vesperala

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages V   1 2 >  
Reply to this topicStart new topic
> Windows Vista, - nelămuriri -

vesperala
post Oct 8 2008, 09:14 PM
Post #1


Miradoniz
Group Icon
**********

Group: *vesperala*
Posts: 37,076
Joined: 30-December 07
From: În castel de treci prin colonade...
Member No.: 1



Office 2003 merge pe Vista?


User's Signature

O raclă mare-i lumea. Stelele-s cuie/Bătute-n ea Ɵi soarele-i fereasta/La temniƣa vieƣii
Mihai Eminescu

Stelele-n cer, deasupra mărilor, ard depărtărilor, pùnă ce pier...

Go to the top of the page
PM
+ Quote Post

raul
post Oct 8 2008, 09:14 PM
Post #2


StarGazer
Group Icon
******

Group: Stars
Posts: 3,952
Joined: 13-August 08
Member No.: 305



da,smile.gif


User's Signature


"Tu nici nu știi a ta apropiere
Cum inima-mi de-adânc o liniștește,
Ca răsărirea stelei în tăcere;"
Go to the top of the page
PM
+ Quote Post

piko
post Oct 8 2008, 09:15 PM
Post #3


StarGazer
Group Icon
******

Group: Stars
Posts: 3,991
Joined: 9-April 08
From: Constanta
Member No.: 141



da . merge smile.gif


User's Signature

Ridicați drapelu’ sus, sus, să se vadă… Scrieți pe el “România e de pradă!"Că merg oamenii cu capu’ plecat pe stradă, apăsați de o viață de corvoadă…Bravadă în mass-media, guvernu’ face media. Trăim bine, să mor eu, asta-i concluzia...Europeni... Da’ pentru cine nu știa, europenii, pe la noi, au spor de lumea-a-treia…
Go to the top of the page
PM
+ Quote Post

crysty2k5
post Oct 8 2008, 10:04 PM
Post #4


Malware Defender
Group Icon
***

Group: Stars
Posts: 305
Joined: 19-April 08
From: Bucharest[Ro]
Member No.: 160



Merge 2003 pe Vista asa cum merge si Office 2007 pe batranul XP smile.gif


User's Signature



Powered by Windows 7 Ultimate x64
Protected by BitDefender 2009 Total Security x64
Go to the top of the page
PM
+ Quote Post

Orpheus
post Oct 9 2008, 06:46 AM
Post #5


.
Group Icon
**********

Group: Stars
Posts: 25,928
Joined: 2-January 08
From: Bacovia's city
Member No.: 32



Merge si Office 2000, 2003,2007. Office-ul nu a avut probleme de compatibilitate cu noul OS.
Go to the top of the page
PM
+ Quote Post

oemor
post Oct 19 2008, 03:23 PM
Post #6


StarGazer
Group Icon
******

Group: Stars
Posts: 6,586
Joined: 5-August 08
Member No.: 273



Windows Vista Home Premium 64 bit(categoric cu licenta) am si eu ca sistem de operare.
In momentul in care a aparut oficial Service Pack 1 am intampinat mari probleme (si nu doar eu) cu instalarea lui.
Pana la urma se pare ca buba era de la spatiul liber minim care trebuia alocat pe HardDisk pentru acest Service Pack 1 si care la mine din pacate era insuficient!
In momentul in care am instalat Service Pack 1...totul era ok pana in momentul in care se ajungea la final si imi aparea o chestie de genul:''reverting changes''din cate imi aduc aminte si totul o lua de la inceput.
Momentan am update la zi asta dupa ce mi-am facut o gramada de nervi si a trebuit sa reinstalez sistemul de operare.
Recunosc ca asta s-a intamplat acum ceva timp si de atunci nu am mai avut probleme.
Eu nu ma pricep in acest domeniu dar vroiam sa intreb daca mai are cineva (Windows Vista Home Premium 64 bit) si daca a intampinat probleme cu update-urile pana acum.
Stiu ca poate nu multi folosesc sistem de operare pe 64 bit,insa domeniul meu de activitate necesita asa ceva.
Poate ma ajutati cu niste sfaturi in acest sens:
Care ar fi partitia corecta pe un HardDisk la un asemenea sistem de operare?
Ce capacitate se recomanda sa aiba acest HarDisk,pentru a inlatura eventualele surprize ce pot aparea din lipsa de spatiu?...stiindu-se ca VISTA ocupa mult

Imi cer scuze daca am postat unde nu trebuia dar vazand ca e un topic legat de VISTA am zis sa incerc!

Edited by oemor: Oct 19 2008, 03:24 PM
Go to the top of the page
PM
+ Quote Post

crysty2k5
post Oct 19 2008, 03:30 PM
Post #7


Malware Defender
Group Icon
***

Group: Stars
Posts: 305
Joined: 19-April 08
From: Bucharest[Ro]
Member No.: 160



Microsoft recomanda pentru Vista o partitie de 20 GB.

Dar avand in vede ca se vor instala office si alte programe, etc se recomanda o partitie de vreo 30 GB smile.gif

Asta ca sa raman si un pic de spatiu liber pentru defragmentare si memorie virtuala smile.gif

Edited by crysty2k5: Oct 19 2008, 03:31 PM


User's Signature



Powered by Windows 7 Ultimate x64
Protected by BitDefender 2009 Total Security x64
Go to the top of the page
PM
+ Quote Post

Orpheus
post Oct 19 2008, 03:34 PM
Post #8


.
Group Icon
**********

Group: Stars
Posts: 25,928
Joined: 2-January 08
From: Bacovia's city
Member No.: 32



QUOTE (oemor @ Oct 19 2008, 01:23 PM) *
Windows Vista Home Premium 64 bit(categoric cu licenta) am si eu ca sistem de operare.
In momentul in care a aparut oficial Service Pack 1 am intampinat mari probleme (si nu doar eu) cu instalarea lui.
Pana la urma se pare ca buba era de la spatiul liber minim care trebuia alocat pe HardDisk pentru acest Service Pack 1 si care la mine din pacate era insuficient!
In momentul in care am instalat Service Pack 1...totul era ok pana in momentul in care se ajungea la final si imi aparea o chestie de genul:''reverting changes''din cate imi aduc aminte si totul o lua de la inceput.
Momentan am update la zi asta dupa ce mi-am facut o gramada de nervi si a trebuit sa reinstalez sistemul de operare.
Recunosc ca asta s-a intamplat acum ceva timp si de atunci nu am mai avut probleme.
Eu nu ma pricep in acest domeniu dar vroiam sa intreb daca mai are cineva (Windows Vista Home Premium 64 bit) si daca a intampinat probleme cu update-urile pana acum.
Stiu ca poate nu multi folosesc sistem de operare pe 64 bit,insa domeniul meu de activitate necesita asa ceva.
Poate ma ajutati cu niste sfaturi in acest sens:
Care ar fi partitia corecta pe un HardDisk la un asemenea sistem de operare?
Ce capacitate se recomanda sa aiba acest HarDisk,pentru a inlatura eventualele surprize ce pot aparea din lipsa de spatiu?...stiindu-se ca VISTA ocupa mult

Imi cer scuze daca am postat unde nu trebuia dar vazand ca e un topic legat de VISTA am zis sa incerc!



Windows-ul vista, ocupa in general cam 15 - 17 Gb cu toate driverele puse, spun in general, SP-1 mai ia si el vreo 500 de Mb, eu recomand pentru cei ce au internet sa-l bage direct de acolo folosind functia update automatic, adica sa si-l extraga direct de pe serverul Microsoft si nu sa-l download-eze si sa-l puina ulterior, manual. Multi spun ca nu are nimic, insa Microsoft asa recomanda. Asadar o partitie pentru un Vista ar trebui sa fie cam de 40 Gb, deoarece in afara de OS si drivere mai vin celelalte programe care vor fi instalate ulterior, eu asa am si imi este suficient. In fine si 30 ar trebui sa ajunga

Tu cat ai acum alocat pentru windows ?
Go to the top of the page
PM
+ Quote Post

oemor
post Oct 19 2008, 03:52 PM
Post #9


StarGazer
Group Icon
******

Group: Stars
Posts: 6,586
Joined: 5-August 08
Member No.: 273



QUOTE (crysty2k5 @ Oct 19 2008, 04:30 PM) *
Microsoft recomanda pentru Vista o partitie de 20 GB.

Dar avand in vede ca se vor instala office si alte programe, etc se recomanda o partitie de vreo 30 GB smile.gif

Asta ca sa raman si un pic de spatiu liber pentru defragmentare si memorie virtuala smile.gif



QUOTE (Orpheus @ Oct 19 2008, 04:34 PM) *
Windows-ul vista, ocupa in general cam 15 - 17 Gb cu toate driverele puse, spun in general, SP-1 mai ia si el vreo 500 de Mb, eu recomand pentru cei ce au internet sa-l bage direct de acolo folosind functia update automatic, adica sa si-l extraga direct de pe serverul Microsoft si nu sa-l download-eze si sa-l puina ulterior, manual. Multi spun ca nu are nimic, insa Microsoft asa recomanda. Asadar o partitie pentru un Vista ar trebui sa fie cam de 40 Gb, deoarece in afara de OS si drivere mai vin celelalte programe care vor fi instalate ulterior, eu asa am si imi este suficient. In fine si 30 ar trebui sa ajunga

Tu cat ai acum alocat pentru windows ?


Va multumesc pentru informatii...si revin imediat cu niste atasamente la ce partitie am eu acuma
Exact cum spunea Orpheus am patit eu,am luat de pe site-ul oficial de la Microsoft, SP1 care se pare ca era mai mare decat ce-mi trebuia mie si nici nu aparuse la Automatic updates(era cam proaspat aparut),l-am instalat manual si de asta am patit-o emo-smily.gif

Ulterior am instalat direct cu Automatic updates SP1 pentru Vista si totul este in regula pana acum.
Revin cu date suplimentare despre partitia mea si am sa postez niste atasamente aici ca sa-mi spuneti daca ceea ce am acum este in regula.
Va multumesc pentru ajutor si intelegere inca o data!
Pe diskul C fisierul de Windows ocupa cam 19.3GB din capacitatea lui totala
Partitia ar fi cam 50GB...pentru C
si 450GB pentru D
Attached File  computer_1.jpg ( 79.41K ) Number of downloads: 24
Attached File  disk_C.jpg ( 23.08K ) Number of downloads: 34
Attached File  Disk_D.jpg ( 24.1K ) Number of downloads: 21


daca este in regula asa...as sta linistit

Si nu folosesc OFFICE ca e scumpa licenta emo-smily.gif
Eu utilizez un soft cu care ma impac de minune si e FREE ( OpenOffice.org )

Edited by oemor: Oct 19 2008, 04:09 PM
Go to the top of the page
PM
+ Quote Post

Orpheus
post Oct 19 2008, 04:07 PM
Post #10


.
Group Icon
**********

Group: Stars
Posts: 25,928
Joined: 2-January 08
From: Bacovia's city
Member No.: 32



Partitia este mai mult decat suficienta pentru C, si dupa cum se poate vedea, am avut dreptate cand recomandam 40 Gb si nu mai putin, actualmente fiindu-ti ocupat deja mai bine de 35 Gb.
Go to the top of the page
PM
+ Quote Post

oemor
post Oct 19 2008, 04:13 PM
Post #11


StarGazer
Group Icon
******

Group: Stars
Posts: 6,586
Joined: 5-August 08
Member No.: 273



QUOTE (Orpheus @ Oct 19 2008, 05:07 PM) *
Partitia este mai mult decat suficienta pentru C, si dupa cum se poate vedea, am avut dreptate cand recomandam 40 Gb si nu mai putin, actualmente fiindu-ti ocupat deja mai bine de 35 Gb.

Multumesc Orpheus pentru incurajari rolleyes.gif
Asa m-am gandit eu sa o fac sa nu mai am probleme si alta data.
Cel putin sper sa nu mai am... confused.gif
Si nici cu lighioane suspecte de genul virusi...corcolaci,adware...malware...n-am avut probleme ca am si un KASPERSKI INTERNET SECURITY 2009 care in afara de faptul ca-si umple burta cu update-uri zilnic nu da semne ca ar fi gasit ceva suspect.
Initial ma gandeam ca e ceva in neregula cu computerul de la vreun virus ceva...dar se pare ca nu.

Edited by oemor: Oct 19 2008, 04:21 PM
Go to the top of the page
PM
+ Quote Post

crysty2k5
post Oct 19 2008, 05:43 PM
Post #12


Malware Defender
Group Icon
***

Group: Stars
Posts: 305
Joined: 19-April 08
From: Bucharest[Ro]
Member No.: 160



Kaspersky e foarte bun smile.gif

Mai ales versiunea recenta...rupe tot :D


User's Signature



Powered by Windows 7 Ultimate x64
Protected by BitDefender 2009 Total Security x64
Go to the top of the page
PM
+ Quote Post

oemor
post Oct 19 2008, 06:27 PM
Post #13


StarGazer
Group Icon
******

Group: Stars
Posts: 6,586
Joined: 5-August 08
Member No.: 273



QUOTE (crysty2k5 @ Oct 19 2008, 06:43 PM) *
Kaspersky e foarte bun smile.gif

Mai ales versiunea recenta...rupe tot :D

Iti multumesc crysty2k5 si tie pentru ajutor si intelegere.
Daca nu prea se da lumea in vant dupa VISTA ce sa fac si eu...

Edited by oemor: Oct 19 2008, 06:27 PM
Go to the top of the page
PM
+ Quote Post

crysty2k5
post Oct 19 2008, 06:46 PM
Post #14


Malware Defender
Group Icon
***

Group: Stars
Posts: 305
Joined: 19-April 08
From: Bucharest[Ro]
Member No.: 160



Since..eu am instalat cand era beta(m-am inscris in programul beta de la ei si am primit link de download)

A stat 5 minute pe pc biggrin.gif

I just hate it :ph34r:


User's Signature



Powered by Windows 7 Ultimate x64
Protected by BitDefender 2009 Total Security x64
Go to the top of the page
PM
+ Quote Post

oemor
post Oct 19 2008, 06:49 PM
Post #15


StarGazer
Group Icon
******

Group: Stars
Posts: 6,586
Joined: 5-August 08
Member No.: 273



QUOTE (crysty2k5 @ Oct 19 2008, 07:46 PM) *
Since..eu am instalat cand era beta(m-am inscris in programul beta de la ei si am primit link de download)

A stat 5 minute pe pc biggrin.gif

I just hate it :ph34r:

La mine a fost invers...
Dupa ce l-am instalat prima data am plecat eu dupa 5 minute emo-lol.gif
Acum zic ca-si face treaba...ca s-au mai schimbat multe de atunci
Are si multe lucruri bune...
XP-ul a stat mult timp pe piata si de aceea e apreciat
Or aparea in timp altele si mai bune ce sa facem?

Edited by oemor: Oct 19 2008, 06:58 PM
Go to the top of the page
PM
+ Quote Post

crysty2k5
post Oct 19 2008, 08:56 PM
Post #16


Malware Defender
Group Icon
***

Group: Stars
Posts: 305
Joined: 19-April 08
From: Bucharest[Ro]
Member No.: 160



Sa vedem ce scot in Vista SP2 si Windows 7 :D

Apar la sfarsitul lui iunie 2009 smile.gif

Cel putin asa zice Microsoft.


User's Signature



Powered by Windows 7 Ultimate x64
Protected by BitDefender 2009 Total Security x64
Go to the top of the page
PM
+ Quote Post

Mos_Ilie
post Oct 20 2008, 09:44 AM
Post #17


LittleStar
Group Icon
*

Group: Stars
Posts: 30
Joined: 28-July 08
From: Galati, Romania.
Member No.: 252



Salut,

Ma bag si eu in vorba... daca imi permite-ti.
L-am pus ( Vista Ultimate 32b ) intro joaca, de vreo 3 saptamani.
Calculatorul gazda, destul de modest. Sempron 2600+, memorie 1.5Gb, Video nVidia 5200, Hdd-ul 80Gb.
Fata de " comediile " pe care le facea acum un an, ceva s-a schimbat ( in bine ).
Ma bucur ca mai admite boot-are multipla, asemeni WinXp-ului.

Edited by Mos_Ilie: Oct 20 2008, 09:46 AM


User's Signature

Adevarul... e dincolo de noi.
Go to the top of the page
PM
+ Quote Post

crysty2k5
post Oct 20 2008, 12:58 PM
Post #18


Malware Defender
Group Icon
***

Group: Stars
Posts: 305
Joined: 19-April 08
From: Bucharest[Ro]
Member No.: 160



Pai toate sistemele permit acest lucru atat timp cat exista un boot manager smile.gif

Mise pare ca recordul este 128 de sisteme pe acelasi calculator in multiboot smile.gif


User's Signature



Powered by Windows 7 Ultimate x64
Protected by BitDefender 2009 Total Security x64
Go to the top of the page
PM
+ Quote Post

Mos_Ilie
post Oct 20 2008, 01:02 PM
Post #19


LittleStar
Group Icon
*

Group: Stars
Posts: 30
Joined: 28-July 08
From: Galati, Romania.
Member No.: 252



Salut,

Nu stiu cate sisteme de operare admite.
Eu nu am decat trei instalate:
-Vista Ultimate,
-WinXp,
-PcLinuzOs.


User's Signature

Adevarul... e dincolo de noi.
Go to the top of the page
PM
+ Quote Post

pnv
post Oct 20 2008, 11:55 PM
Post #20


.
Group Icon
****

Group: Stars
Posts: 681
Joined: 9-October 08
Member No.: 520



QUOTE (Mos_Ilie @ Oct 20 2008, 03:02 PM) *
Salut,

Nu stiu cate sisteme de operare admite.
Eu nu am decat trei instalate:
-Vista Ultimate,
-WinXp,
-PcLinuzOs.

te salut,Mos_Ilie,te salut acum,dar mi-a mai trecut prin cap.
am reusit iar sa bat pana sus,la primul gand al Ei,acum e limpede.
decat ca batranul XP,de-i canta corul prohodul,o sa mai stea mult cu noi
intr-o forma sau alta...cam aceeasi,doar aratarea,alte belele si paguba alandala.
ma fac si eu ca nu mai stiu cate sisteme admite careva....
probabil nu atat de multe...si sigur nu mai mult de unul pe rand,restul virtual.
asta cu Linux e chiar misto...doar ca este,si ca mereu vei gasi si un alt drum.
iti doresc numai bine.
........................*\/*...........................
Go to the top of the page
PM
+ Quote Post

2 Pages V   1 2 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 18th August 2018 - 09:44 PM
Arta si savoare www.iconcert.ro
 Vesperala Forum