.), despre o posibilă legătură între astrologie şi religie : Zodiacul și astrologia: scurtă istorie a miturilor religioase (subtitrat în limba română)
 5. -Mark-

  Bancuri

  Soţul şi soţia prin parc: - Scumpo, încearcă să arăţi că eşti fericită. - De ce? - Doamna care vine spre noi este fosta soţie. Un american şi un român sunt cazaţi în aceeaşi cameră, de la etajul 30 al unui hotel. A doua zi românul zace zdrobit pe asfalt. La anchetă americanul a declarat că se cunoscuseră la recepţie. Americanul declară: - Eu am urcat cu liftul ca la noi, românul pe jos, ca la ei. Am coborât împreună la bar. Eu mi-am luat pe genunchi o blondă, ca la noi, iar el o brunetă, ca la ei. Am urcat sus cu fetele. Când au venit soţii lor eu am scos pistolul, ca la noi, iar el s-a aruncat pe geam, ca la ei. Dupa noaptea nuntii, mirele spune putin ofticat: - Din cate văd, dragă, eu nu sunt primul! Soţia, în timp ce fuma o ţigară răspunde: - Din cate văd şi eu, nu vei fi nici ultimul! Este important pentru o femeie sa aiba langa ea un barbat care din cand in cand sa faca curat, sa gateasca si sa repare ce se mai strica prin casa. Este important pentru o femeie sa aiba langa ea un barbat caruia sa-i destainuie aspiratiile si care sa o asculte si sa o inteleaga. Este important pentru o femeie sa aiba langa ea un barbat care sa o admire si care sa faca dragoste cu ea din placere. Este important pentru o femeie sa aiba langa ea un barbat care sa o scoata in lume si sa o trateze ca pe o printesa tot timpul, nu doar la ocaziile speciale. Este foarte important ca cei patru barbati sa nu se cunoasca intre ei... Limita bautului decent: Bea pana ti se pare frumoasa, dar inca nu vrei sa o ceri de nevasta...
 6. Probabil ai dreptate, dar e valabil doar la bărbaţii "mai slabi de înger". Personal, nu cred că au dispărut complet bărbaţii care doresc 100% şi trupul, şi sufletul unei femei, pînă cind moartea îi va despărţi. Iar dacă nu ştii ce este în mintea şi inima ei, cum o poţi înţelege şi trăi împreună cu ea ? Mai ales, că voi aveţi monopol pe intuiţie (inteligenţă emoţională) ? Aici e un documentar interesant despre diferenţele dintre femei şi bărbaţi :
 7. LA MULŢI ANI ! Ce dar ar fi mai potrivit de ziua voastră decît un pentru a afla ce este în inima unei femei. Să fiţi iubite ! Nonstop !
 8. Cîteva idei interesante în acest articol : StilulTau.com_Sapte_lectii_de_viata_pentru_a_deveni_o_femeie_puternica.pdf
 9. Pentru domnişoare, domniţe şi doamne :
 10. În războiul dintre minciună şi adevăr, minciuna cîştigă prima bătălie, iar adevărul ultima. - Mujibur Rahman
 11. Îi bai mare de tot. Urgent, vă rog să faceţi o listă, în 3 exemplare, cu toţi cei care au afirmat că nu sunteţi domniţă. Personal vă garantez, că vor intra pe forum doar tunşi zero, epilaţi brazilian cu ceară şi de mînă cu părinţii.
 12. Săru' mîinile ! De la excelent în sus. Şi serios, n-am fumat nimic ilegal, n-am "inspirat" nimic pe nas. Doar că sunt o fire puţin mai optimistă şi sper să fiu "contagios" pentru voi. L.E. Nu găsesc topicul, aşa că-i transmit aici Vesperalei urarea pe care o foloseam în sesiune, la examene : Baftă, milă şi pomană !
 13. Îmi este destul de dificil să mă adresez colegilor de forum folosind pronumele de politeţe ( dumneavoastră ). Bănuiesc că asta e blasfemie pentru cei din fostul Regat, dar nu o fac în mod intenţionat, cu scopul de "a ne trage de şireturi". Aici în zonă, ne salutăm cu Ciao şi discutăm la per tu. De regulă, cel mai în vîrstă propune acest lucru în primele propoziţii după salut. Aşa că vă rog să-mi acceptaţi anticipat scuzele, în cazul în care vă simţiţi lezaţi.
×
×
 • Create New...