![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Miradoniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: *vesperala* Posts: 37,106 Joined: 30-December 07 From: Ăn castel de treci prin colonade... Member No.: 1 ![]() |
niciun webmaster nu are voie să facă click pe reclamele puse de google pe siteul său, altminteri i se banează contul adsense.
pentru a evita să faceți click din greșeală, puteți respecta pașii de aici: http://www.7is7.com/software/firefox/addon...protection.html este necesar să aveți mozilla, să instalați Greasemonkey și apoi să faceți click pe acest link când apoi vă duceți pe siteul vostru, scriptul vă va cere să confirmați că acele reclame sunt ale voastre. după aceea linkurile din reclame le vei putea apăsa fără grijă pentru că google nu le va mai contoriza (eu aș sfătui oricum să nu le apăsați pentru a nu vă forma o deprindere proastă și să faceți asta și altădată, cu scriptul e dezactivat ) important este că dacă apeși accidental, nu vei mai fi banat de google. ![]() O raclÄ mare-i lumea. Stelele-s cuie/BÄtute-n ea Ći soarele-i fereasta/La temniĆŁa vieĆŁii Mihai Eminescu Stelele-n cer, deasupra mÄrilor, ard depÄrtÄrilor, pĂąnÄ ce pier... ![]() |
![]()
|
|
![]() w00t ?!? ![]() ![]() ![]() Group: Stars Posts: 148 Joined: 1-April 09 Member No.: 915 ![]() |
Multumim muult de tot
![]() ![]() |
![]()
|
|
![]() Miradoniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: *vesperala* Posts: 37,106 Joined: 30-December 07 From: Ăn castel de treci prin colonade... Member No.: 1 ![]() |
poate există
eu folosesc mozilla și am căutat ceva care să mă ajute ![]() O raclÄ mare-i lumea. Stelele-s cuie/BÄtute-n ea Ći soarele-i fereasta/La temniĆŁa vieĆŁii Mihai Eminescu Stelele-n cer, deasupra mÄrilor, ard depÄrtÄrilor, pĂąnÄ ce pier... ![]() |
![]()
|
|
![]() w00t ?!? ![]() ![]() ![]() Group: Stars Posts: 148 Joined: 1-April 09 Member No.: 915 ![]() |
Ce sa poata Opera? :D . Are niste widgeturi vai de mamal lor
![]() ![]() ![]() |
![]()
|
|
Ce sa poata Opera? :D . Are niste widgeturi vai de mamal lor ![]() ![]() ![]() când paginile se încarcă mai greu poate îți sare sau poate vine altcineva la calculator și se joacă ![]() O raclÄ mare-i lumea. Stelele-s cuie/BÄtute-n ea Ći soarele-i fereasta/La temniĆŁa vieĆŁii Mihai Eminescu Stelele-n cer, deasupra mÄrilor, ard depÄrtÄrilor, pĂąnÄ ce pier... ![]() |
![]()
|
|
Asta da
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th February 2019 - 08:24 AM |