![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Miradoniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: *vesperala* Posts: 37,064 Joined: 30-December 07 From: Ăn castel de treci prin colonade... Member No.: 1 ![]() |
O Sullivan l-a bătut pe Williams...
Ultimul break al său a fost maxim.. ![]() În sfârșit un Ronnie pe placul meu ![]() O raclÄ mare-i lumea. Stelele-s cuie/BÄtute-n ea Ći soarele-i fereasta/La temniĆŁa vieĆŁii Mihai Eminescu Stelele-n cer, deasupra mÄrilor, ard depÄrtÄrilor, pĂąnÄ ce pier... ![]() |
![]()
|
|
![]() StarGazer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Admin Posts: 7,230 Joined: 20-April 08 From: Uncanny valley Member No.: 161 ![]() |
Englezul Allister Carter l-a invins pe Joe Perry in semifinale si il va intalni duminica pe compatriotul sau Ronnie O'Sullivan in ultimul act al Campionatului Mondial de Snooker.
![]() ![]() Sper sa castige Ali. ![]() ![]() Pot să fiu uitat, pentru că nu țin la brațe, pot să-mi lipsească. Pot fi părăsit, pentru că nu-mi iubesc picioarele, pot merge și cu aerul. Pot fi lăsat singur, pentru că sangele meu se varsă în mare oricum. http://mariuslupu.deviantart.com/ |
![]()
|
|
![]() Cont De Testare ![]() ![]() ![]() Group: Stars Posts: 126 Joined: 7-January 08 Member No.: 47 ![]() |
Sper sa castige Ali. tu iar ții cu ursul... ![]() ![]() Acest cont este de testare!
|
![]()
|
|
![]() StarGazer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Admin Posts: 7,230 Joined: 20-April 08 From: Uncanny valley Member No.: 161 ![]() |
Eu cred doar ca e timpul sa mai castige si altcineva competitiile de snooker. Desi e destul de tanar (in comparatie cu Steve Davis de exemplu
![]() ![]() ![]() ![]() Pot să fiu uitat, pentru că nu țin la brațe, pot să-mi lipsească. Pot fi părăsit, pentru că nu-mi iubesc picioarele, pot merge și cu aerul. Pot fi lăsat singur, pentru că sangele meu se varsă în mare oricum. http://mariuslupu.deviantart.com/ |
![]()
|
|
![]() Cont De Testare ![]() ![]() ![]() Group: Stars Posts: 126 Joined: 7-January 08 Member No.: 47 ![]() |
Ding e doar opera presei,... multă reclamă și atât...a fost un subiect spectaculos datorită vârstei fragede...
![]() Acest cont este de testare!
|
![]()
|
|
Mie imi place. O sa creasca si o sa joace mai bine, probabil.
![]() ![]() ![]() Pot să fiu uitat, pentru că nu țin la brațe, pot să-mi lipsească. Pot fi părăsit, pentru că nu-mi iubesc picioarele, pot merge și cu aerul. Pot fi lăsat singur, pentru că sangele meu se varsă în mare oricum. http://mariuslupu.deviantart.com/ |
![]()
|
|
Mie imi place. O sa creasca si o sa joace mai bine, probabil. ![]() Prima jumătate o pot prezice și eu.. ![]() ![]() Acest cont este de testare!
|
![]()
|
|
![]() StarGazer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: EveningStar Posts: 11,642 Joined: 30-December 07 From: Bucuresti Member No.: 4 ![]() |
la ce oră este finala?
![]() ![]() |
![]()
|
|
Incepe azi, la 17.45 (prima sesiune), continua la 22.00 (a doua sesiune), apoi a treia sesiune e maine la 16.30, si ultima la 22.00, tot maine.
![]() ![]() ![]() Pot să fiu uitat, pentru că nu țin la brațe, pot să-mi lipsească. Pot fi părăsit, pentru că nu-mi iubesc picioarele, pot merge și cu aerul. Pot fi lăsat singur, pentru că sangele meu se varsă în mare oricum. http://mariuslupu.deviantart.com/ |
![]()
|
|
Incepe azi, la 17.45 (prima sesiune), continua la 22.00 (a doua sesiune), apoi a treia sesiune e maine la 16.30, si ultima la 22.00, tot maine. ![]() ![]() ![]() ![]() Acest cont este de testare!
|
![]()
|
|
![]() StarGazer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: EveningStar Posts: 11,642 Joined: 30-December 07 From: Bucuresti Member No.: 4 ![]() |
Incepe azi, la 17.45 (prima sesiune), continua la 22.00 (a doua sesiune), apoi a treia sesiune e maine la 16.30, si ultima la 22.00, tot maine. ![]() mulțumesc frumos ![]() ![]() |
![]()
|
|
Ronnie O'Sullivan il conduce pe Carter cu 11-5 dupa prima zi a finalei Campionatului Mondial.
![]()
|
|
O'Sullivan a castigat Campionatul Mondial cu scorul de 18-8. Nu stiu de ce mi-am facut iluzii ca Allister il va putea invinge pe Ronnie. Acum trebuie sa recunosc ca este, intradevar, un mare jucator.
![]()
|
|
![]() Miradoniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: *vesperala* Posts: 37,064 Joined: 30-December 07 From: Ăn castel de treci prin colonade... Member No.: 1 ![]() |
mare jucător este ...
![]() ori e genial, ori îl bat și începătorii... ![]() O raclÄ mare-i lumea. Stelele-s cuie/BÄtute-n ea Ći soarele-i fereasta/La temniĆŁa vieĆŁii Mihai Eminescu Stelele-n cer, deasupra mÄrilor, ard depÄrtÄrilor, pĂąnÄ ce pier... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 25th April 2018 - 02:36 AM |