Jump to content
Vesperala Forum

Radu_RoAp

Banned by Moderators
 • Posts

  1,099
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Radu_RoAp

 1. Pf. Am inteles ce e PS. Tu nu mi-ai fi explicat nici daca te tineam de picioare cu capul in jos, la un balcon de la etajul 20.

  Am zis ca poate o sa vorbesti civilizat si nu o sa creezi valva, si o sa iti schimbi atitudinea. Pe care, sincer si direct, o urasc! Eu nu mai am rabdare si nici nervi sa stau sa te conving de ceva sau sa suport prostiile tale.

  Nu e ca si cum ai fi incercat sa corectezi ce trebuie, asa ca nu o sa ma razgandesc niciodata. Daca vrea altcineva sa scoata sanctiunea (nu stiu cine ar vrea sau cine ar putea), bine. EU, NU!

   

  Esti sigur ca ai facut PS la tot ce ai scris? Sigur nu ti-au scapat niste postari care nu ar trebui vazute? Fa PS si la mesajele personale.

  Atunci cand scrii, o sa am grija ca, daca e ok din punct de vedere al limbajului, postarea sa apara. Daca nu e ok, nu apare.

   

   

  Nu Papi.

   

  Imi dai voie sa scriu? :rade:

   

  Lasa ca te iert.

   

  Esti de treaba.

   

  Dupa cum observi m-ai inspaimantat si iti fac toate poftele doar doar o sa ma eviti.

   

  PS se intelege. :hatoff:

   

   

   

   

   

   

  Ba stiu si am avertizat sa va opriti la poarta lui, ca inauntru face prapad! :mafia1: E specific pentru el: se da lovit si , cand crezi ca l-ai dat gata, iti da mat din doua vorbe.

   

  Ati incurcat vitejii.

   

  :bighug:

   

  Esti sigur ca ai facut PS la tot ce ai scris? Sigur nu ti-au scapat niste postari care nu ar trebui vazute? Fa PS si la mesajele personale.

   

   

   

   

   

 2. Nu vreti si voi sa stingeti lumina? Ca nu pot adormi cu lumina aprinsa.

  Da' o poveste zice cineva?

   

   

  Aha. Esti inhamat. Mie-mi place, te-as tine asa mai des.

  Apropo, buna seara. :airkiss:

   

  Discutam cu V.

   

  Cum de ai aparut?

   

  :flowers:

   

   

   

   

  :kiss_the_star: Ce frumos sună :) As.

   

  LE: Am editat. Stelistul e baiat de treaba.

   

  Tin la el. A fost cumsecade.

   

   

 3. Cred ca vreau sa fiu batran. Batrana. Adica, pe langa asta, sa fiu si femeie. Foarte batrana. Femeile batrane pot face ce vor, nu le impiedica nimeni si, in plus, toata lumea le sare in ajutor, chiar daca nu au nevoie. As putea insira o groaza de situatii in care cel mai bine e sa fii o batranica aparent neajutorata, dar unele dintre acestea ar putea suna... extrem de insensibil fata de femeile foarte, foarte, batrane. Oricum, ar fi distractiv.

  Pf. :pardon:

   

   

  Nasolule, nu pot sa ma abtin. :lol:

   

  Fa-te Israela si al, pardon, a mea esti. :lol:

   

  Pup dulce. :rade:

   

  Am facut PS pentru reclamatii ulterioare. :lol:

 4. Cred ca e nevoie de mai multa evaluare, dupa cum vad. Nu conteaza daca am timp sau nu, cand am timp, moderez. Daca nu, asta e. Prefer sa stiu ca nu scapa nimic catre public, decat sa scrii liber si sa apara surprize. Si mai sunt si altii care pot modera.

  Ce inseamna "altadata"? Te plictisesti?

   

  M-ai desuspendat?

   

  Ca sa nu mai insist aiurea.

   

  Si ca sa nu mai caute Sefa ip-uri dubioase. Pe care sa vrea si nu le gaseste.

   

  Nu insistam, insa ieri a fost 15 ianuarie si era asa un fel de obicei ca eu indiferent de multele ore de suspendare sa accesez forumul.

   

  Tehnic, ieri chiar nu am putut. Si pana ieri nu am avut timp.

   

  Azi am.

   

  V. :bighug:

   

   

   

   

   

   

   

 5. Insinuezi ca ar trebui sa ne spunem ultimele dorinte :cry: ? Atunci, eu, mai frumos si mai concis decat Asimetric, n-as putea sa ma exprim, mai ales ca simt un nod in gat si ma podideste plansul :cry: ! Deci, cum spunea sefu'? Eu v-am iubit pe toti, pe unii mai mult, pe altii mai putin...

   

   

   

   

  Nu au fost, Yelle. Iti spun asta pentru ca imi amintesc foarte bine cat am fost de socata de acel cutremur, invatasem despre ele dar niciodata pana atunci nu mai simtisem unul.

   

  Reiau doar pentru print screen.

   

  Altadata.

   

×
×
 • Create New...