Jump to content
Vesperala Forum

ady_dobre

Stars
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About ady_dobre

 • Rank
  LittleStar
 1. eu am avut cand eram nic pat supeapus. niciodata nu s-a pus problema sa cad din pat. si cand am ajuns la facultate in camerele de camin am dat tot peste paturi suprapuse. te odihnesti ca intr-un pat normal daca scoti din pusculita bani pentru o saltea confortabila. poti dormi prost si intr-un pat mare. nu e ca si cum dormi pe paie itr-un pat suprapus.
 2. Youth Without Youth drama, fantasy, mistery. este dupa cartea lui Mircea Eliade. mie mi-a placut mult.este din 2007 dar nu cred ca a fost si la noi in cinematografe. as fi scos bani de la pusculita sa il vad in cinema.
 3. si eu tot cu pasta de dinti curat argintul. nu trebuie sa scoti multi bani de la pusculita si chiar se curata.
 4. asa scoate bani de la pusculita sa il vad jucand. e foarte bun. The Rocket!
 5. eu tot pe cele "clasice" le prefer. seinfeld, friends, joey, the simpsons... oricat m-as uita la ele tot nu ma satur
 6. Steliana Sima-Fir-ai tu strainatate. eu am ascultat melodia asta cand a plecat varul meu in strainatate
 7. salutare tuturor! nu ma prea ma pricep la telefoane, de aceea poate ma puteti ajuta voi. doresc un telefon bun, neaparat cu android (deci nu iphone), cu camera care sa faca poze ok, baterie care sa ma tina cel putin o zi si sa nu fie foarte mare. ce telefon mi-ati recomanda?
 8. Poti alege ce universitate vrei tu, daca as fi avut probleme cu vreun profesor clar n-as fi riscat sa il am si la master. Totusi, pe mine m-a determinat sa plec in afara un prieten, care era deja masterand in UK. Mi-a vorbit asa frumos despre avantajele din afara, ca am inceput sa ma interesez si am gasit o fundatie care m-a consiliat gratuit. Fac masterul la Middlesex University din Londra. Daca te tenteaza sa-ti continui studiile in afara, iti recomand Study Abroad Advising Center, asta e fundatia de care iti vorbeam, eventual dai un mail la contact@education-abroad.ro Succes!
 9. Guess Who ft. Spike - P**** :D
×
×
 • Create New...