vesperala

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages V   1 2 >  
Reply to this topicStart new topic
> Cum se seteaz un telefon?

vesperala
post Mar 19 2008, 11:15 PM
Post #1


Miradoniz
Group Icon
**********

Group: *vesperala*
Posts: 37,096
Joined: 30-December 07
From: În castel de treci prin colonade...
Member No.: 1



dac vrei s i arate n ce localitate te afli, se pot seta telefoanele? mi amintesc nite versiuni mai vechi la care se putea face aa ceva, dar nu mai tiu cum...unsure.gif


User's Signature

O raclă mare-i lumea. Stelele-s cuie/Bătute-n ea şi soarele-i fereasta/La temniţa vieţii
Mihai Eminescu

Stelele-n cer, deasupra mărilor, ard depărtărilor, până ce pier...

Go to the top of the page
PM
+ Quote Post

paulvanorton
post Mar 19 2008, 11:18 PM
Post #2


ShiningStar
Group Icon
***

Group: Stars
Posts: 231
Joined: 30-December 07
From: China jud.Galati
Member No.: 7



aceasta "facilitate"o ofera numai vodafone.
daca folosesti aceasta retea consulta manualul telefonului pentru setarile de rigoare.


User's Signature

________________________________________________________________________________

This post has been edited by paulvanorton:acu'3 luni fix...aaa....ba cred ca sunt 6 luni fix.
________________________________________________________________________________
________________________________________________________________________________

CUMPAR CEASURI VECHI,CHIAR SI NEFUNCTIONALE.
________________________________________________________________________________
________________________________________________________________________________
________________________________________________________________________________

Romanii au talent.
-la furat
Go to the top of the page
PM
+ Quote Post

alex virtual
post Mar 19 2008, 11:18 PM
Post #3


LittleStar
Group Icon
*

Group: Stars
Posts: 43
Joined: 26-January 08
From: com.ogrezeni
Member No.: 78



din cate stiu merg la toate telefoanele in reteaua vodafone !
ce tip de telefon ai ? setarea difera de la model la model !


User's Signature

Go to the top of the page
PM
+ Quote Post

Orpheus
post Mar 19 2008, 11:20 PM
Post #4


.
Group Icon
**********

Group: Stars
Posts: 25,928
Joined: 2-January 08
From: Bacovia's city
Member No.: 32



Din ce stiu eu asemenea optiune nu se seteaza din telefon daca nu este un serviciu oferit de operatorul de telefonie, iar operatorul de care am eu cunostinta ca are asemenea serviciu este Vodafone, in nici un caz Orange sau Cosmote.
Go to the top of the page
PM
+ Quote Post

vesperala
post Mar 19 2008, 11:20 PM
Post #5


Miradoniz
Group Icon
**********

Group: *vesperala*
Posts: 37,096
Joined: 30-December 07
From: În castel de treci prin colonade...
Member No.: 1



eu tiu i telefoane pe orange care fceau aa ceva...

dar cum se numete serviciul n sine? c nu prea tiu ce cutare s dau pe google.


User's Signature

O raclă mare-i lumea. Stelele-s cuie/Bătute-n ea şi soarele-i fereasta/La temniţa vieţii
Mihai Eminescu

Stelele-n cer, deasupra mărilor, ard depărtărilor, până ce pier...

Go to the top of the page
PM
+ Quote Post

alex virtual
post Mar 19 2008, 11:21 PM
Post #6


LittleStar
Group Icon
*

Group: Stars
Posts: 43
Joined: 26-January 08
From: com.ogrezeni
Member No.: 78



busola !


User's Signature

Go to the top of the page
PM
+ Quote Post

vesperala
post Mar 19 2008, 11:23 PM
Post #7


Miradoniz
Group Icon
**********

Group: *vesperala*
Posts: 37,096
Joined: 30-December 07
From: În castel de treci prin colonade...
Member No.: 1



QUOTE (alex virtual @ Mar 19 2008, 11:21 PM) *
busola !

aa se numete? blink.gif


User's Signature

O raclă mare-i lumea. Stelele-s cuie/Bătute-n ea şi soarele-i fereasta/La temniţa vieţii
Mihai Eminescu

Stelele-n cer, deasupra mărilor, ard depărtărilor, până ce pier...

Go to the top of the page
PM
+ Quote Post

paulvanorton
post Mar 19 2008, 11:24 PM
Post #8


ShiningStar
Group Icon
***

Group: Stars
Posts: 231
Joined: 30-December 07
From: China jud.Galati
Member No.: 7



QUOTE (vesperala @ Mar 19 2008, 11:20 PM) *
eu tiu i telefoane pe orange care fceau aa ceva...


sigur ca da...


User's Signature

________________________________________________________________________________

This post has been edited by paulvanorton:acu'3 luni fix...aaa....ba cred ca sunt 6 luni fix.
________________________________________________________________________________
________________________________________________________________________________

CUMPAR CEASURI VECHI,CHIAR SI NEFUNCTIONALE.
________________________________________________________________________________
________________________________________________________________________________
________________________________________________________________________________

Romanii au talent.
-la furat
Go to the top of the page
PM
+ Quote Post

florin7franky
post Mar 19 2008, 11:27 PM
Post #9


Sapient
Group Icon
******

Group: Stars
Posts: 16,736
Joined: 27-January 08
From: Italia
Member No.: 80



da se poate ,din cate stiu doar pe vechiul conex ,,nu stiu daca si-au schimbat denumirea"
este o setare in mesaje ,trebuia setat un canal ,,de stiri sau ceva de genul "numi aduc aminte bine ,,050" ar fi canalul .totusi cand este activat se consuma mai repede bateria ex:te tine bateria patru zile cu canalul activat te tine in jur de trei .imi pare rau ca numi aduc aminte bine il foloseam si eu

QUOTE (Orpheus @ Mar 19 2008, 10:20 PM) *
Din ce stiu eu asemenea optiune nu se seteaza din telefon daca nu este un serviciu oferit de operatorul de telefonie, iar operatorul de care am eu cunostinta ca are asemenea serviciu este Vodafone, in nici un caz Orange sau Cosmote.

iti dau perfecta dreptate

QUOTE (vesperala @ Mar 19 2008, 10:23 PM) *
aa se numete? blink.gif

da ,,busola conex" din cate-mi aduc aminte
poti suna la informatii clienti asa mi-am activat-o eu ,daca se poate trimit ei un mesaj push daca nu de indruma pentru setari .

sper sa-ti fi fost de folos mousquetaire.gif


User's Signature

Origami
         
Go to the top of the page
PM
+ Quote Post

vesperala
post Mar 19 2008, 11:31 PM
Post #10


Miradoniz
Group Icon
**********

Group: *vesperala*
Posts: 37,096
Joined: 30-December 07
From: În castel de treci prin colonade...
Member No.: 1



QUOTE (paulvanorton @ Mar 19 2008, 11:24 PM) *
sigur ca da...

pi vezi tu, prin ciulinii mei nu apruse vodafone-ul cnd am vzut aa ceva... e cam de multicel


poate nu e acelai tip de sistem ns cu ceea ce voi tii la conex...

unsure.gif confused.gif


User's Signature

O raclă mare-i lumea. Stelele-s cuie/Bătute-n ea şi soarele-i fereasta/La temniţa vieţii
Mihai Eminescu

Stelele-n cer, deasupra mărilor, ard depărtărilor, până ce pier...

Go to the top of the page
PM
+ Quote Post

NightShift
post Mar 19 2008, 11:36 PM
Post #11


Scrar
Group Icon
******

Group: Stars
Posts: 3,586
Joined: 1-March 08
From: Paradise City
Member No.: 110



nu cumva este vorba de optiunea "afisare - info celula" ?


User's Signature


Go to the top of the page
PM
+ Quote Post

vesperala
post Mar 19 2008, 11:38 PM
Post #12


Miradoniz
Group Icon
**********

Group: *vesperala*
Posts: 37,096
Joined: 30-December 07
From: În castel de treci prin colonade...
Member No.: 1



QUOTE (NightShift @ Mar 19 2008, 11:36 PM) *
nu cumva este vorba de optiunea "afisare - info celula" ?

nu tiu despre ce vorbeti..
eu tiu doar telefoanele i pe ele scria numele localitii mele... i se schimba n funcie de unde ne aflam....

n localiti mari

habar nu am ce servicii erau acelea


User's Signature

O raclă mare-i lumea. Stelele-s cuie/Bătute-n ea şi soarele-i fereasta/La temniţa vieţii
Mihai Eminescu

Stelele-n cer, deasupra mărilor, ard depărtărilor, până ce pier...

Go to the top of the page
PM
+ Quote Post

NightShift
post Mar 19 2008, 11:42 PM
Post #13


Scrar
Group Icon
******

Group: Stars
Posts: 3,586
Joined: 1-March 08
From: Paradise City
Member No.: 110



Da. telefonul afiseaza ID-ul celulei, sau antenei - daca vrei. In orasele mari se practica de o vreme amplasarea mai multor antene de putere mai mica, iar un rezultat indirect este ca (fiecare antena avand ID separat) iti apar numele pietelor, bulevardelor, garilor, statiilor de metrou, etc.


User's Signature


Go to the top of the page
PM
+ Quote Post

vesperala
post Mar 19 2008, 11:44 PM
Post #14


Miradoniz
Group Icon
**********

Group: *vesperala*
Posts: 37,096
Joined: 30-December 07
From: În castel de treci prin colonade...
Member No.: 1



doar pe vodafone?


User's Signature

O raclă mare-i lumea. Stelele-s cuie/Bătute-n ea şi soarele-i fereasta/La temniţa vieţii
Mihai Eminescu

Stelele-n cer, deasupra mărilor, ard depărtărilor, până ce pier...

Go to the top of the page
PM
+ Quote Post

florin7franky
post Mar 19 2008, 11:46 PM
Post #15


Sapient
Group Icon
******

Group: Stars
Posts: 16,736
Joined: 27-January 08
From: Italia
Member No.: 80



QUOTE (NightShift @ Mar 19 2008, 10:36 PM) *
nu cumva este vorba de optiunea "afisare - info celula" ?

exact ,despre ,,afisare -info celula" dupa care iti cere sau iti zice ca nu ai nici un canal activat ,iti va cere un nume (nu conteaza ce nume pui poti pune ,,busola" sau il poti lasa gol ) dupa asta treci valoarea canalului ,,050" .aceste setari sunt petru vodafone de alte retele nu stiu
setari mesaje aici gasim si optiunea afisare-info celula

Edited by florin7franky: Mar 19 2008, 11:49 PM


User's Signature

Origami
         
Go to the top of the page
PM
+ Quote Post

NightShift
post Mar 20 2008, 12:03 AM
Post #16


Scrar
Group Icon
******

Group: Stars
Posts: 3,586
Joined: 1-March 08
From: Paradise City
Member No.: 110



QUOTE (vesperala @ Mar 19 2008, 11:44 PM) *
doar pe vodafone?

Dupa cate stiu, momentan doar Vodafone ofera serviciul asta.
Si desigur, trebuie sa ai un telefon care suporta afisare- info celula.


User's Signature


Go to the top of the page
PM
+ Quote Post

vesperala
post Mar 20 2008, 12:10 AM
Post #17


Miradoniz
Group Icon
**********

Group: *vesperala*
Posts: 37,096
Joined: 30-December 07
From: În castel de treci prin colonade...
Member No.: 1



mulumesc pentru lmuriri...

se pare c mcar n aceast privin vodafone e superioar altora... presupun c nu e singura deosebire major ntre firmele de telefonie, din punct de vedere al tipurilor de servicii oferite..

merci nc o dat...smile.gif


User's Signature

O raclă mare-i lumea. Stelele-s cuie/Bătute-n ea şi soarele-i fereasta/La temniţa vieţii
Mihai Eminescu

Stelele-n cer, deasupra mărilor, ard depărtărilor, până ce pier...

Go to the top of the page
PM
+ Quote Post

Orpheus
post Mar 20 2008, 12:20 AM
Post #18


.
Group Icon
**********

Group: Stars
Posts: 25,928
Joined: 2-January 08
From: Bacovia's city
Member No.: 32



M-am interesat la operatorii Orange, si mi-au confirmat si ei ce stiam eu, nu au asemenea serviciu, iar un telefon nu poate oferi asta de la el, indiferent ce marca ar fi sau ce setari ar avea disponibile, este un serviciu care se primeste.
Go to the top of the page
PM
+ Quote Post

paulvanorton
post Apr 2 2008, 03:13 PM
Post #19


ShiningStar
Group Icon
***

Group: Stars
Posts: 231
Joined: 30-December 07
From: China jud.Galati
Member No.: 7



deasemenea,as dori sa subliniez ca doua puncte
serviciul este oferit dar tot de setari tine.
daca nu le faci in telefon...cucu,nema serviciu'.


User's Signature

________________________________________________________________________________

This post has been edited by paulvanorton:acu'3 luni fix...aaa....ba cred ca sunt 6 luni fix.
________________________________________________________________________________
________________________________________________________________________________

CUMPAR CEASURI VECHI,CHIAR SI NEFUNCTIONALE.
________________________________________________________________________________
________________________________________________________________________________
________________________________________________________________________________

Romanii au talent.
-la furat
Go to the top of the page
PM
+ Quote Post

Foldera
post Aug 28 2008, 03:23 PM
Post #20


YAN
Group Icon
****

Group: Stars
Posts: 587
Joined: 27-August 08
From: WWW
Member No.: 368



Serviciul a fost lansat pe vremea Connex sub numele de Busola Connex . Vodafone a preluat-o si merge si acum . In telefon trebuie sa activezi Cell Broadcast .La nokia parca stiu ca setarea este in optiunile mesageriei . Ce apare pe ecran este locul amplasarii celulei . Daca esti intr-un oras mare treaba este buna S-ar putea ca sa ai informatii bune de pe cell broadcast . Dar daca esti intr-o zona cu slaba acoperire numai busola nu mai este aia . In schimb iti dai seama de unde ai si tu semnal Invision-Board-France-653.gif .

Sincer eu pe unde am umblat nu mi-a folosit la nimic . Si in plus mananca bateria telefonului . Asa ca va rog sa alegeti .

biggrin.gif

Edited by FolderBulk: Aug 28 2008, 03:27 PM


User's Signature

Go to the top of the page
PM
+ Quote Post

2 Pages V   1 2 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 18th November 2018 - 08:06 PM
Arta si savoare www.iconcert.ro
 Vesperala Forum