![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Miradoniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: *vesperala* Posts: 37,106 Joined: 30-December 07 From: Ăn castel de treci prin colonade... Member No.: 1 ![]() |
E un topic ivit din întrebarea lui danco, pentru că printre adolescenți e o adevărată modă
Îmi poate spune cineva unde pot găsi o gamă mare de desene/modele de tatuaj ? ![]() ![]() cei ce fac tatuaje nu au niște modele predefinite din care să alegi? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O raclÄ mare-i lumea. Stelele-s cuie/BÄtute-n ea Ći soarele-i fereasta/La temniĆŁa vieĆŁii Mihai Eminescu Stelele-n cer, deasupra mÄrilor, ard depÄrtÄrilor, pĂąnÄ ce pier... ![]() |
![]()
|
|
![]() StarGazer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Stars Posts: 4,322 Joined: 2-March 08 From: arad Member No.: 115 ![]() |
Îmi surâde ideea...dar mi-ar place să am o imagine mai de ansamblu, mai amănunțită asupra modelelor să văd dacă găsesc ceva potrivit. Personal, nu-mi plac modelele tribale sau cele abstracte. Prefer ceva care să fie cât mai clar, mai explicit ...de exemplu un blazon medieval ...
![]() Ba da, cei care fac tatuaje au, dar aici, în Arad, nu am găsit ceva care să imi ofere o multitudine de oferte. Aș prefera să îmi găsesc eu modelul, să-l "construiesc" și să-l prezint apoi celor de la salon. ![]() Singura prietenie de preț este cea care s-a născut fără motiv (Arthur von Shendel)
![]() |
![]()
|
|
![]() StarGazer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Stars Posts: 3,952 Joined: 13-August 08 Member No.: 305 ![]() |
eu nu vreau sa ma tatuez,cel putin acum.. dar imi plac tatuajele pe care le-a aratat vesperala
![]() "Tu nici nu știi a ta apropiere Cum inima-mi de-adânc o liniștește, Ca răsărirea stelei în tăcere;" |
![]()
|
|
![]() Sapient ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Stars Posts: 16,736 Joined: 27-January 08 From: Italia Member No.: 80 ![]() |
Cateva modele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [img]http://i252.photobucket.com/albums/hh4/predator1cj/tatuaje/649c.jpg[/img] [img]http://i173.photobucket.com/albums/w57/marilu_gatita/DSC005291.jpg[/img] [img]http://i29.photobucket.com/albums/c283/gustaff/009-0006.jpg[/img] ![]() |
![]()
|
|
![]() ShiningStar ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Stars Posts: 282 Joined: 14-April 08 Member No.: 155 ![]() |
O intrebare, conteaza varsta ?
Adica.. ma refer ca acum am 16 ani.. si mai cresc, fizic ma refer, si nu se deformeaza tatuajul ? ![]() ... )( - - - ... ......... * ..... |
![]()
|
|
![]() StarGazer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Stars Posts: 12,599 Joined: 2-May 08 Member No.: 172 ![]() |
![]() O intrebare, conteaza varsta ? Adica.. ma refer ca acum am 16 ani.. si mai cresc, fizic ma refer, si nu se deformeaza tatuajul ? Ba se deformeaza. Un prieten si-a facut un tatuaj pe la 17 ani si in timp i s-a labartat..desi arata superb initial. Eu zic sa mai astepti. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
|
|
![]() SuperStar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Stars Posts: 2,367 Joined: 11-April 08 From: departe... Member No.: 147 ![]() |
Pentagrama
![]()
Attached File(s)
![]() Raindrops fall from everywhere. I reach out for you... but you're not there.
So I stood waiting in the dark... with your picture in my hands... Story of a broken heart. ![]() ![]() |
![]()
|
|
![]() Miradoniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: *vesperala* Posts: 37,106 Joined: 30-December 07 From: Ăn castel de treci prin colonade... Member No.: 1 ![]() |
fraky, știai că mă îndrăgostesc de zâna aia? ...
![]() eu și machiajul îl reduc la minim , dar un imprimeu de acel gen pe un tricou m-ar aranja, serios.. ![]() ![]() O raclÄ mare-i lumea. Stelele-s cuie/BÄtute-n ea Ći soarele-i fereasta/La temniĆŁa vieĆŁii Mihai Eminescu Stelele-n cer, deasupra mÄrilor, ard depÄrtÄrilor, pĂąnÄ ce pier... ![]() |
![]()
|
|
![]() SuperStar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Stars Posts: 2,367 Joined: 11-April 08 From: departe... Member No.: 147 ![]() |
Alea din buza sunt...
![]()
Attached File(s)
![]() ![]() ![]() ![]() Raindrops fall from everywhere. I reach out for you... but you're not there.
So I stood waiting in the dark... with your picture in my hands... Story of a broken heart. ![]() ![]() |
![]()
|
|
a doua arată de parcă te-ar fi prins în undiță..
![]() ![]() ![]() asta după ce m-am trezit din leșin. ![]() O raclÄ mare-i lumea. Stelele-s cuie/BÄtute-n ea Ći soarele-i fereasta/La temniĆŁa vieĆŁii Mihai Eminescu Stelele-n cer, deasupra mÄrilor, ard depÄrtÄrilor, pĂąnÄ ce pier... ![]() |
![]()
|
|
![]() StarGazer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Stars Posts: 12,599 Joined: 2-May 08 Member No.: 172 ![]() |
Eu am piercing in buric. Un fluturas mov
![]() |
![]()
|
|
Uuu ce dragut
![]() ![]() ![]() Raindrops fall from everywhere. I reach out for you... but you're not there.
![]()
|
|
Cu siguranta.
![]() |
![]()
|
|
Tot in buza
![]() ![]() ![]() Edited by BeRightBack: Sep 13 2008, 06:20 PM
Attached File(s)
![]() Raindrops fall from everywhere. I reach out for you... but you're not there.
![]()
|
|
![]() StarGazer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Stars Posts: 4,322 Joined: 2-March 08 From: arad Member No.: 115 ![]() |
![]() Singura prietenie de preț este cea care s-a născut fără motiv (Arthur von Shendel)
![]() |
![]()
|
|
Danco, poti da cautare pe Google " blazons" pe imagine. Sunt o gramada. Eu nu stiu care ti-ar placea.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
|
|
Danco, poti da cautare pe Google " blazons" pe imagine. Sunt o gramada. Eu nu stiu care ti-ar placea. ![]() Mulțumesc Malizia ! Cum este al treilea blazon, așa ce îmi place, doar cu mici modificări, l-aș personifica ![]() ![]() Singura prietenie de preț este cea care s-a născut fără motiv (Arthur von Shendel)
![]() |
![]()
|
|
![]() . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Stars Posts: 25,928 Joined: 2-January 08 From: Bacovia's city Member No.: 32 ![]() |
Ma intreb si eu, nu ca as avea ceva impotriva, in fond suntem liberi sa facem ce dorim pe corpul nostru, ce poate sa reprezinte saibele, bolturile, suruburile, agrafele sau carligele, infipte in corp,si inca in cele mai ghiduse locuri. Ce exprima ele de fapt ?
Moda ?.....in cazul asta sunt tare curios ce urmeaza ![]() |
![]()
|
|
![]() SuperStar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Stars Posts: 1,754 Joined: 2-August 08 From: Giurgiu Member No.: 263 ![]() |
Am aceeasi curiozitate ca si Orpheus doar ca aceeasi intrebare le-as pune-o si celor care s-au tatuat si ar fi interesant sa ne impartaseasca si noua din experienta lor, cum se simteau inainte si dupa...si daca dupa 1, 2, 3 ani au dorit sa scape de ele
![]() ![]() Dacă vrei odihnă - crede. Dacă vrei adevărul - caută și suferă.
|
![]()
|
|
![]() LittleStar ![]() ![]() Group: Stars Posts: 21 Joined: 2-September 08 Member No.: 389 ![]() |
Nu vreau sa supar pe nimeni , dar eu, ca si angajator de exemplu nu as angaja persoane cu tatuaje si poate nici cu piercinguri. Motivul? oamenii care recurg la astfel de lucruri sunt instabili emotional si nesiguri pe valoarea propriei persoane. Si daca sunt asa referitor pa propria persoana atunci cum o sa imi reprezinte mie firma cu credibilitate si convingere?
![]() Cristi
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st February 2019 - 10:36 PM |