Jump to content
Vesperala Forum

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Yesterday
 2. Mithras te salutam si noi Afaceri nu, dara macar sanatosi suntem. Tu cum mai esti?
 3. ziua buna, va salut si fara palarie, ca nu stiu pe unde se rataci. ce afaceri ati mai facut?
 4. Last week
 5. Old romantic songs are really good.
 6. Vineriiiii Maine avem sezatoare in Cetatea Fagarasului. Abia astept.
 7. malitzia said? Oare sa...? Frumoase fotografii, minunate amintiri, din pacate fiecare dintre noi putem fi copil doar o singura data.
 8. Earlier
 9. Narcisa, iooo, ce frumos, multumesc! Gata, m-ai facut praf
 10. Sami, eu sunt singura indragostita de pe - aici. Indragostita de umbra acestui forum. Si de tine, desigur. Ar fi si greu sa nu te iubeasca si sa nu te respecte cineva.
 11. Cel mai bun început al meu de film și care este?
 12. This is very great collection
 13. Neataaaa Niciun indragostit pe aici?
 14. Momentan, trimit un fax prin cocofax și aștept și faxul primit din Marea Britanie.
 15. No, care va sarbatoriti azi?
 16. Eu nu am făcut. Există unități optice pe USB. :)
 17. Tot eu vă bâzâi În ultima vreme am dat-o pe compus în sfera muzicii, așa că vă prezint latura lirică dintr-o piesă pe care am scris-o și instrumentat-o recent...sper să vă placă NUCLEU Undeva, sub cerul de lut Norii se-amestecă-n valuri Toți zeii au căzut Mușcându-și din piedestaluri Umbrela neagră de foc Ce se topește în zare Pictează ca într-un joc Ploaia de sânge din soare Umbre fumegă-n vânt Frânturi de vise dintre cer și pământ Lumini cu mireasmă de iad Se poticnesc printre stele și cad Se-nalță pe aripi de ciori Furtuna care se întoarce în nori Umbre scăpate din iad Frânturi de stele care încă nu cad, nu cad… Privesc tremurând printr-un gard Sentința dată în pripă Și văd milenii ce ard Ca să se stingă-ntr-o clipă Te implor, destin efemer Asumă-ți tu toată vina Fă cumva și sculptează-mă-n fier Să-mi port și mâine rugina Umbre fumegă-n vânt Luând cu ele destine între cer și pământ Lumini cu mireasmă de iad Rugăciuni către stelele ce încă nu cad Se-nalță pe aripi de ciori Furtuna care se întoarce în nori Umbre scăpate din iad Furibund se-aruncă spre stele, și-mpreună cu ele...cad...
 18. De regula schimb telefoanele la maxim un an, dar recunosc spre surprinderea mea ca Moto Z2 Play-ul meu si-a implinit acest termen si inca imi corespunde in totalitate :))
 19. Neata buna voua Aha, credeam ca poate nu stiu eu unde sa-i caut pe sarbatoriti. Trebuie sa incepem sa ne folosim din nou memoria.
 20. Sami, sarbatoritii nu ii gasesc... Cum zicea RoAp, lipsesc multe lucruri cu care eram obisnuiti; nu pot sa spun ca e schimbare in bine, dar versiunea veche devenise de nefolosit.
 21. Neata buna voua si o saptamana usoara! Din pacate, nu a mai nins la Brasov. E un pic de frig, deci mai e zapada pe ici, e colo. Eu nu vad sarbatoritii zilei, stiti unde sunt ascunsi?
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...