![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() LittleStar ![]() ![]() Group: Stars Posts: 3 Joined: 24-August 08 Member No.: 348 ![]() |
Am un GPS care are soft MIREO CARDINALE V2.6 care ruleaza direct din memoria interna a lui. Din pacate nu are harta Europei si as vrea sa o pun pe un SD CARD.Ce trebuie sa fac ca sa mearga harta de pe SD CARD si nu cea din memoria interna.
|
![]()
|
|
![]() LittleStar ![]() ![]() Group: Stars Posts: 16 Joined: 21-August 08 Member No.: 333 ![]() |
AM UN GPS CARE ARE SOFT MIREO CARDINALE V2.6 CARE RULEAZA DIRECT DIN MEMORIA INTERNA A LUI. DIN PACATE NU ARE HARTA EUROPEI SI AS VREA SA O PUN PE SD CARD.CE TREBUIE SA FAC CA SA MERGA HARTA DE PE SD CARD SI NU CEA DIN MEMORIA INTERNA. Salut .. de cat e sd? Ca sa shtiu ce indicatie sa-ti dau Edited by Blackstorm: Aug 24 2008, 07:04 PM |
![]()
|
|
![]() LittleStar ![]() ![]() Group: Stars Posts: 3 Joined: 24-August 08 Member No.: 348 ![]() |
De 2 giga
|
![]()
|
|
![]() LittleStar ![]() ![]() Group: Stars Posts: 16 Joined: 21-August 08 Member No.: 333 ![]() |
|
![]()
|
|
Windows CE 5.0 Core
|
![]()
|
|
![]() 10410214 ![]() ![]() ![]() Group: Stars Posts: 108 Joined: 3-February 08 Member No.: 89 ![]() |
Am un GPS care are soft MIREO CARDINALE V2.6 care ruleaza direct din memoria interna a lui. Din pacate nu are harta Europei si as vrea sa o pun pe un SD CARD.Ce trebuie sa fac ca sa mearga harta de pe SD CARD si nu cea din memoria interna. Avand in vedere ca acest soft de navigatie se livreaza pe card SD de 2 giga impreuna cu hartile aferente, tin sa cred ca tu pe aparat ai doar o versiune, impropriu spus, "demo". Parerea mea e ca trebuie sa il dezinstalezi, iar pe SD sa fie kit-ul + hartile si sa se faca instalarea direct de pe card. P.S. Asa procedez eu in cazul iGO. |
![]()
|
|
![]() . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Stars Posts: 681 Joined: 9-October 08 Member No.: 520 ![]() |
nu are harta Europei si as vrea sa o pun pe un SD CARD. am mai trecut pe-aici,si tot aiurea imi pare..."mireo cardinale" asta fara harta. eu nu folosesc,si niciodata asa ceva,dar suna ca si cum ceva n-ar fi prea bine. asa,daca asta vrei si n-ai,bate-l pe google "europe map for mireo cardinale" asa pare limpede. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th February 2019 - 07:33 AM |