![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() StarGazer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: EveningStar Posts: 11,642 Joined: 30-December 07 From: Bucuresti Member No.: 4 ![]() |
B 3 am și eu
![]() ![]() ![]() |
![]()
|
|
![]() StarGazer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Stars Posts: 6,586 Joined: 5-August 08 Member No.: 273 ![]() |
B 3 am și eu ![]() suntem mai multi cu B3 din pacate eu nu cred ca pot sa donez sange(oricum as putea dona doar pentru aceeasi grupa B3) cand eram mai micut...asa cam prin clasa a 8-a am mers intr-o tabara ... scolara...de pregatire... si am intrat intr-o cofetarie cu niste colegi ! am mancat o prajiturica nevinovata(si eu si ea) de la acea prajiturica mi s-a tras o hepatita virala de tip A(intr-o forma usoara) asta cred ca nu-mi mai da sansa sa pot dona sange cuiva! |
![]()
|
|
![]() StarGazer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Admin Posts: 7,277 Joined: 20-April 08 From: Uncanny valley Member No.: 161 ![]() |
Grupa 0-
Pot dona oricui, dar de primit, numai de la 0-. Sper sa nu fie cazul de primit, ca de donat, sigur nu voi dona vreodata. Persoanele cu antecedente medicale nu pot dona. Mai ales daca ai avut hepatita. Virusul hepatic nu este eliminat niciodata, nici macar dupa vindecarea bolii. Iata cum sta treaba cu grupa B: Daca e B-, poate dona celor cu: B-, B+, AB-, AB+ si primi de la B-, 0- Daca e B+, poate dona celor cu: B+, AB+ si primi de la B-, B+ Edited by Stelist_4_3v3r: Sep 21 2008, 06:22 PM |
![]()
|
|
![]() StarGazer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Stars Posts: 6,586 Joined: 5-August 08 Member No.: 273 ![]() |
Grupa 0- Pot dona oricui, dar de primit, numai de la 0-. Sper sa nu fie cazul de primit, ca de donat, sigur nu voi dona vreodata. Persoanele cu antecedente medicale nu pot dona. Mai ales daca ai avut hepatita. Virusul hepatic nu este eliminat niciodata, nici macar dupa vindecarea bolii. Iata cum sta treaba cu grupa B: Daca e B-, poate dona celor cu: B-, B+, AB-, AB+ si primi de la B-, 0- Daca e B+, poate dona celor cu: B+, AB+ si primi de la B-, B+ frumoasa explicatie! multumesc...(stiam si eu asta cu virusul hepatic) insa antecedente medicale pot fi si niste rani usoare sau anumite boli necontagioase... termenul de antecedente medicale este foarte evaziv... daca iti rupi un picior nu inseamna ca nu poti dona sange! nu stiam in schimb asta cu RH-ul... ca este pozitiv sau negativ stiu ca este foarte important... dar mai multe detalii nu stiam Edited by oemor: Sep 21 2008, 06:55 PM |
![]()
|
|
![]() de la mine mai mult, de la altii mai putin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: SuperModerator Posts: 9,951 Joined: 31-December 07 From: Buzau-Romania Member No.: 18 ![]() |
A2 avem toata familia!
![]() Pace celor ce vin, bucurie celor ce raman, binecuvantare celor ce pleaca!
![]() |
![]()
|
|
![]() RisingStar ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Guests Posts: 660 Joined: 1-March 09 From: Iasi Member No.: 883 ![]() |
A2... rh negativ ..
![]() ![]() ![]() foryou
![]() |
![]()
|
|
![]() StarGazer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Stars Posts: 7,854 Joined: 2-January 08 Member No.: 31 ![]() |
BIII, negativ.
Insa puteti conta pe mine indiferent de grupa. Am mai scris asta. Stiu ca nu va intereseaza insa puteti retine. Sper sa nu fie nevoie vreodata. Dar daca e nevoie puteti conta! ![]() |
![]()
|
|
![]() StarGazer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: SuperModerator Posts: 20,155 Joined: 8-August 08 From: Brasov Member No.: 282 ![]() |
BIII, negativ. Insa puteti conta pe mine indiferent de grupa. Am mai scris asta. Stiu ca nu va intereseaza insa puteti retine. Sper sa nu fie nevoie vreodata. Dar daca e nevoie puteti conta! ![]() Chiar daca intentia e buna, cel putin la 01 nu poti dona ![]() ![]() |
![]()
|
|
![]() StarGazer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Stars Posts: 7,854 Joined: 2-January 08 Member No.: 31 ![]() |
|
![]()
|
|
![]() StarGazer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: SuperModerator Posts: 20,155 Joined: 8-August 08 From: Brasov Member No.: 282 ![]() |
Sam, par eu genul idiot? Ma gandesc ca nici eu nu oi fi .. ![]() Asa o parere strict personala, ca sa nu ne suparam, vorba ta ... lucreaza la felul exprimarii ca sa nu induci omul in eroare. ![]() |
![]()
|
|
|
![]()
|
|
![]() StarGazer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: EveningStar Posts: 13,278 Joined: 15-January 08 From: Loc cunoscut Member No.: 59 ![]() |
zero
![]() ![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Take your place inside the fire with her! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Moderator Posts: 3,021 Joined: 16-January 09 From: București Member No.: 813 ![]() |
nu stiu
![]() ![]() ![]() |
![]()
|
|
![]() ShiningStar ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Stars Posts: 269 Joined: 5-May 10 Member No.: 1,082 ![]() |
A2 ..si cu carnet de donator.
![]() Iubim ceea ce cunoastem si apárám ceea ce iubim.
|
![]()
|
|
![]() StarGazer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Moderator Posts: 4,031 Joined: 28-August 08 From: Craiova Member No.: 371 ![]() |
BIII negativ
![]() Niciodata sa nu mergetii cu viteza mai mare decat poate ingerul vostrul pazitor sa zboare...
Fiecare popor are conducatorii pe care-i merita. nobody is perfect i am nobody ![]() |
![]()
|
|
![]() LittleStar ![]() ![]() Group: Stars Posts: 9 Joined: 4-January 11 Member No.: 1,245 ![]() |
B III , nu stiu ce RH
|
![]()
|
|
![]() StarGazer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Stars Posts: 3,991 Joined: 9-April 08 From: Constanta Member No.: 141 ![]() |
B3 si eu
![]() Ridicați drapelu’ sus, sus, să se vadă… Scrieți pe el “România e de pradă!"Că merg oamenii cu capu’ plecat pe stradă, apăsați de o viață de corvoadă…Bravadă în mass-media, guvernu’ face media. Trăim bine, să mor eu, asta-i concluzia...Europeni... Da’ pentru cine nu știa, europenii, pe la noi, au spor de lumea-a-treia…
|
![]()
|
|
![]() ShiningStar ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Stars Posts: 327 Joined: 11-July 10 From: la balamuc Member No.: 1,130 ![]() |
AB 4
![]() a lu' bulescu
|
![]()
|
|
![]() ShiningStar ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Stars Posts: 155 Joined: 16-February 10 From: I R here. :) Member No.: 1,056 ![]() |
AB, Rh negativ.
![]() "All intelligent thoughts have already been thought; what is necessary is only to try to think them again."-Johann Wolfgang von Goethe
|
![]()
|
|
![]() StarGazer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Banned by Moderators Posts: 2,815 Joined: 19-February 14 Member No.: 1,771 ![]() |
A(II) pozitiv
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st February 2019 - 10:05 PM |