![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() News Bot ![]() ![]() ![]() Group: Bot Posts: 282 Joined: 16-January 08 Member No.: 61 ![]() |
Ideea de a reduce numarul jucatorilor straini nu-i rea, dar aplicarea ei imediata ar constitui un abuz grav In esenÈa, ideea Comitetului Executiv de a le cere formaÈiilor din primul eÈalon sa treaca pe foaia de arbitraj minimum 8 romani NU e REA. Ea ar incuraja descoperirea, creÈterea Èi promovarea talentelor autohtone. Implicit, ar servi echipelor [...] ...
vezi intregul articol ![]() Acest cont este un BOT de știri, nu un user.
![]() |
![]()
|
|
![]() StarGazer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Stars Posts: 7,424 Joined: 23-July 08 From: țara pisicilor negre Member No.: 246 ![]() |
S-au intrebat desteptii de la Federatie si Liga CU CE jucatori romani sa inlocuiesti strainii? Si-au pus problema cate scoli de copii si tineret dau jucatori de valoare? Masura asta e doar asa, sa mai scoata si Nasu' si Corleone capul, dupa catastrofa de la echipa nationala si dupa scandalurile de coruptie din fotbalul intern. Dar pana cand nu ai o generatie tanara valoeoasa, nici echipa nationala nici cele de club nu se vor ridica din mediocritate.
![]() "Don't rush me, I'm a-thinkin'... and my head hurts..."
(Yosemite Sam) |
![]()
|
|
![]() Miradoniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: *vesperala* Posts: 37,106 Joined: 30-December 07 From: Ăn castel de treci prin colonade... Member No.: 1 ![]() |
mi se pare abuzivă...
înțeleg condiții la Națională, dar condiții pe banii altora nu pricep niște oameni bagă bani și participă cu echipele la meciuri...ei bine dacă meciul va fi cu adversar din altă țară, îla nu are condiții nu? mi se pare absurd, selecția e liberă. ba mi se pare și xenofob. ![]() O raclÄ mare-i lumea. Stelele-s cuie/BÄtute-n ea Ći soarele-i fereasta/La temniĆŁa vieĆŁii Mihai Eminescu Stelele-n cer, deasupra mÄrilor, ard depÄrtÄrilor, pĂąnÄ ce pier... ![]() |
![]()
|
|
![]() StarGazer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Admin Posts: 7,277 Joined: 20-April 08 From: Uncanny valley Member No.: 161 ![]() |
"sa treaca pe foaia de arbitraj minimum 8 romani"
"Foaia de arbitraj" reprezinta multimea jucatorilor selectati pentru un meci (titulari+rezerve). Asta inseamna 18 jucatori. Din 18 jucatori, 8 sa fie romani, nu e chiar asa rau. Oricum, nici strainii de la noi nu sunt niste mari jucatori. Cu putina gandire, patronii si antrenorii ar trece si peste impedimentul asta. Trebuie doar sa aiba o politica de transferuri bine pusa la punct. Edited by Stelist_4_3v3r: Jun 20 2009, 08:53 AM |
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st February 2019 - 09:47 PM |