vesperala

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> RCS&RDS lanseaza servicii de internet cu viteze de pana la 1 Gbps

KyKy
post Oct 8 2013, 10:54 PM
Post #1


Take your place inside the fire with her!
Group Icon
******

Group: Moderator
Posts: 3,044
Joined: 16-January 09
From: București
Member No.: 813RCS&RDS va pune in vanzare incepand din luna noiembrie servicii de internet cu viteze de descarcare de date de pana la 500 Mbps si 1 Gbps in abonamente la preturi de 49 de lei/luna si respectiv 59 de lei/luna, T.V.A. inclus, a anuntat marti operatorul de comunicatii prin cablu. Abonamentele se adreseaza clientilor persoane fizice si sunt oferite in retelele companiei din toata tara, in zonele urbane, dar si in cele periferice si rurale, ca urmare a investitiilor continue in noi tehnologii si in extinderile permanente ale retelelor de fibra optica. Acestea sunt in prezent cele mai mari viteze de internet din tara. Principalul rival UPC sustine ca are reteaua pregatita pentru viteza de 1 Gbps si a lansat deja internet la viteze de pana la 200 Mbps in 14 orase.
"Serviciul de internet la viteze de transfer de pana la 1 Gbps este disponibil aproape in toata reteaua noastra - in mai mult de 150 de localitati, practic oriunde avem fibra optica. Credem ca aceasta este viteza viitorului si ca in timp vor exista aplicatii care vor necesita aceasta viteza de 1 Gbps. Viteza de upload atat pentru serviciul de de internet la viteza de transfer de 500 Mbps cat si la cel de 1 Gbps este de 100 mbps", a declarat marti Valentin Popoviciu, directorul de dezvoltare al RCS&RDS.
Întrebat despre numarul de clienti la internet pe care ii are in prezent RCS&RDS, Valentin Popoviciu a spus ca "numarul de clienti este in crestere fata de ultima cifra comunicata si noile date vi le vom comunica in curand".
Sursa
Ce părere aveți?
User's Signature


Go to the top of the page
PM
+ Quote Post

Aprig
post Oct 9 2013, 09:56 AM
Post #2


Ce avem noi aici?
Group Icon
******

Group: Stars
Posts: 4,703
Joined: 13-January 08
From: București
Member No.: 55Strugurii de la RDS sînt foarte acri. Astea fiind spuse, după ce au anunțat UPC 200 bps, hop și ei cu gigagibtul. Probabil o să scoată limitările existente și cam atît, că bandă nu au de unde să mai dea.


User's Signature

People with beards are just people without beards, with beards

Go to the top of the page
PM
+ Quote Post

KyKy
post Oct 19 2013, 01:07 AM
Post #3


Take your place inside the fire with her!
Group Icon
******

Group: Moderator
Posts: 3,044
Joined: 16-January 09
From: București
Member No.: 813RDS-ul are limitări cu restul operatorilor.
Spre exemplu, sunt fan WampServer. Eu și cu încă 3 inși. Eu am net de la RomTelecom cu vDSL 70Mbps/24Mbps, 2 sunt pe RDS cu FiberLink 2 100Mbps/30Mbps și unul pe UPC cu FiberPower 200Mbps/6Mbps. Eu când descarc de la ei prin RDS cu WampServer (protocol HTTP), viteza mea de download nu sare de 8Mbps (1MB/s), la fel și tipul din UPC. Întrei ei (RDS-RDS) au 30Mbps Download/Upload. De la tipul din UPC, descărcăm cu 6Mbps ( aproximativ 740 KB/s). Când descarcă cineva de la mine, eu am upload de 2,85 MB/s, iar ei aceeași viteză de download.

Oricum, pentru cine dorește viteze de 1Gbps, ar trebui să e asigure că au procesoare puternice (minim i7), placă de rețea Gigabit, RAM (minim 4 GB) și un SDD (nu HDD).
Pentru restul utilizatorilor care vor 500 Mbps, trebuie doar să se asigure că au placă de rețea Gigabit.


User's Signature


Go to the top of the page
PM
+ Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 RSS Lo-Fi Version Time is now: 22nd October 2019 - 08:16 AM
Arta si savoare www.iconcert.ro
 Vesperala Forum