![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Stars Posts: 25,928 Joined: 2-January 08 From: Bacovia's city Member No.: 32 ![]() |
Actorul Ilarion Ciobanu a decedat în această dimineață, în jurul orelor 6.00, acesta fiind bolnav de cancer faringian.
Actorul ar fi împlinit pe 28 octombrie 77 de ani. Incet incet, "garda de fier" a ceea ce inseamna generatia de aur a actorilor romani, dispare. Dumnezeu sa-l odihneasca ![]() |
![]()
|
|
![]() Miradoniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: *vesperala* Posts: 37,106 Joined: 30-December 07 From: Ăn castel de treci prin colonade... Member No.: 1 ![]() |
![]() O raclÄ mare-i lumea. Stelele-s cuie/BÄtute-n ea Ći soarele-i fereasta/La temniĆŁa vieĆŁii Mihai Eminescu Stelele-n cer, deasupra mÄrilor, ard depÄrtÄrilor, pĂąnÄ ce pier... ![]() |
![]()
|
|
![]() StarGazer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Stars Posts: 6,586 Joined: 5-August 08 Member No.: 273 ![]() |
Dumnezeu sa-l odihneasca!
![]() in memoria lui vreau sa postez acest videoclip! http://www.youtube.com/watch?v=CCVAsVp-lOk Ultimul Cartus - "Am si eu sensibilitatile mele" Edited by oemor: Sep 7 2008, 03:40 PM |
![]()
|
|
![]() StarGazer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Stars Posts: 4,322 Joined: 2-March 08 From: arad Member No.: 115 ![]() |
Este trist...prea trist...Dumnezeu să-l odihnească în pace.
![]() ![]() Singura prietenie de preț este cea care s-a născut fără motiv (Arthur von Shendel)
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st February 2019 - 10:10 PM |