![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() StarGazer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Moderator Posts: 4,027 Joined: 28-August 08 From: Craiova Member No.: 371 ![]() |
sa postam diferite imagini sau pareri despre cei care nu stiu sa pastreze curatenia si sa protejeze cat de cat mediul inconjurator.
un pet dispare in 800 de ani,Nesimtitii niciodata,cu toate ca sant biodegradabili
Attached File(s)
![]() Niciodata sa nu mergetii cu viteza mai mare decat poate ingerul vostrul pazitor sa zboare...
Fiecare popor are conducatorii pe care-i merita. nobody is perfect i am nobody ![]() |
![]()
|
|
![]() StarGazer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Moderator Posts: 4,027 Joined: 28-August 08 From: Craiova Member No.: 371 ![]() |
chiar nu iesiti deloc in natura
![]() ![]() Niciodata sa nu mergetii cu viteza mai mare decat poate ingerul vostrul pazitor sa zboare...
Fiecare popor are conducatorii pe care-i merita. nobody is perfect i am nobody ![]() |
![]()
|
|
![]() SuperStar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Stars Posts: 1,699 Joined: 14-February 10 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Ba da...
![]() Un cer senin ii asteapta....pe toti cei ce merg spre calea dreapta.
|
![]()
|
|
george doar noi santem ,colegi inseamna ca lasa multe guoaie pe la gratarel
![]() Niciodata sa nu mergetii cu viteza mai mare decat poate ingerul vostrul pazitor sa zboare...
![]()
|
|
![]() Scârțar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Stars Posts: 3,586 Joined: 1-March 08 From: Paradise City Member No.: 110 ![]() |
george doar noi santem ,colegi inseamna ca lasa multe guoaie pe la gratarel despre ce e vorba in postarea ta? ![]() anyway, daca vrei sa ne spui despre peturi, eu zic sa citesti acest topic. ![]() ![]() |
![]()
|
|
![]() RisingStar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Stars Posts: 856 Joined: 19-August 08 From: Rm. Valcea Member No.: 325 ![]() |
|
![]()
|
|
![]() SuperStar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Stars Posts: 1,699 Joined: 14-February 10 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Haideti sa nu fim rai gratuit. Sunt sigur ca nu a fost cu rea intentie acel post al colegului nostru.
In padurile din Focsani unde se tin adesea gratare, se fac echipe de voluntari (care de fapt sunt remunerate de primarie) care merg si aduna gunoaiele ramase de la petrecareti. Nimic parca nu reuseste sa traseze omului, cetateanului roman datoria de a lasa CAT DE CAT curat in locul unde a petrecut cateva ore. Ganditi-va ce e in casele lor... ![]() Un cer senin ii asteapta....pe toti cei ce merg spre calea dreapta.
|
![]()
|
|
Tragi concluzii taioase cam usor si intr-un mod cam pueril . Ceva de genul " cine nu scrie pe topicul meu e un bou ". Eu cam asa inteleg ... crezi ca am ceva de castigat daca scri si tu ceva ,era vorba despre natura,curatenie la locul gratarului,aici toti santem foarte cuminti si harnici dar cand iesim in natura uitam totul si ne doare la bascheti de mediu vespe te rog sa inchizi acest topic in 2 zile ![]() Niciodata sa nu mergetii cu viteza mai mare decat poate ingerul vostrul pazitor sa zboare...
![]()
|
|
![]() StarGazer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: EveningStar Posts: 24,122 Joined: 30-December 07 Member No.: 9 ![]() |
Ramanem fara plaje.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
|
|
![]() SuperStar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Stars Posts: 1,669 Joined: 30-December 07 From: jud. Covurlui Member No.: 8 ![]() |
Nu te supara Narcisa. Cred ca e invers. Plajele inainteaza si ramanem fara "accesoriile" construite de om pe langa plaja. Natura isi ia inapoi ce-i apartine.
![]() "Exista ceva mai rau decat oamenii rai, indiferenta oamenilor buni!" |
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 25th April 2018 - 10:41 AM |