Jump to content
Vesperala Forum

Crusher

Stars
 • Posts

  282
 • Joined

 • Last visited

About Crusher

 • Birthday 10/14/1991

Crusher's Achievements

ShiningStar

ShiningStar (3/7)

0

Reputation

 1. nu prea.. depinde. Iti place linkin park ?
 2. laura. folosesti audibles pe y!mess ?
 3. pe ea. te mai uiti la desene animate ?
 4. ..si "nimic ce intr-adevar merita.. nu vine usor" nvm
 5. Nu inca, dar sper ca o sa-l simt atunci cand mi se va indeplini dorinta mea de mos. De ce nu incerci?
 6. Orice chestie are dezavantaje. La net iti strici ochii, mancand fast food iti strici sanatatea.. si asa mai departe. Doar pentru ca internetul este un fenomen nou, nu este cu nimic mai deosebit de alte "dependente" si la care vai doamne trebuie sa renuntam neaparat.
 7. Nu, dar nu prea-mi place nici ca altii sa depinda de mine. Ce te impiedica sa-l rezolvi ?
 8. Oarecum.. dar te intalnesti destul de des cu aceste bariere.. si poti spune ca au un efect destul de mare asupra ta, asupra formarii tale. vespe, sau cine a editat topicu', este "de ce sa te deranjezi?" sau "de ce sa te chinui?" / "ce rost are?" / "de ce sa te obosesti?" etc. - nu de alta, dar este derutant cum ati pus.
 9. Da, bine, ai dreptate, dar tot te definesc si aceste chestii. Iar eu nu vorbeam de catalogare si ca ion zice 'life sax', se arunca si-l numim toti sinucigas satanist. Vorbeam de faptul ca aceste chestii chiar te catalogheaza pe tine ca persoana. Nu-i doar o eticheta faptul ca nu poti trece de un blocaj. Este.. nu stiu.. ceva adevarat care spune ceea ce esti. Iti defineste o calitate sau un defect.
 10. Si vrei sa spui ca daca treci sau nu de o bariera nu-ti pune o calitate sau un defect la personalitate? Cum ai spus si tu, daca esti puternic treci peste, si-ti dovedesti caracterul tau, de ambitios.. de.. nu stiu. Daca nu treci.. ramai acolo nestiind lucrurile pe care le pierzi.
×
×
 • Create New...