![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() StarGazer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: EveningStar Posts: 13,278 Joined: 15-January 08 From: Loc cunoscut Member No.: 59 ![]() |
Dragostea infrumuseteaza toate ideile si justifica toate obrazniciile. G.B. Shaw
![]() |
![]()
|
|
![]() LittleStar ![]() ![]() Group: Stars Posts: 32 Joined: 23-August 08 From: valcea Member No.: 339 ![]() |
Poate fi orbire ....in fata evidentei...iluzie....care te face sa vezi ceea ce nu e .... E o stare subiectiva ..ce-ti poate da aripi...sau iti poate infrange orice avant... In ``timpurile moderne `` in care tot ..traim ...pare o idee demodata...Pentruca totul se masoara ...in bistari si in masina... Dar ..marea nesimtire care e la moda ..va trece ...ca orice moda ...si omenirea va revenii la valorile ....ei normale ..si nepieritoare...! ![]() be human and learn to be human... donn`t believe ``homo homini lupus est `` fight against bad things ...
|
![]()
|
|
![]() ShiningStar ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Stars Posts: 155 Joined: 8-December 08 From: Brasov County Member No.: 648 ![]() |
De vreau sa vad lumina, ma uit catre soare. De vreau sa vad veselie, ma uit catre pasarile cerului. De vreau sa vad frumusete, admir natura ce ne inconjoara. De vreau sa-mi limpezesc gandurile, privesc in apele de cristal. De vreau sa fiu dezmierdata, las adierea vantului sa-mi mangaie obrazul. Dar de le vreau pe toate, este suficient sa-ti privesc gingasul chip, sa ma las purtata pe taram magic de privirea-ti visatoare si sa ma las cuprinsa de imbratisarea ta...
Asta ar fi? ![]() "We are The Wanderers, Traveling from star to distant star, Purposely forgetting, What we were and who we are, Becoming one of you, As we were destined to, To bring the light to you..."
|
![]()
|
|
![]() StarGazer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: SuperModerator Posts: 19,762 Joined: 8-August 08 From: Brasov Member No.: 282 ![]() |
Suna totul asa frumos, dar uneori cred ca suntem si in saptamana oarba
![]() ![]() |
![]()
|
|
![]() ShiningStar ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Stars Posts: 155 Joined: 8-December 08 From: Brasov County Member No.: 648 ![]() |
Suna totul asa frumos, dar uneori cred ca suntem si in saptamana oarba ![]() true, true.... ![]() ![]() "We are The Wanderers, Traveling from star to distant star, Purposely forgetting, What we were and who we are, Becoming one of you, As we were destined to, To bring the light to you..."
|
![]()
|
|
![]() LittleStar ![]() ![]() Group: Stars Posts: 32 Joined: 23-August 08 From: valcea Member No.: 339 ![]() |
E ceea care-i face pe toti frumosi ! ![]() be human and learn to be human... donn`t believe ``homo homini lupus est `` fight against bad things ...
|
![]()
|
|
![]() crowded and cold ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Stars Posts: 4,407 Joined: 9-November 08 From: Nicaieri Member No.: 587 ![]() |
se zice ca oamenii devin frumosi cand iubesc
![]() |
![]()
|
|
![]() StarGazer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Stars Posts: 6,586 Joined: 5-August 08 Member No.: 273 ![]() |
dragostea...pur și simplu există,iar faptul că omul are și suflet...îi oferă acestui sentiment dimensiuni inimaginabile...
![]() |
![]()
|
|
![]() RisingStar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Stars Posts: 538 Joined: 30-May 09 Member No.: 991 ![]() |
Dragostea nu este o asigurare pe viata.Este o aventura care implica toate riscurile posibile.
|
![]()
|
|
![]() SuperStar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Stars Posts: 1,754 Joined: 2-August 08 From: Giurgiu Member No.: 263 ![]() |
se zice ca oamenii devin frumosi cand iubesc ![]() de aceea mi se spune mereu in ultimul timp... ![]() ![]() Dacă vrei odihnă - crede. Dacă vrei adevărul - caută și suferă.
|
![]()
|
|
![]() crowded and cold ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Stars Posts: 4,407 Joined: 9-November 08 From: Nicaieri Member No.: 587 ![]() |
![]() Dragostea inseamna o stare de bine pe o perioada de timp limitata. Imi lipsesc metaforele din dotare la ora asta. ![]() |
![]()
|
|
![]() ShiningStar ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Stars Posts: 223 Joined: 23-January 10 Member No.: 1,034 ![]() |
Iubirea se naste in zorii de zii
iubirea aceia va fii cit vom traii. Sa iubesti ii Darul Lui Dumnezu sa ne iubim ne Invata el mereu ! |
![]()
|
|
![]() StarGazer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Banned by Moderators Posts: 2,815 Joined: 19-February 14 Member No.: 1,771 ![]() |
Incredere cu ceva in plus.
|
![]()
|
|
![]() StarGazer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Admin Posts: 7,230 Joined: 20-April 08 From: Uncanny valley Member No.: 161 ![]() |
O serie de reactii chimice care au loc in creier, si al caror efect este asemanator cu cel al drogurilor usoare. Probabil un produs al procesului de evolutie, care ajuta la perpetuarea speciei.
![]() ![]() Pot să fiu uitat, pentru că nu țin la brațe, pot să-mi lipsească. Pot fi părăsit, pentru că nu-mi iubesc picioarele, pot merge și cu aerul. Pot fi lăsat singur, pentru că sangele meu se varsă în mare oricum. http://mariuslupu.deviantart.com/ |
![]()
|
|
![]() StarGazer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Banned by Moderators Posts: 2,815 Joined: 19-February 14 Member No.: 1,771 ![]() |
sorry
![]() Edited by eytrs: Sep 4 2014, 02:21 PM |
![]()
|
|
![]() StarGazer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Admin Posts: 7,230 Joined: 20-April 08 From: Uncanny valley Member No.: 161 ![]() |
10 ani? Really? Ok.
![]() ![]() ![]() Pot să fiu uitat, pentru că nu țin la brațe, pot să-mi lipsească. Pot fi părăsit, pentru că nu-mi iubesc picioarele, pot merge și cu aerul. Pot fi lăsat singur, pentru că sangele meu se varsă în mare oricum. http://mariuslupu.deviantart.com/ |
![]()
|
|
![]() StarGazer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: SuperModerator Posts: 19,762 Joined: 8-August 08 From: Brasov Member No.: 282 ![]() |
O serie de reactii chimice care au loc in creier, si al caror efect este asemanator cu cel al drogurilor usoare. Probabil un produs al procesului de evolutie, care ajuta la perpetuarea speciei. ![]() ![]() |
![]()
|
|
![]() ![]() ![]() Pot să fiu uitat, pentru că nu țin la brațe, pot să-mi lipsească. Pot fi părăsit, pentru că nu-mi iubesc picioarele, pot merge și cu aerul. Pot fi lăsat singur, pentru că sangele meu se varsă în mare oricum. http://mariuslupu.deviantart.com/ |
![]()
|
|
Dar daca ar fi sa o iau pe calea clasica, as zice ca dragostea e o femeie foarte batrana, care practica "magia alba". Si mai romantic, prefer prima varianta ![]() ![]() |
![]()
|
|
![]() StarGazer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: EveningStar Posts: 24,121 Joined: 30-December 07 Member No.: 9 ![]() |
dragostea e o femeie foarte batrana, care practica "magia alba". Sef rau! ![]() ![]() ![]() prefer prima varianta ![]() Tot cu prima votez si eu , iti dai seama ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd April 2018 - 08:05 PM |