vesperala

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> Windows trouble

vesperala
post Sep 28 2008, 09:11 AM
Post #1


Miradoniz
Group Icon
**********

Group: *vesperala*
Posts: 37,096
Joined: 30-December 07
From: În castel de treci prin colonade...
Member No.: 1



Ni se cere un sfat... Poate avei idee care e problema:

IM: am si eu o mica mare problema
IM: mi se deschide o fereastra cu anumite directoare din windows
IM: adica daca am winamp deschis mi se deschide o fereastra cu c:\windows\system32
IM: daca e si internet explorer atunci de deschide o fereatra cu c:\windows\wins
IM: le inchid si in 3 min se deschide iar
IM: la orice aplicatie deschisa de mine se deschide cate o fereastra cu cate un director de win
IM: daca le las deschise, se activeaza singure, adica trec in prim plan
IM: adica devin ferestre active si imi pun in background celelalte aplicatii
IM: ca un fel de ALT+ TAB
IM: am scanat si la task manager in proceses cand vreau sa vad ca aplicatie le deschide ,cand dau la processes, imi arata ca sunt pornite de explorer, explorer.exe, adica aplicatia care tine desktopul. ce e ? ca incep sa albesc de nervi


User's Signature

O raclă mare-i lumea. Stelele-s cuie/Bătute-n ea şi soarele-i fereasta/La temniţa vieţii
Mihai Eminescu

Stelele-n cer, deasupra mărilor, ard depărtărilor, până ce pier...

Go to the top of the page
PM
+ Quote Post

andrrey
post Sep 28 2008, 09:17 AM
Post #2


LittleStar
Group Icon
*

Group: Stars
Posts: 8
Joined: 28-September 08
From: Bacau
Member No.: 449



Banuiesc ca e de la explorer! in cazu asta ori instalezi o versiune mai noua! si s`ar PUTEA sa mearga! ori reinstall windows!
un scan cu un antivirus ai incercat?


User's Signature

O zi linistita (fara stres!)!
Go to the top of the page
PM
+ Quote Post

motores
post Sep 28 2008, 09:20 AM
Post #3


LittleStar
Group Icon
*

Group: Stars
Posts: 12
Joined: 22-June 08
From: Bucuresti
Member No.: 214



da, am incercat, nu doresc reinstall ca am prea multe inf pe C si nu mai am spatiu pe D, plus ca vreau sa stiu ce e , mi-a trecut prin cap format-ul , dar nu stiu ce e, data viitoare ce fac, iar ii dau format? Am scanat cu avira antivir, nod 32, adaware pro, bitdefender, nimic
Go to the top of the page
PM
+ Quote Post

andrrey
post Sep 28 2008, 09:26 AM
Post #4


LittleStar
Group Icon
*

Group: Stars
Posts: 8
Joined: 28-September 08
From: Bacau
Member No.: 449



pai ce versiune de explorer ai ? vezi la help>about
cauta una mai noua! si intaleaza peste
nu stiu daca scapi de format! incearca un reper sau reinstall peste fara format! smile.gif


User's Signature

O zi linistita (fara stres!)!
Go to the top of the page
PM
+ Quote Post
Guest_pnv_*
post Sep 28 2008, 09:36 AM
Post #5





Group: Guests






daca mai vad,inteleg ca ferestrele se deschid singure...de nebune,fantomatic
nu suna prea bine...acum nu gasesc vreo configurare care sa le innebuneasca asa
offf,ce-as face daca mi-ar face mie asta.
in primul si ultimul rand sa nu formateze hardul!!!!
pare o prostie.
al doilea sa iasa de pe internet.
nu se stie
sa mergi in Control Panel,la Users Accounts,si sa-ti creezi un alt cont.
(nu conteaza daca mai pui parola,oricum e o prostie,dar vom lua ceva timp de gandire)
reboteaza,si intra pe contul nou creat....n-o sa mai fie probleme.
si acum sa incercam sa si gandim.
Go to the top of the page
+ Quote Post

Cornel
post Sep 28 2008, 09:40 AM
Post #6


LittleStar
Group Icon
*

Group: Stars
Posts: 35
Joined: 24-August 08
From: Bra?ov
Member No.: 349



In general, daca e un virus care se incarca la fiecare pornire a sistemului, atunci ar trebui sa cauti in registri in cheile HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run si HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run si sa-l stergi de acolo, nu inainte de ati nota locatia lui de pe disk. La urmatorul reboot vei putea sterge fisierul respectiv.

Bafta!


User's Signature

Go to the top of the page
PM
+ Quote Post

andrrey
post Sep 28 2008, 09:54 AM
Post #7


LittleStar
Group Icon
*

Group: Stars
Posts: 8
Joined: 28-September 08
From: Bacau
Member No.: 449



...probabil ca nu gandim toti! ce`i drept s`ar putea sa mearga cu crearea unui alt cont!


QUOTE (pnv @ Sep 28 2008, 10:36 AM) *
daca mai vad,inteleg ca ferestrele se deschid singure...de nebune,fantomatic
nu suna prea bine...acum nu gasesc vreo configurare care sa le innebuneasca asa
offf,ce-as face daca mi-ar face mie asta.
in primul si ultimul rand sa nu formateze hardul!!!!
pare o prostie.
al doilea sa iasa de pe internet.
nu se stie
sa mergi in Control Panel,la Users Accounts,si sa-ti creezi un alt cont.
(nu conteaza daca mai pui parola,oricum e o prostie,dar vom lua ceva timp de gandire)
reboteaza,si intra pe contul nou creat....n-o sa mai fie probleme.
si acum sa incercam sa si gandim.


User's Signature

O zi linistita (fara stres!)!
Go to the top of the page
PM
+ Quote Post
Guest_pnv_*
post Sep 28 2008, 10:15 AM
Post #8





Group: Guests






Off...Nici pe departe,mi se pare doar mie sau a spus ca a tot scanat,si...cu tamaie a dat. Marouf,unde esti..s-o mai dai o data,nu e totul virus!


Dar atunci cand sistemul de operare creaza un alt cont,si registri sunt recreati.
De-asta am spus sa intre sa-si creeze un alt cont de admin si sa intre pe el.
Asta...daca e chiar grav, se poate face si fortat,sa caute,chiar daca nu mai vezi vreo fereastra (sa deschida taskmanager,new task>browse,si asa va reintra in orice folder) sarim tot.
Fortat se face asa:C:\Documents and Settings\numele contului vostru\ stergeti fisierul NTUSER.DAT,stergeti tot de-acolo,daca nu puteti sterge,e normal
nimeni sa nu stea ...pica para,trebuie sa aveti "unlocker",sau altceva. Daca nu vreti sa aveti,atunci cautati discul "windows setup",intrati cu "recovery console"
in sistemul de operare si stergeti ce nimeriti..Comenzile sunt doar in Ms-dos sau luati discul "windows boot live",cautati-l pe-aici,si veti putea face la vedere orice vreti
n acest caz particular,e sigur ca datele din registri s-au modificat.cine si cum... Astea nu sunt neaparat de la dusmani...Chiar se mai tampesc si singure.N-am timp.
Acum orbecaim,asteptam...Doar cel care e in fata compului poate sti mai multe.
Go to the top of the page
+ Quote Post

crysty2k5
post Sep 28 2008, 10:46 AM
Post #9


Malware Defender
Group Icon
***

Group: Stars
Posts: 305
Joined: 19-April 08
From: Bucharest[Ro]
Member No.: 160



S-ar putea sa fie un hijack la explorer...

Descarca Malwarebytes Anti-Malware si salveaza-l pe Desktop.
Instaleaza-l si la sfarsit asigura-te ca ai bifat urmatoarele: Update Malwarebytes' Anti-Malware si Launch Malwarebytes' Anti-Malware. Apoi apasa Finish.
Dupa lansarea programului, selecteaza Perform full scan si apoi apasa pe Scan.
La terminarea scanarii apasa OK si apoi Show Results. Asigura-te ca e totul bifat si apoi apasa Remove Selected.
La final se va deschide un fisier in Notepad cu rezultatele scanarii. Posteaza continutul lui aici.


User's Signature



Powered by Windows 7 Ultimate x64
Protected by BitDefender 2009 Total Security x64
Go to the top of the page
PM
+ Quote Post

motores
post Sep 28 2008, 11:15 AM
Post #10


LittleStar
Group Icon
*

Group: Stars
Posts: 12
Joined: 22-June 08
From: Bucuresti
Member No.: 214



Va multumesc f mult, am incercat varianta cu contul nou. Sa stiti ca apare si cand deschid winamp (fara net fara mess). Numai ca fara net, fara mess dureaza mai mult pana apare.Si culmea, deschide doar directoare din windows. Am mesterit prin registri, dar nu manual, cu ajutorul unui program care mi-a dat o eroare spre sfarsitul scanarii. A sters el niste legaturi rupte (broken links parca....) si s-a blocat la exact ce a zis cineva mai sus, Cornel cred:HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion. Directoarele care se deschid fantomatic, nu sunt "tinute " de explorer exe, ca nu imi da voie scanerul de antivirus sa scaneze explorer.exe. Am facut altceva(cred ca e ceva in explorer.exe), am inchis desktopul(taskmanager>processes>explorer>end task) si l-am lasat asa cam 3 minute, dupa care a dat o eroare cu falt ceva.... scuze nu am scris pe hartie,am dat ok ca era singura posibilitate si imediat a aparut fereastra cu directorul din windows apoi s-au reactivat iconurile de desktop si s-a deschis explorer exe.


vai frate ce descopera scanerul lui cristy2k5, nu imi vine sa cred , si eu stateam linistit crezand ca sunt "curat". Am Avira si nod 32 2.7.31. Trebuie sa caut ceva mai bun de atat!

Chiar ca Windows e ca un submarin, cum deschizi o fereastra - cum ai o problema....astept sa termine de scanat si curatat si ii dau un restart, va anunt de rezultat
Go to the top of the page
PM
+ Quote Post

crysty2k5
post Sep 28 2008, 11:27 AM
Post #11


Malware Defender
Group Icon
***

Group: Stars
Posts: 305
Joined: 19-April 08
From: Bucharest[Ro]
Member No.: 160



@ motores

Astept log-ul aici.

NU TINE 2 programe antivirus pe PC deoarece sunt in conflict!!!

SCOATE NOD32 si lasa AVIRA smile.gif

Edited by crysty2k5: Sep 28 2008, 11:32 AM


User's Signature



Powered by Windows 7 Ultimate x64
Protected by BitDefender 2009 Total Security x64
Go to the top of the page
PM
+ Quote Post

motores
post Sep 30 2008, 07:44 AM
Post #12


LittleStar
Group Icon
*

Group: Stars
Posts: 12
Joined: 22-June 08
From: Bucuresti
Member No.: 214



da, voi pune rezultatele scanarii; Acum scriu de la servici si nu am documentul pe calculator. In cel mai scurt timp posibil va fi afisat. Mie mi-a fost recomandat de un amic "cunoscator in domeniu" sa le utilizez impreuna, ca cica ce "scapa" unul prinde celalalt, si impreuna formeaza un tandem ideal (fara conflicte). Va multumesc pentru ajutorul actual si eventual viitor...
Go to the top of the page
PM
+ Quote Post

crysty2k5
post Sep 30 2008, 03:52 PM
Post #13


Malware Defender
Group Icon
***

Group: Stars
Posts: 305
Joined: 19-April 08
From: Bucharest[Ro]
Member No.: 160



Nu e deloc tamdem, ca amandoua au scut activ si sunt in conflict...spune-i amicului sa mai "sape" pe net despre domeniul asta...

Si nu are nici logica, de ce sa mai fie si Nod32 pe Pc, cand are scanare online pe site ?

Edited by crysty2k5: Sep 30 2008, 03:58 PM


User's Signature



Powered by Windows 7 Ultimate x64
Protected by BitDefender 2009 Total Security x64
Go to the top of the page
PM
+ Quote Post
Guest_pnv_*
post Oct 2 2008, 03:58 AM
Post #14





Group: Guests






QUOTE (andrrey @ Sep 28 2008, 11:24 AM) *
...probabil ca nu gandim toti! ce`i drept s`ar putea sa mearga cu crearea unui alt cont!

frate polonez...sper ca esti polonez ca sa-ti pot spune frate.
tu...nu prea te stiu.sigur ca n-am sa te aflu vreodata,n-ai sa-ti doresti prea tare.
nu stiu daca-mi faci bine ca te-ai aruncat incoace,dar stiu ca nu te tine pana la capat.
nu eram pe chat,era ceva tehnic..ce-o mai fi si asta,oricum ceva de belele.
cum eram eu in acea dimineata,ce-oi fi spus...e treaba mea,probabil tehnica *
tu poti sa te bagi oriunde vrei,si evident oriunde,dar daca nu spui nimic despre belea?
eu nu vad si prin ochii altuia,poate ca...sigur sunt dement,cauta-ma,eu am sa-ti spun mai multe.
acum,problema ferestrelor care se deschid singure,de drag.
aici,ca asta ar trebui sa fie aici,daca are careva vreun necaz,il pune cu speranta.
si noi cu totii...baieti buni si saritori doar pocnim din degete.
dar si aici poti sa mori asa cum se moare,ca un caine turbat lepros de drag,si ca orice lucru.
o problema..oricare-ar fi,nu se spune mereu in cateva cuvinte.am vazut ca fratele motores*
cel cu problema,a sesizat ceva,ca la winamp mai apar acele ferestre aiurea!
asta pare ceva clar.noi nu stim,si nu putem sti ce-si baga fiecare in computer,totusi asta stim.
faptul ca beleaua tine si dupa ce-a schimbat contul,arata ca e vorba de un program,for all users,
ceva bagat de insusi motores.
dar nu din winamp,ci dintr-un add-on d-ala care face sa-ti apara sus in fereastra ce asculti
asta ca si cum nu te-ai mai putea uita jos in taskbar,dar nimeni nu le stie pe toate.
ce sa fac,ma iau ca prostu dupa ce vad,daca o fi altceva,chiar n-am fost chemat,si iar sigur niciodata.
pentru curatenie prin registri nu prea sunt programe bune si gratuite.
dar daca n-aveti bani deloc,luati ce nimeriti:WinXP_Manager_5.2.8.rar,Vista_Manager_v1.5.6,cautati.
eu nu mai sunt pe ne vazute.numele meu adevarat este ..aurel,nu mai pun toata pandalia.
dar puteti afla oricand restul.incercati fara politeturi.nu e loc deloc,sa fim doar asa cum suntem.
...................*\/*.......................
Go to the top of the page
+ Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 16th November 2018 - 07:52 PM
Arta si savoare www.iconcert.ro
 Vesperala Forum