![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Miradoniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: *vesperala* Posts: 37,106 Joined: 30-December 07 From: ÃŽn castel de treci prin colonade... Member No.: 1 ![]() |
anul trecut, pe 31 martie, Sidney a oprit pentru o orã curentul electric, dând în lume un semnal ecologist important...
anul acesta, alte zeci de oraºe vor face la fel, pe 29 martie, la ora 8PM... ![]() http://www.earthhour.org/ http://www.earthhour.org/about merci Neo, pentru link. ![]() O raclă mare-i lumea. Stelele-s cuie/Bătute-n ea ÅŸi soarele-i fereasta/La temniÅ£a vieÅ£ii Mihai Eminescu Stelele-n cer, deasupra mărilor, ard depărtărilor, până ce pier... ![]() |
![]()
|
|
![]() SuperStar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Stars Posts: 1,241 Joined: 30-December 07 Member No.: 11 ![]() |
As fi fericit daca s-ar inscrie mai multi romani, companii romanesti, sau chiar orase din Romania.
De ce la noi sa nu se poata? De ce alte tari o fac si altii nu? Eu m-am inscris. Pe 29 martie la ora 8 seara (PM)voi inchide curentul de la mine din casa timp de o ora. Nu mor fara curent timp de o ora. |
![]()
|
|
![]() Miradoniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: *vesperala* Posts: 37,106 Joined: 30-December 07 From: ÃŽn castel de treci prin colonade... Member No.: 1 ![]() |
dacã ne aminteºti, dãm probabil ºi noi stingerea..
![]() ![]() O raclă mare-i lumea. Stelele-s cuie/Bătute-n ea şi soarele-i fereasta/La temniţa vieţii Mihai Eminescu Stelele-n cer, deasupra mărilor, ard depărtărilor, până ce pier... ![]() |
![]()
|
|
![]() StarGazer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Stars Posts: 2,565 Joined: 11-January 08 Member No.: 52 ![]() |
M-am înscris ºi eu...
![]() ![]() ![]() |
![]()
|
|
care promite sã ne aducã aminte?
![]() ![]() O raclă mare-i lumea. Stelele-s cuie/Bătute-n ea şi soarele-i fereasta/La temniţa vieţii Mihai Eminescu Stelele-n cer, deasupra mărilor, ard depărtărilor, până ce pier... ![]() |
![]()
|
|
![]() StarGazer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Stars Posts: 2,551 Joined: 2-January 08 Member No.: 29 ![]() |
ne punem alarma la telefon...
![]() |
![]()
|
|
![]() SuperStar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Stars Posts: 1,241 Joined: 30-December 07 Member No.: 11 ![]() |
Va voi aduce aminte.
![]() |
![]()
|
|
ne punem alarma la telefon... ![]() Motorola w377 al meu e cumpãrat ieri... încã nu am învãþat ce e prin el.. ![]() Va voi aduce aminte. ![]() ![]() ![]() O raclă mare-i lumea. Stelele-s cuie/Bătute-n ea ÅŸi soarele-i fereasta/La temniÅ£a vieÅ£ii Mihai Eminescu Stelele-n cer, deasupra mărilor, ard depărtărilor, până ce pier... ![]() |
![]()
|
|
![]() StarGazer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Stars Posts: 2,551 Joined: 2-January 08 Member No.: 29 ![]() |
|
![]()
|
|
|
![]()
|
|
![]() 10410214 ![]() ![]() ![]() Group: Stars Posts: 108 Joined: 3-February 08 Member No.: 89 ![]() |
Ce sa fac ? sa opresc curentu ?..... Veci.....
Si asa cand nu am curent, toata instalatia electrica din casa este proiectata si facuta cu un traseu de 12V, astfel ca am lumina in fiecare camera. Mai nou ma folosesc de UPS-uri pentru TV+B00M TV (duce vreo 3-4 ore), binenteles pe balcon sunt bateriile mari ![]() Spor ! Semnat omu` anti-oprit-curentu ! PS: Am uitat de generator care este tot timpul activ si full de benzol, la necaz, trag masina si incarc bateriile ;)) Edited by IDMAN: Mar 22 2008, 08:42 PM |
![]()
|
|
o orã?
unde o fi solidaritatea? ![]() ![]() O raclă mare-i lumea. Stelele-s cuie/Bătute-n ea şi soarele-i fereasta/La temniţa vieţii Mihai Eminescu Stelele-n cer, deasupra mărilor, ard depărtărilor, până ce pier... ![]() |
![]()
|
|
![]() 10410214 ![]() ![]() ![]() Group: Stars Posts: 108 Joined: 3-February 08 Member No.: 89 ![]() |
|
![]()
|
|
Nici 2 min :P Orice....dar sa nu se lege de curet, hai ca nu mananc produsul X, nu fac Y, dar sa nu se atinga de curent ![]() eh. ºtiu cum e, tu administrezi reþele, ar pica de tot ºi te-ar linºa clienþii sigur. mãcar becul din camerã. ok? ![]() ![]() O raclă mare-i lumea. Stelele-s cuie/Bătute-n ea ÅŸi soarele-i fereasta/La temniÅ£a vieÅ£ii Mihai Eminescu Stelele-n cer, deasupra mărilor, ard depărtărilor, până ce pier... ![]() |
![]()
|
|
eh. ºtiu cum e, tu administrezi reþele, ar pica de tot ºi te-ar linºa clienþii sigur. mãcar becul din camerã. ok? ![]() Eh, toate serverele pe care le administrez sunt dotate cu UPS-uri care tin pana in 30min, dar au fost cazuri cand s-au intamplat avarii/interventi....a fost luat curentu, UPS-urile s-au descarcat, iar ...... daca venea curentul cum trebuie totul era OK, dar....venea in socuri, vinea cateva milisecunde si apoi iar se lua, pana reusea sa imi blocheze UPS-ul care era descarca si nu avea cum sa lupte contra acestor socuri, asa ca trebuia interventie manuala. Aceste interventii erau cand iti era lumea mai draga, mai ales Duminica ![]() ![]() Asa ca..... no comment, traim in RO On topic : Pai ....daca imi aduc aminte si o sa fiu in preajma vreunei d-soara, nu o sa uit sa sting becul pentru cateva ore ![]() |
![]()
|
|
|
![]()
|
|
![]() O raclă mare-i lumea. Stelele-s cuie/Bătute-n ea şi soarele-i fereasta/La temniţa vieţii Mihai Eminescu Stelele-n cer, deasupra mărilor, ard depărtărilor, până ce pier... ![]() |
![]()
|
|
hm...se apropie ora..
![]() azi o sã stingem lumina... ![]() O raclă mare-i lumea. Stelele-s cuie/Bătute-n ea ÅŸi soarele-i fereasta/La temniÅ£a vieÅ£ii Mihai Eminescu Stelele-n cer, deasupra mărilor, ard depărtărilor, până ce pier... ![]() |
![]()
|
|
![]() Sapient ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Stars Posts: 16,736 Joined: 27-January 08 From: Italia Member No.: 80 ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() O raclă mare-i lumea. Stelele-s cuie/Bătute-n ea şi soarele-i fereasta/La temniţa vieţii Mihai Eminescu Stelele-n cer, deasupra mărilor, ard depărtărilor, până ce pier... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th February 2019 - 11:05 PM |