![]() ![]() |
Yesterday, 10:13 PM
|
|
![]() StarGazer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Moderator Posts: 5,413 Joined: 23-July 08 From: țara pisicilor negre Member No.: 246 |
Seara buna, vesperali!
Haideti cu propuneri la muzici, ca sta masa goala! ![]() |
Yesterday, 10:15 PM
|
|
![]() Miradoniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: *vesperala* Posts: 33,423 Joined: 30-December 07 From: În castel de treci prin colonade... Member No.: 1 |
ce mai e nou? ia luați și chatuiți să scăpăm de pagina asta ![]() O raclă mare-i lumea. Stelele-s cuie/Bătute-n ea și soarele-i fereasta/La temnița vieții Mihai Eminescu Stelele-n cer, deasupra mărilor, ard depărtărilor, până ce pier... ![]() |
Yesterday, 10:17 PM
|
|
![]() RisingStar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Stars Posts: 610 Joined: 13-July 10 From: fericire Member No.: 1,133 |
ce sa chatuim?
![]() Cand vrei sa convingi, vrei doar sa ai dreptate. Cand inspiri, vrei doar sa vorbesti din inima.
|
Yesterday, 10:30 PM
|
|
![]() Miradoniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: *vesperala* Posts: 33,423 Joined: 30-December 07 From: În castel de treci prin colonade... Member No.: 1 |
eu trecui prin agențiile de voiaj să aflu cu ce plec în Ungaria peste 2 săptămâni, pe urmă voi? ![]() O raclă mare-i lumea. Stelele-s cuie/Bătute-n ea și soarele-i fereasta/La temnița vieții Mihai Eminescu Stelele-n cer, deasupra mărilor, ard depărtărilor, până ce pier... ![]() |
Yesterday, 10:33 PM
|
|
![]() StarGazer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Moderator Posts: 5,413 Joined: 23-July 08 From: țara pisicilor negre Member No.: 246 |
Salut, vespe!
De exemplu, la mine au aparut de cateva zile niste scaderi de tensiune care ma enerveaza pentru ca imi bulesc modemul (cei care aveti net de la Romtelecom probabil v-ati confruntat cu aceasta problema). Cred ca maine sun la Electrica sa vina sa vada care e problema. ![]() |
Yesterday, 10:38 PM
|
|
Am rezolvat cu un UPS cam improvizat de un electrician priceput... Cele cumpărate nu făceau față. ![]() O raclă mare-i lumea. Stelele-s cuie/Bătute-n ea și soarele-i fereasta/La temnița vieții Mihai Eminescu Stelele-n cer, deasupra mărilor, ard depărtărilor, până ce pier... ![]() |
Yesterday, 11:14 PM
|
|
|
Lumea ma aplauda cu aplauze ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Stars Posts: 7,034 Joined: 10-February 10 From: Oriunde dar nicaieri. Member No.: 1,053 |
Doamne de cand n'am mai ras asaaaaa
Azi a fost cea mai tare zi era unu' beat pe un forum si erau fan cluburi si ala la intrebari raspunea Club de wrestling Ce inseamna manevra DDT?=Dan Diaconescu Traieste! Cu desenele:Cine e spiderwoman?=nevasta lu' spaidermen Cine e suspens(nu mai stiu cum) si zice: Suspensia de la masina A fost mortal le'am salvat in pc cu notepad..pentru zile mai negre si acum cu niste nebuni faze Doamneeeeeeeee,vino Doamneeeee sa bem binedispusi la o inmormantare de cadavre Nu spun mai multe caci sunt si injuraturi Edited by Barcelona: Yesterday, 11:14 PM ![]() In cautare de semnatura. . .(Bing. . . Bang. . .)
|
Yesterday, 11:35 PM
|
|
![]() RisingStar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Stars Posts: 610 Joined: 13-July 10 From: fericire Member No.: 1,133 |
eu trebuiesc sa rasfoiesc un manual de sociologie
![]() Cand vrei sa convingi, vrei doar sa ai dreptate. Cand inspiri, vrei doar sa vorbesti din inima.
|
Today, 12:31 AM
|
|
![]() |
![]() ![]() |
|
Lo-Fi Version | Time is now: 7th September 2010 - 04:05 AM |