![]() ![]() |
Jan 17 2010, 11:45 AM
|
|
![]() Miradoniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: *vesperala* Posts: 33,423 Joined: 30-December 07 From: În castel de treci prin colonade... Member No.: 1 |
dacă netul nu merge bine, îți sugerez să folosești skinul Emergency, are mai puține imagini.
de asemenea poți seta să nu vezi semnături, avatare, emoticoane: http://www.vesperala.com/index.php?act=UserCP&CODE=04 atunci paginile se încarcă mult mai ușor ![]() O raclă mare-i lumea. Stelele-s cuie/Bătute-n ea și soarele-i fereasta/La temnița vieții Mihai Eminescu Stelele-n cer, deasupra mărilor, ard depărtărilor, până ce pier... ![]() |
Jan 17 2010, 01:15 PM
|
|
|
SuperStar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Moderator Posts: 2,110 Joined: 16-January 09 From: Bucuresti Member No.: 813 |
eu le am pe toate la maxim
![]() Asta e tara tuturor imposibilitatilor
Aici cine rade la urma e retardat.. Daca ai bani poti sa umbli liber prin puscarii Directiva consiliului nostru este.. Cand totu` se duce pe ***** sa nu.ti para rau ca.ti pare bine ! Daca nu putem sa schimbam lumea... Macar sa-i dam foc. |
![]() ![]() |
|
Lo-Fi Version | Time is now: 7th September 2010 - 03:40 AM |