vesperala

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> Joburi fictive

samsara
post Nov 8 2008, 05:50 PM
Post #1


StarGazer
Group Icon
******

Group: SuperModerator
Posts: 20,231
Joined: 8-August 08
From: Brasov
Member No.: 282Am primit ca in fiecare dimineata newsletter de la BestJobs. Am intrat sa vad care sunt joburile noi care corespund criteriilor mele de cautare si mi-atrage atentia:

Operator introducere,prelucrare si validare date : SC PAPER EURO SRL

Descrierea firmei:

Firma ce se ocupa de activitati diverse din mai multe domenii de acctivitate.De curand ne-am extins in toata tara si cautam personal.

Descrierea postului:

Oferim mai multe posturi in toata tara de operatori introducere,validare si prelucrare date.Se lucreaza pe calculator si se poate lucra si pert-time.Este un program flexibil si se poate lucra si ca un al doilea job.

Cerinte:

Cerem cunostinte minime de utilizare a calculatorului,conexiune la internet si un CV insotit de o prezentare la email ... .Cei accepati vor fi anuntati pe email.Verificati si la Spam,datorita niumarului mare de intrari se poate sa ajunga si acolo.Cerem seriozitate maxima si va asteptam.

Oferta (bonusuri, beneficii):

Bonusuri atractive si un venit net pe luna ce pleaca de la minim 1000 lei pe luna.


Bun. Cam vaga descrierea, dar totusi mi-am zis sa incerc. Iau eu adresa, trimit CV pe mail plus scrisoarea de intentie. In scurt timp gasesc in Spam un ditamai mesajul care se pare ca era trimis la toti cu urmatoarele randuri doar pentru mine:

"Asociatia: International Consulting Sediu Social:Lamauitei 141Ce va intereseaza pe dumneavoastra se afla la punctul. u ,mai jos. Se scoate Contractul de colaborare de pe CD-MAXI se semneaza si se trimite prin fax. Dupa aceea veti primii comenzile pe net. Sunt colaborari cu firme diverse ,totul este explicat in detaliu pe CD-MAXI si deasemenea aveti formularele tip exact cum trebuie conpletate acestea.Pe fiecare tabel de 100 persoane/produs, completat se plateste 10 lei iar pe luna se pot completa intre 100-200 tabele..Acestea se introduce intr-o baza de date la care ve-ti avea acces si se fac niste verificari.Se verifica existenta persoanelor si se specifica in ce data apar si cind au fost introduce.Asta pe scurt dar pe CD-MAXI vi se explica totul in detaliu.Plata se face prin posta sau prin banca pe card depinde de dumneavoastra. Acestea se vor introduce intr-o baza de date . "


Iar acest CD-MAXI costa 18 lei.

In naivitatea mea extraordinara am trimis mail de confirmare si am primit urmatorul raspuns:

"Asociatia:International Consulting Sediu Social:Lamaitei nr 141


Buna ziua doamna . Precizam ca pentru a putea ridica CD-MAXI de la posta, adresa de pe buletin trebuie sa corespunda cu cea de pe coletul ce contine CD-MAXI .Va felicitam pentru colaborarea noastra si promtitudinea cu care ati raspuns demersului nostrum,CD-MAXI, va va fi trimis incepind cu data de azi Luni 10.11.08, de catre domnul Moldovan Remus,de la departamentul tehnic si de distributie ,acesta va ajunge in citeva zile, depinde de serviciile postale ,dupa cum v-am anuntat fiindu-va trimis prin ramburs postal,dup ace veti anuntata prin posta de catre factorul postal ca a sosit CD-MAXI il veti ridica dumneavoastra personal de la posta de care apartineti:daca se intampla sa nu fiti anuntata de catre factorul postal in termen de 3 zile va puteti duce personal la posta sa ridicati CD-MAXI . Va multumim pentru incredere si va asiguram in continuare de tot suportul nostru si va felicitam pentru initiativa si ca ati inteles perfect demersul nostru. Va rugam dupa ce primiti acest email, trimiteti inapoi un email de confirmare deoarece s-a mai intimplat sa nu se primeasca emailul.

08.11.2008 Cu stima,director: Alexandra Stoican"


Hm hm.gif Promptitudinea exagerata, greseli gramaticale din partea unui "director" plus acest 18 lei m-au facut sa caut informatii despre Asociatia:International Consulting . Si am gasit cu ajutorul lui Gogu un forum in care mai multe persoane au zis ca e "teapa", au comandat CD-ul, l-au platit si in el toate adresele, numerele de telefon erau ... de negasit.

Pentru o clipa mi-am facut iluzii ...

Edited by samsara: Nov 8 2008, 05:50 PM


User's Signature

Go to the top of the page
PM
+ Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 RSS Lo-Fi Version Time is now: 19th April 2019 - 08:26 AM
Arta si savoare www.iconcert.ro
 Vesperala Forum