Jump to content
Vesperala Forum

Amsterdam


chris_t

Recommended Posts

Salutare.

In august, daca toate merg bine, voi petrece cateva zile in Amsterdam. Eu mi-am facut un plan de bataie, contine Madame Tussaud, muzeele Van Gogh si Rembrandt, stadionul Amsterdam ArenA, fabrica Heineken, bineinteles Red Light District, cateva cafenele (mai mult sau mai putin conventionale).

 

Alte sugestii? O sa am la dispozitie undeva intre 10 si 14 zile, timp ar fi. Merg cu masina, nu e o problema daca locatia e altundeva in zona si merita vizitata.

 

Merci.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Salut. M-am intors ieri din amsterdam. Pot sa-ti spun ca mi-a placut extraordinar de mult. M-as mai duce acolo de inca 100 de ori. La Madame Tussaud a fost pur si simplu bestial, doar ca e putin cam scump (biletul de elev e 17.95 euro sau ceva de genul asta). Cred ca muzeul asta mi-a placut cel mai mult pt ca e diferit de toate muzeele plictisitoare in care fusesem pana acum. Vezi k este in muzeu casa groazei...O sa-ti placa, numai sa nu mergi singur :D:

In Red Light ti-as recomanda sa nu mergi dimineata cum am facut eu. Nu de alta, dar dmineata e un cartier obisnuit, aproape ca nu-ti dai seama ca este acolo. Atata tot ca vezi cateva fetiscane in geamuri, da nu fac nimic, nici nu danseaza nici nu iti fac cu degetu sa intri inauntru... Du-te dupa masa sau seara (daca te tine, dar ai grija ca e periculos) daca vrei sa vezi Red Light District. :D

Ce sa-ti mai zic..La muzeul Rembrand e frumos, si daca ai sub 18 ani intri gratis(dar parca ziceai ca mergi cu masina asa ca...). La Van Gogh nu am fost si imi pare rau.

Daca esti o fire linistita s-ar putea sa nu iti placa Amsterdamul, care e o agitatie continua.

Dar daca esti plin de distractie sigur va fi o excursie memorabila. La fiecare colt de strada miroase a marijuana, plimbarea cu vaporasul e draguta si daca prinzi un sezon de reduceri la magazine te-ai scos

 

Sper din tot sufletul sa te simti bine in Amsterdam :airkiss:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...