![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() RisingStar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Stars Posts: 781 Joined: 14-January 08 From: Bucuresti Member No.: 58 ![]() |
azi m-a necajit raceala care nu vrea sa ma lase in pace
![]() ![]() Zambetele sunt sarutarile sufletului (Minna Thomas Antrim)
|
![]()
|
|
![]() StarGazer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: EveningStar Posts: 13,278 Joined: 15-January 08 From: Loc cunoscut Member No.: 59 ![]() |
ma necajeste ..................rautatea unora
![]() ![]() |
![]()
|
|
![]() SuperStar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Stars Posts: 2,368 Joined: 7-January 08 From: Bucuresti - undeva prin nord Member No.: 44 ![]() |
un apel pe mobil la prima ora...vesti bune
![]() ![]() Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate.
(Jack Penn) |
![]()
|
|
![]() . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Stars Posts: 25,928 Joined: 2-January 08 From: Bacovia's city Member No.: 32 ![]() |
Deocamdata.....nimic
|
![]()
|
|
![]() StarGazer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: EveningStar Posts: 24,121 Joined: 30-December 07 Member No.: 9 ![]() |
ranchiuna fara sfarsit
![]() ![]() |
![]()
|
|
![]() Miradoniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: *vesperala* Posts: 37,062 Joined: 30-December 07 From: Ăn castel de treci prin colonade... Member No.: 1 ![]() |
Ma amuza incercarea copiilor mei de a ascunde in dulapul clasei"surpriza " pe care am vazut-o de cateva zile. Dragii de ei... ![]() ![]() O raclÄ mare-i lumea. Stelele-s cuie/BÄtute-n ea Ći soarele-i fereasta/La temniĆŁa vieĆŁii Mihai Eminescu Stelele-n cer, deasupra mÄrilor, ard depÄrtÄrilor, pĂąnÄ ce pier... ![]() |
![]()
|
|
![]() StarGazer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: EveningStar Posts: 11,642 Joined: 30-December 07 From: Bucuresti Member No.: 4 ![]() |
mă necăjește netul
![]() ![]() |
![]()
|
|
![]() *Membru de Onoare* ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de onoare Posts: 1,183 Joined: 31-December 07 From: suceava Member No.: 20 ![]() |
Sunt necajit pentru ca sunt...tepos!
nu trandafir nu maces ...arici! ...sau.... ![]() ....mai stii? ![]() |
![]()
|
|
![]() StarGazer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: EveningStar Posts: 24,121 Joined: 30-December 07 Member No.: 9 ![]() |
![]() Ce sa fac sa uiti? ![]() ![]() ![]() ![]() Sunt necajit pentru ca sunt...tepos! nu trandafir nu maces ...arici! ...sau.... ![]() ....mai stii? esti un OM BUN. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
|
|
![]() StarGazer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Stars Posts: 3,408 Joined: 30-December 07 Member No.: 10 ![]() |
sunt necajit, ca toti barbatii astia de pe forum au mult timp liber... si blue nu ma intelege...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
|
|
![]() StarGazer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: EveningStar Posts: 13,278 Joined: 15-January 08 From: Loc cunoscut Member No.: 59 ![]() |
sunt o gasca proasta cu ochi albastri .....ce pretentie ai de la mine?
![]() |
![]()
|
|
![]() Miradoniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: *vesperala* Posts: 37,062 Joined: 30-December 07 From: Ăn castel de treci prin colonade... Member No.: 1 ![]() |
Ce sa fac sa uiti? ![]() ![]() ![]() ![]() esti un OM BUN. ![]() ![]() ![]() bun și țepos.. ![]() să uit? ![]() ontopic: paul cu dreptul lui de user... m-a amuzat și necăjit în același timp.. ![]() ![]() ![]() O raclÄ mare-i lumea. Stelele-s cuie/BÄtute-n ea Ći soarele-i fereasta/La temniĆŁa vieĆŁii Mihai Eminescu Stelele-n cer, deasupra mÄrilor, ard depÄrtÄrilor, pĂąnÄ ce pier... ![]() |
![]()
|
|
![]() SuperStar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Stars Posts: 1,254 Joined: 5-January 08 From: SilverMoon City Member No.: 40 ![]() |
ma amuzat faptul ca toata lumea stia ca am luat locul 1 pe oras la olimpiada pe judet, toti cu exceptia mea
![]() ![]() ~~~~~~~~~~~~~~
May the Stars guide you... |
![]()
|
|
Bravo, Christina, felicitari ! si la mai multe realizari !
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
|
|
![]() RisingStar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Stars Posts: 471 Joined: 31-December 07 Member No.: 16 ![]() |
nici,nici..abia am inceput ziua..sa mai vedem..
|
![]()
|
|
![]() SuperStar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Stars Posts: 2,368 Joined: 7-January 08 From: Bucuresti - undeva prin nord Member No.: 44 ![]() |
nici,nici..abia am inceput ziua..sa mai vedem.. sper sa nu fie nimic azi... ieri am facut o mica gafa ![]() ![]() Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate.
(Jack Penn) |
![]()
|
|
sper sa nu fie nimic azi... ieri am facut o mica gafa ![]() Crezi ca numai tu ... tuturor ni se mai intampla... ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
|
|
Crezi ca numai tu ... tuturor ni se mai intampla... ![]() ![]() Nu te contrazic... dar a mea a intrecut masura ![]() ![]() Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate.
(Jack Penn) |
![]()
|
|
ma amuzat faptul ca toata lumea stia ca am luat locul 1 pe oras la olimpiada pe judet, toti cu exceptia mea ![]() ![]() ![]() ![]() O raclÄ mare-i lumea. Stelele-s cuie/BÄtute-n ea Ći soarele-i fereasta/La temniĆŁa vieĆŁii Mihai Eminescu Stelele-n cer, deasupra mÄrilor, ard depÄrtÄrilor, pĂąnÄ ce pier... ![]() |
![]()
|
|
o zi linistita
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st April 2018 - 05:19 PM |