Jump to content
Vesperala Forum

malitzia

EveningStar
 • Posts

  12,599
 • Joined

 • Last visited

About malitzia

Profile Information

 • Gender
  Female

malitzia's Achievements

StarGazer

StarGazer (6/7)

0

Reputation

 1. Buna Vespe, Romeo, Danco! Sa aveti o zi frumoasa!
 2. Am si eu o intrebare : Cum se numesc chestiile astea in romana? In engleza vad ca poarta denumirea de converse Tinerii poarta numai asa ceva. Ciudat mi se pare ca fetele ii poarta chiar si la rochii de seara, ceea ce mi se pare ingrozitor de nefeminim si lipsit de eleganta.Poate ma lamureste si pe mine cineva.
 3. Ingerul pazitor este o parte interioara din noi. Daca il chemam sa stiti ca vine imediat. Nu trebuie sa facem cine stie ce ritualuri. Ideea este ca nu puteti vizualiza in 3d acest lucru decat daca beneficiati de clarviziune. Mare atentie sa nu confundati entitatile luminoase cu proiectiile voastre mentale. Ingerii pot fi intalniti in Astral - pt cei care se pot dedubla constient.
 4. Twilight : New Moon - Official Trailer [HD]
 5. Buna Vespe! Suntem bine. Am iesit in oras de dimineata pana acum. Sunt rupta de oboseala. Rafael este cumintel.Se plimba cu premergatorul si este foarte guraliv. Buna Gabi!
 6. Gabriel, eu nu te iau in ras. Eu vad filmul din alta perspectiva.
 7. Sigur ai vazut Twilight? Fiecare rezoneaza cu ceva ce se afla in interiorul lui...Unii rezoneaza cu Twilight, altii cu Matrix, altii cu Predator , altii cu Ghotica.
 8. Dar ce ai patit? S-a dus plaja. Nu este vreme frumoasa.
×
×
 • Create New...