vesperala

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> GPS cu soft Mireo Cardinale V2.6

americanultm
post Aug 24 2008, 06:58 PM
Post #1


LittleStar
Group Icon
*

Group: Stars
Posts: 3
Joined: 24-August 08
Member No.: 348



Am un GPS care are soft MIREO CARDINALE V2.6 care ruleaza direct din memoria interna a lui. Din pacate nu are harta Europei si as vrea sa o pun pe un SD CARD.Ce trebuie sa fac ca sa mearga harta de pe SD CARD si nu cea din memoria interna.
Go to the top of the page
PM
+ Quote Post

Blackstorm
post Aug 24 2008, 07:03 PM
Post #2


LittleStar
Group Icon
*

Group: Stars
Posts: 16
Joined: 21-August 08
Member No.: 333



QUOTE (americanultm @ Aug 24 2008, 07:58 PM) *
AM UN GPS CARE ARE SOFT MIREO CARDINALE V2.6 CARE RULEAZA DIRECT DIN MEMORIA INTERNA A LUI. DIN PACATE NU ARE HARTA EUROPEI SI AS VREA SA O PUN PE SD CARD.CE TREBUIE SA FAC CA SA MERGA HARTA DE PE SD CARD SI NU CEA DIN MEMORIA INTERNA.

Salut .. de cat e sd?
Ca sa shtiu ce indicatie sa-ti dau

Edited by Blackstorm: Aug 24 2008, 07:04 PM
Go to the top of the page
PM
+ Quote Post

americanultm
post Aug 24 2008, 07:11 PM
Post #3


LittleStar
Group Icon
*

Group: Stars
Posts: 3
Joined: 24-August 08
Member No.: 348



De 2 giga
Go to the top of the page
PM
+ Quote Post

Blackstorm
post Aug 24 2008, 07:17 PM
Post #4


LittleStar
Group Icon
*

Group: Stars
Posts: 16
Joined: 21-August 08
Member No.: 333



QUOTE (americanultm @ Aug 24 2008, 08:11 PM) *
De 2 giga

merge pe windowsCE?
Go to the top of the page
PM
+ Quote Post

americanultm
post Aug 24 2008, 07:24 PM
Post #5


LittleStar
Group Icon
*

Group: Stars
Posts: 3
Joined: 24-August 08
Member No.: 348



Windows CE 5.0 Core
Go to the top of the page
PM
+ Quote Post

IDMAN
post Aug 24 2008, 11:30 PM
Post #6


10410214
Group Icon
**

Group: Stars
Posts: 108
Joined: 3-February 08
Member No.: 89



QUOTE (americanultm @ Aug 24 2008, 07:58 PM) *
Am un GPS care are soft MIREO CARDINALE V2.6 care ruleaza direct din memoria interna a lui. Din pacate nu are harta Europei si as vrea sa o pun pe un SD CARD.Ce trebuie sa fac ca sa mearga harta de pe SD CARD si nu cea din memoria interna.


Avand in vedere ca acest soft de navigatie se livreaza pe card SD de 2 giga impreuna cu hartile aferente, tin sa cred ca tu pe aparat ai doar o versiune, impropriu spus, "demo". Parerea mea e ca trebuie sa il dezinstalezi, iar pe SD sa fie kit-ul + hartile si sa se faca instalarea direct de pe card.


P.S. Asa procedez eu in cazul iGO.
Go to the top of the page
PM
+ Quote Post

pnv
post Oct 30 2008, 06:28 AM
Post #7


.
Group Icon
****

Group: Stars
Posts: 681
Joined: 9-October 08
Member No.: 520



QUOTE (americanultm @ Aug 24 2008, 08:58 PM) *
nu are harta Europei si as vrea sa o pun pe un SD CARD.


am mai trecut pe-aici,si tot aiurea imi pare..."mireo cardinale" asta fara harta.
eu nu folosesc,si niciodata asa ceva,dar suna ca si cum ceva n-ar fi prea bine.
asa,daca asta vrei si n-ai,bate-l pe google "europe map for mireo cardinale"
asa pare limpede.
v1.gif
Go to the top of the page
PM
+ Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 18th November 2018 - 11:58 AM
Arta si savoare www.iconcert.ro
 Vesperala Forum