![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() StarGazer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Stars Posts: 2,853 Joined: 3-May 09 From: Medias Member No.: 956 ![]() |
Am sters celalalt topic pentru ca acum sunt skinuri noi, iar undeva/candva in viitor vesperala ma va pune sa fac alt topic gen, asa ca l-am facut din propria initiativa.
Puteti spune ce skin folositi, si puteti argumenta de ce. Say Chesse- e mov ... cred ca maine ma voi muta pe ceva verde. ![]() Stiu ca nu ma consideri atat de talentata la arte plastice, dar sa pictez sufletele in rogvaiv este hobby-ul meu. Nu poti sa-mi iei asta. Recunoaste ca la final imi ies niste lucrari reusite!
P.s : I love you.. |
![]()
|
|
![]() Ce avem noi aici? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Stars Posts: 4,629 Joined: 13-January 08 From: București Member No.: 55 ![]() |
Eco Blue-Green, e suficient de verde dar mai puțin obositor. Probabil acasă o sa folosesc The Green Ray.
![]() Did Microsoft just release a Linux distro without systemd?
Up is down and black is white, the world has gone mad. (source) ![]() |
![]()
|
|
![]() StarGazer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Stars Posts: 4,322 Joined: 2-March 08 From: arad Member No.: 115 ![]() |
eu folosesc acesta... The Green Ray.
![]() Singura prietenie de preț este cea care s-a născut fără motiv (Arthur von Shendel)
![]() |
![]()
|
|
![]() StarGazer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Stars Posts: 2,853 Joined: 3-May 09 From: Medias Member No.: 956 ![]() |
Acum .. "The green ray" .
![]() Stiu ca nu ma consideri atat de talentata la arte plastice, dar sa pictez sufletele in rogvaiv este hobby-ul meu. Nu poti sa-mi iei asta. Recunoaste ca la final imi ies niste lucrari reusite!
![]()
|
|
![]() Take your place inside the fire with her! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Moderator Posts: 3,021 Joined: 16-January 09 From: București Member No.: 813 ![]() |
eu folosesc "Purple Rain"
![]() ![]() |
![]()
|
|
Acum folosesc Pacific Eclipse.
![]() ![]() Stiu ca nu ma consideri atat de talentata la arte plastice, dar sa pictez sufletele in rogvaiv este hobby-ul meu. Nu poti sa-mi iei asta. Recunoaste ca la final imi ies niste lucrari reusite!
![]()
|
|
![]() FallingStar ![]() ![]() ![]() Group: Stars Posts: 132 Joined: 14-January 10 Member No.: 1,023 ![]() |
Aiwan. E un skin discret, simplu.
![]() Weil die Toten reiten schnell...
|
![]()
|
|
![]() StarGazer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Stars Posts: 9,229 Joined: 31-December 07 From: Craiova Member No.: 17 ![]() |
Early Spring
![]() Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane. ![]() ![]() |
![]()
|
|
![]() SuperStar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Stars Posts: 1,699 Joined: 14-February 10 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Classic blue - este o culoare usoara, odihnitoare...
![]() Un cer senin ii asteapta....pe toti cei ce merg spre calea dreapta.
|
![]()
|
|
![]() ma mai gandesc ce sa scriu aici ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Stars Posts: 9,262 Joined: 10-February 10 Member No.: 1,053 ![]() |
vesperala ®
albastru,stelute,FRUMOS ![]() ![]() tre s-am si eu o semnatura, nu?
|
![]()
|
|
![]() StarGazer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Stars Posts: 7,424 Joined: 23-July 08 From: țara pisicilor negre Member No.: 246 ![]() |
Early Spring. E cel mai odihnitor, pentru ca nu sunt contraste puternice ca pe skinul vesperala. Si imi place si coloritul
![]() ![]() "Don't rush me, I'm a-thinkin'... and my head hurts..."
(Yosemite Sam) |
![]()
|
|
![]() StarGazer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Stars Posts: 9,229 Joined: 31-December 07 From: Craiova Member No.: 17 ![]() |
Pacific Eclipse
![]() Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane. ![]() ![]() |
![]()
|
|
![]() ShiningStar ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Stars Posts: 223 Joined: 23-January 10 Member No.: 1,034 ![]() |
Niagara Falls
|
![]()
|
|
![]() Sapient ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Stars Posts: 16,736 Joined: 27-January 08 From: Italia Member No.: 80 ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() crowded and cold ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Stars Posts: 4,407 Joined: 9-November 08 From: Nicaieri Member No.: 587 ![]() |
Brown eyes.Mocha.
Cateodata Aiwan. Edited by Lucareli: Jul 7 2010, 10:06 PM |
![]()
|
|
![]() SuperStar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Stars Posts: 1,669 Joined: 30-December 07 From: jud. Covurlui Member No.: 8 ![]() |
Vesperala - e reprezentativ. Cu celelalte incercate, parca eram printre straini.
![]() "Exista ceva mai rau decat oamenii rai, indiferenta oamenilor buni!" |
![]()
|
|
![]() Miradoniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: *vesperala* Posts: 37,106 Joined: 30-December 07 From: Ăn castel de treci prin colonade... Member No.: 1 ![]() |
Vesperala - e reprezentativ. Cu celelalte incercate, parca eram printre straini. recunosc că și au am aceeași senzație deși am stat zile întregi pe fiecare skin când l-am făcut, mereu simțeam nevoia să revin "acasă", pe skinul principal ![]() ![]() O raclÄ mare-i lumea. Stelele-s cuie/BÄtute-n ea Ći soarele-i fereasta/La temniĆŁa vieĆŁii Mihai Eminescu Stelele-n cer, deasupra mÄrilor, ard depÄrtÄrilor, pĂąnÄ ce pier... ![]() |
![]()
|
|
![]() StarGazer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Banned by Moderators Posts: 2,815 Joined: 19-February 14 Member No.: 1,771 ![]() |
Nu stiam ca exista mai multe. Le-am incercat acum cateva minute pe toate.
Nu-mi place decat vesperala. |
![]()
|
|
![]() Ce avem noi aici? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Stars Posts: 4,629 Joined: 13-January 08 From: București Member No.: 55 ![]() |
Vezi că ți s-a topit avatarul.
![]() Did Microsoft just release a Linux distro without systemd?
Up is down and black is white, the world has gone mad. (source) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st February 2019 - 09:57 PM |