![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Miradoniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: *vesperala* Posts: 37,107 Joined: 30-December 07 From: Ăn castel de treci prin colonade... Member No.: 1 ![]() |
Poate vă plictisesc și pe voi acele baloane:
Deschideți Control Panel Dublu click pe Security Center Click pe optiunea “Change the way Security Center alerts me” Debifați "pătrățelele" dorite și click Ok ![]() O raclÄ mare-i lumea. Stelele-s cuie/BÄtute-n ea Ći soarele-i fereasta/La temniĆŁa vieĆŁii Mihai Eminescu Stelele-n cer, deasupra mÄrilor, ard depÄrtÄrilor, pĂąnÄ ce pier... ![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Take your place inside the fire with her! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Moderator Posts: 3,022 Joined: 16-January 09 From: București Member No.: 813 ![]() |
Poate vă plictisesc și pe voi acele baloane: Deschideți Control Panel Dublu click pe Security Center Click pe optiunea “Change the way Security Center alerts me” Debifați "pătrățelele" dorite și click Ok mie nu imi trebuie pentru ca am update complet si WinXP Original ![]() ![]() |
![]()
|
|
![]() Miradoniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: *vesperala* Posts: 37,107 Joined: 30-December 07 From: Ăn castel de treci prin colonade... Member No.: 1 ![]() |
mie nu imi trebuie pentru ca am update complet si WinXP Original topicul e pentru cei care doresc să dezactiveze update. asta nu are legătură cu "originalitatea" multe update-uri mi-au făcut windowsul să o ia nițel razna. eu prefer să dezactivez ![]() O raclÄ mare-i lumea. Stelele-s cuie/BÄtute-n ea Ći soarele-i fereasta/La temniĆŁa vieĆŁii Mihai Eminescu Stelele-n cer, deasupra mÄrilor, ard depÄrtÄrilor, pĂąnÄ ce pier... ![]() |
![]()
|
|
![]() Malware Defender ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Stars Posts: 305 Joined: 19-April 08 From: Bucharest[Ro] Member No.: 160 ![]() |
Windows Update nu face sa ia Pc-ul naspa, ci chiar imbunatateste ;)
Si nu e recomandat niciodata sa fie pe off. ![]() |
![]()
|
|
cred că părerile sunt împărțite
cel puțin eu una l-am oprit ![]() O raclÄ mare-i lumea. Stelele-s cuie/BÄtute-n ea Ći soarele-i fereasta/La temniĆŁa vieĆŁii Mihai Eminescu Stelele-n cer, deasupra mÄrilor, ard depÄrtÄrilor, pĂąnÄ ce pier... ![]() |
![]()
|
|
![]() LittleStar ![]() ![]() Group: Stars Posts: 8 Joined: 21-May 09 From: Sibiu Member No.: 981 ![]() |
Windows Update nu face sa ia Pc-ul naspa, ci chiar imbunatateste ;) Si nu e recomandat niciodata sa fie pe off. Nu stiu ce lucrezi, nu stiu ce calculator ai, dar totusi..daca lucrezi pe unul cu un procesor pana in 3000, si 512 / 1024 ram, daca ai o "licenta - descoperita intamplator", nu recomand activarea Automatic Updates. In cel mult 2-3 luni vei fi nevoit sa treci la un format, intrucat orice dezinstalare ai incerca din CPanel, nu mai reusesti sa aduci Windowsul la functionare normala... Cel putin, asta e parerea mea! ![]() "In fiecare an trecem nepasatori peste clipa mortii noastre"
Blog Publispace - Slalom printre "bloage" |
![]()
|
|
![]() ![]() ![]() O raclÄ mare-i lumea. Stelele-s cuie/BÄtute-n ea Ći soarele-i fereasta/La temniĆŁa vieĆŁii Mihai Eminescu Stelele-n cer, deasupra mÄrilor, ard depÄrtÄrilor, pĂąnÄ ce pier... ![]() |
![]()
|
|
![]() StarGazer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Stars Posts: 5,187 Joined: 8-September 08 Member No.: 406 ![]() |
publicspace - spui ca e bine sa le ai dezactivate update-urile , zici pt xp sau vista ? sau amandoua ?
|
![]()
|
|
![]() LittleStar ![]() ![]() Group: Stars Posts: 8 Joined: 21-May 09 From: Sibiu Member No.: 981 ![]() |
publicspace - spui ca e bine sa le ai dezactivate update-urile , zici pt xp sau vista ? sau amandoua ? Ma refeream la Windows XP. Pentru Windows Vista, deja depasesti conditiile despre care spuneam mai sus referitor la puterea calculatorului, nu crezi? Aaa, ca mai sunt si persoane care se bucura ca mai pot "pedala" cu un Vista instalat pe un calculator sub nivelul cerintelor acestui OS, asta e alta problema.. ![]() "In fiecare an trecem nepasatori peste clipa mortii noastre"
Blog Publispace - Slalom printre "bloage" |
![]()
|
|
![]() Malware Defender ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Stars Posts: 305 Joined: 19-April 08 From: Bucharest[Ro] Member No.: 160 ![]() |
Dezactivati voi Windows Update si apoi va vad pe aici ca plangeti ca aveti virusi (chiar Conficker) sau ati pierdut date...
![]() |
![]()
|
|
![]() Sapient ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Stars Posts: 16,736 Joined: 27-January 08 From: Italia Member No.: 80 ![]() |
Dezactivati voi Windows Update si apoi va vad pe aici ca plangeti ca aveti virusi (chiar Conficker) sau ati pierdut date... Eu si cu windows original l-am dezactivat insa nu am pierdut date ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23rd February 2019 - 02:42 PM |