Jump to content
Vesperala Forum

Barcelona

Stars
 • Posts

  9,269
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Barcelona

 1. On 11/13/2020 at 8:49 PM, Narcisa said:

  Ce intelegere amiabila, din moment ce nu reusesc sa le tarasc la niciun  mediator? Mai degraba o sa-ncerc  cu executorul judecatoresc, dar sa treaca nebunia asta care ne tine-n casa... Ce sa fac eu intre 11-13, ca nici pana la coltul strazii n-apuc s-ajung... :think:

  Ce se mai aude pe la tine?

  Traiul zilnic si rutina. Nefiind in Bucuresti atat de des pe cat mi-ar fi placut, sunt oarece limitat de imprejurari atunci cand vine vorba de a desfasura anumite activitati care-mi sunt dificile acasa. Dar nu ma plang atat de mult.Am pus 7 kg de cand cu pandemia, am mutat balanta din zona lui "eram prea slab" spre cea a lui "e timpul pentru putina dieta". 😆

  In rest, majoritatea zilei se desfasoara-n online, fie ca-i vorba despre facultate sau despre timpul liber. Situatia in care ne aflam iti ofera confortul de a te minti cu buna-stiinta atunci cand vine vorba de a fi delasator sau de a abuza de ore petrecute pe internet. In acelasi timp pui problema faptului ca pana sa ne lovim de asa ceva, obisnuiam sa privim unele lucruri ca fiind luate direct de pe tava, chestii ce-acum sunt relativ greu de realizat in aceeasi normalitate: sa petreci o seara undeva, sa stai o noapte intreaga afara, sa iesi fara declaratie. 😆

  Asteptam vremuri mai bune, macar in ideea in care stabilizam sau reducem impactul pandemiei si numarul de cazuri. Din nefericire, acest lucru va dura suficient de mult incat sa resimtim puternic asta.


  La dvs? ☺️

 2. On 11/10/2020 at 4:42 PM, Narcisa said:

  M-au suparat, n-am mai avut cui sa le reclam , ca au disparut toti sefii,   si mi-a crescut corespunzator tensiunea.  Direct la Barcelona o sa merg cu jalba , ca totul pe lumea asta are consecinte, sa faca ele bine si sa le traga, din moment ce le-au generat!:ang:

  greu sa nu fiu partinitor, nu promit. 😆

  cum a ramas cu intelegerea amiabila? 😔

  va salut si eu 🥰

 3. Daca joaca Faraonu', we're fine (cu toate ca s-a accidentat, dar cred ca revine). Inventeaza el ceva...

  e ok faraonu, a zis klopp in post match interview :lol: . operation score one quick and be cautious after that is underway :lol:

   

  Paste fericit!

 4. Barcelona, bizuie-te pe noi, ca suntem neintrecuti : tinem pumnii, spunem rugaciuni, facem matanii, dam acatiste, fluturam neobositi steagul asta norocos :steag: .

  fiti fara teama, caci biruim :lol:

   

  O sa ma rog si eu pentru tine. Cu toate ca tin cu Real, cred ca o sa imi pun la profil o poza cu Barcelona, cu mesajul "pray for Barca"... In catalana, eventual. Sper sa te ajute.

   

  i switched sides long time ago, acum ar trebui sa-mi schimb nicku-n Liverpool :lol:

  dar fie primit gestul, ai putea sa fii rau si sa-ti pui cu ferguson (anyw stiu ca erai/esti fan liverpool so there's that, nici pe asta nu ma bazez prea mult :lol: )

 5. Daca vrei sa cresti, cresti, dar eu ti-am zis ca nu-i bine :no: . Bunaoara, eu. Am plecat la drum cu un cos plin ochi cu vise, iluzii, sperante , incredere- n-aveam de unde sa stiu pe atunci ca increderea e totuna cu naivitatea. Banuiesc ca n-am fost suficient de atenta, nici astazi nu stiu la ce hop, la ce cotitura le-am pierdut aproape pe toate , una cate una. Insa, nu tuturor li se-ntampla, studiile au aratat ca doar 87 la suta dintre locuitorii planetei patesc asta. Cei care nu si-au luat la timp tratamentele.

  Ce baiat frumos esti, Barcelona :o: ! Fie ca si norocul sa-ti fie pe masura :bighug: !

  Vrem poza cu fata :rules: , nu incerca sa scapi !

   

  Nici mie nu mi convine, dar ce sa fac.. :resent:

  pe baza acestor studii e timpul sa-ncep de la varsta asta cu retete si tratamente :lol:

  multumesc frumoss :blush-1: ,fata e inexistenta momentan, sunt eu mai pretentios :P:

 6. Pune si tu niscaiva detalii langa poza asta, nici in ce clasa esti nu mai stim, eu una am uitat, ca-s batrana, maica :bighug: .

  XII-a,uman,filologie..

  detalii, detalii.. bine, sanatos, :lol: am dezertat cateva zile din atmosfera bac-ului odata cu venirea sarbatorilor :lol: incercam sa reusim sa putem sa facem :think:

  actually, suntem in grafic, e ok situatia :))

 7. [...facem insa cu Blue si cu Barcelona , n-au scris nimic la lucrarea de control, au dat foaia cu CV-ul alba ca zapada si nu sufla o vorbulita despre realizari, plimbari, avansari, castiguri, examene, nunti, botezuri, relatii sentimentale sau de orice alt natura... :rules: ...]

   

  :resent:

×
×
 • Create New...