![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() StarGazer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Stars Posts: 7,854 Joined: 2-January 08 Member No.: 31 ![]() |
Orice lucru impus conduce la un mic sabotaj . Dar daca nu ar fi fost , noi nu aveam ce povesti . Poate ca nici nu ne aduceam aminte in seara asta de imn Deci chiar daca a fost impus ( nu cred ca impus este chiar cuvantul pentru ca puteam oricand sa ma prefac ) scopul de a nu uita de el a fost atins . Domnul meu, esti singurul care pune problema ca se poate uita imnul. Sau neglija. De unde pana unde? Sau si mai rau. Cum ca fara "constrangere" imnul se uita. Nu-s de acord cu asta. Chiar deloc. |
![]()
|
|
![]() Miradoniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: *vesperala* Posts: 37,107 Joined: 30-December 07 From: Ăn castel de treci prin colonade... Member No.: 1 ![]() |
Cautau o sansa in locul unui streang sau glont. Parintii. Banuiesc. ![]() și el ți-a spus chiar clar că părinții lor erau în România de nevoie și odraslele cu ei ![]() O raclÄ mare-i lumea. Stelele-s cuie/BÄtute-n ea Ći soarele-i fereasta/La temniĆŁa vieĆŁii Mihai Eminescu Stelele-n cer, deasupra mÄrilor, ard depÄrtÄrilor, pĂąnÄ ce pier... ![]() |
![]()
|
|
![]() YAN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Stars Posts: 587 Joined: 27-August 08 From: WWW Member No.: 368 ![]() |
Domnul meu, esti singurul care pune problema ca se poate uita imnul. Sau neglija. De unde pana unde? Sau si mai rau. Cum ca fara "constrangere" imnul se uita. Nu-s de acord cu asta. Chiar deloc. Eu l-am uitat . Stiu ca exista pe undeva si atat ! și el ți-a spus chiar clar că părinții lor erau în România de nevoie și odraslele cu ei ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23rd February 2019 - 03:17 PM |