![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Miradoniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: *vesperala* Posts: 37,062 Joined: 30-December 07 From: Ăn castel de treci prin colonade... Member No.: 1 ![]() |
eh, să călătorești e costisitor și când nu e criză, acum cu atât mai mult va fi complicat
dar poate recomandați locuri ieftine, trasee turistice, modalități de a te caza... are cineva rulotă? cort? merită să le folosești în loc de cazare? ![]() în afară de vama veche, alt loc ieftin mai știți? vine vara și încotro plecăm? ![]() O raclÄ mare-i lumea. Stelele-s cuie/BÄtute-n ea Ći soarele-i fereasta/La temniĆŁa vieĆŁii Mihai Eminescu Stelele-n cer, deasupra mÄrilor, ard depÄrtÄrilor, pĂąnÄ ce pier... ![]() |
![]()
|
|
![]() StarGazer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: SuperModerator Posts: 19,760 Joined: 8-August 08 From: Brasov Member No.: 282 ![]() |
Eu plec in Busteni
![]() ![]() ![]() |
![]()
|
|
![]() Miradoniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: *vesperala* Posts: 37,062 Joined: 30-December 07 From: Ăn castel de treci prin colonade... Member No.: 1 ![]() |
Eu plec in Busteni ![]() ![]() mă gândesc că Brașovul e el însuși destinație, tu ești norocoasă că stai acolo, e un oraș frumos... nu l-am văzut, dar în fiecare an la Cerbul de Aur arată imagini minunate ![]() O raclÄ mare-i lumea. Stelele-s cuie/BÄtute-n ea Ći soarele-i fereasta/La temniĆŁa vieĆŁii Mihai Eminescu Stelele-n cer, deasupra mÄrilor, ard depÄrtÄrilor, pĂąnÄ ce pier... ![]() |
![]()
|
|
![]() StarGazer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: SuperModerator Posts: 19,760 Joined: 8-August 08 From: Brasov Member No.: 282 ![]() |
Adevarul e ca si mie imi place mult orasul
![]() ![]() Deci pentru cei care locuiesc intr-o zona turistica le e mult mai usor sa viziteze locurile si chiar nu-ti trebuie decat un pic de mers cu trenul, corturi ... , insa ciudat e ca tocmai cei nascuti aici nu au apucat sa vada minunatiile din imprejurimi. ![]() |
![]()
|
|
![]() dar dacă e totul neted ca în palmă, cum e la mine.. ![]() ![]() ![]() O raclÄ mare-i lumea. Stelele-s cuie/BÄtute-n ea Ći soarele-i fereasta/La temniĆŁa vieĆŁii Mihai Eminescu Stelele-n cer, deasupra mÄrilor, ard depÄrtÄrilor, pĂąnÄ ce pier... ![]() |
![]()
|
|
![]() Scârțar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Stars Posts: 3,586 Joined: 1-March 08 From: Paradise City Member No.: 110 ![]() |
La vreo 300m de casa am un deal, unde se aduna cate 20 -30 de parapantisti in weekend.
Ieri aveau vant bun de tot, si chiar ma distram cu un prieten: ''ce ieftin ar putea calatori astia'' ![]() Avand in vedere relieful muntos care dicteaza niste serpentine ce lungesc mult distantele pe sosea, varianta de transport cu parapanta este mult mai scurta si mai ieftina. .... bine, problema este ca nu poti sti dinainte daca ajungi la Galati, la Baia Mare, sau la Budapesta. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th April 2018 - 10:03 PM |