![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Take your place inside the fire with her! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Moderator Posts: 3,021 Joined: 16-January 09 From: București Member No.: 813 ![]() |
eeee
eu la 15 ani ... cu feta in mall la film si in oras ![]() Voi ? ![]() ![]() |
![]()
|
|
![]() de la mine mai mult, de la altii mai putin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: SuperModerator Posts: 9,951 Joined: 31-December 07 From: Buzau-Romania Member No.: 18 ![]() |
Carand niste mobila la Bucuresti la copii!
![]() ![]() Pace celor ce vin, bucurie celor ce raman, binecuvantare celor ce pleaca!
![]() |
![]()
|
|
![]() StarGazer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: SuperModerator Posts: 20,155 Joined: 8-August 08 From: Brasov Member No.: 282 ![]() |
eeee eu la 15 ani ... cu feta in mall la film si in oras ![]() Voi ? cu feta? ![]() Eu prin Torino prin centru salivand dupa haine si apoi in avion ![]() ![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Take your place inside the fire with her! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Moderator Posts: 3,021 Joined: 16-January 09 From: București Member No.: 813 ![]() |
cu feta? ![]() Eu prin Torino prin centru salivand dupa haine si apoi in avion ![]() asa se zice la mine in cartier se traduce ... fată ![]() ![]() |
![]()
|
|
![]() StarGazer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: SuperModerator Posts: 20,155 Joined: 8-August 08 From: Brasov Member No.: 282 ![]() |
Ma gandeam eu dar am zis sa nu gresesc si tu doar erai flamand si papai branzica feta
![]() ![]() |
![]()
|
|
![]() StarGazer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Stars Posts: 4,322 Joined: 2-March 08 From: arad Member No.: 115 ![]() |
![]() Singura prietenie de preț este cea care s-a născut fără motiv (Arthur von Shendel)
![]() |
![]()
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() StarGazer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Stars Posts: 4,322 Joined: 2-March 08 From: arad Member No.: 115 ![]() |
![]() ati dansat? ![]() Am dansat, sigur... ( ups ...data a luat-o razna, se pare ca am uitat sa o setez) ![]() ![]() Singura prietenie de preț este cea care s-a născut fără motiv (Arthur von Shendel)
![]() |
![]()
|
|
![]() StarGazer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Stars Posts: 9,229 Joined: 31-December 07 From: Craiova Member No.: 17 ![]() |
am fost la munte si am schiat
![]() ![]() Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane. ![]() ![]() |
![]()
|
|
![]() ShiningStar ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Stars Posts: 155 Joined: 8-December 08 From: Brasov County Member No.: 648 ![]() |
2 zile si o noapte la Sovata...ca in tinerete
![]() "We are The Wanderers, Traveling from star to distant star, Purposely forgetting, What we were and who we are, Becoming one of you, As we were destined to, To bring the light to you..."
|
![]()
|
|
![]() LittleStar ![]() ![]() Group: Stars Posts: 11 Joined: 27-February 09 From: focsani Member No.: 881 ![]() |
am fost la nunta varului meu, si mi-am facut "draci" ca ma sacaie familionul: "tu cand ai de gand??????"........
![]() ![]() everyone dies,.... not everyone lives...
|
![]()
|
|
![]() FallingStar ![]() ![]() ![]() Group: Stars Posts: 92 Joined: 9-November 08 From: Neuropsihiatrie Member No.: 586 ![]() |
Iesit in oras cu jumatatea,am pus interdictie fata de prieteni,fara vizite la mine in ziua respectiva.
Ne-am alergat ca doi nebuni prin park si lumea se uita la noi dar nu ne pasa, Eu i-am daruti flori,o strangere in brate si multe sentimente de iubire, Ia,viata alaturi de mine. Ne-am udat cu sampanii,am testat noua lenjerie rosie,plapuma in forma de inimioara la fel si pernele, Apoi ne-am promis ca toate zilele vor fi la fel de frumoase si ca Stelele noastre din inimi vor straluci vesnic. Va multumesc tuturor ca existati./Mr.Emanuel D. dulci pupici pentru Alina E. ![]() |
![]()
|
|
![]() Dreamer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Stars Posts: 1,498 Joined: 13-July 10 From: Homo Ludens Member No.: 1,133 ![]() |
mereu singura
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() RisingStar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Stars Posts: 919 Joined: 29-October 11 From: Cluj Napoca Member No.: 1,527 ![]() |
![]() intoarce-ti capul spre mine
:hugs: |
![]()
|
|
![]() SuperStar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Banned by Moderators Posts: 1,085 Joined: 8-February 12 From: capatul lumii Member No.: 1,577 ![]() |
Parca azi e, nu?
Vrand, nevrand, azi sunt libera. O sa dorm jumatate de zi si in restul timpului o sa ma uit la un film, doua, cate oi avea chef. ![]() |
![]()
|
|
![]() StarGazer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: EveningStar Posts: 24,386 Joined: 30-December 07 Member No.: 9 ![]() |
Atentie, sunteti pe proprietatea lui poem, nu va aventurati!
![]() El gestioneaza iubirea, inimioarele, lacrimile , florile, scrisorile, stelele, noptile cu luna si eclipsele de soare. ![]() Voi, ceilalti, treceti la lopata, lasati suspinele si oftatul ca dauneaza sanatatii inimii si buzunarului . ![]() ![]() ![]() |
![]()
|
|
![]() SuperStar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Banned by Moderators Posts: 1,085 Joined: 8-February 12 From: capatul lumii Member No.: 1,577 ![]() |
... stelele, noptile cu luna si eclipsele de soare. ![]() Asta trebuie sa insemne ca poem e mai tare decat calendarul mayas. ![]() Cat despre datul la lopata, oare sunt simtita-ne daca ma gandesc ca asta e treaba barbatilor? Nu de alta, dar cunosc cativa barbati in putere care se delecteaza stand in pat, la telenovele. ![]() Oricum, macar de Valentin sa fim privilegiate. ![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() RisingStar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Stars Posts: 919 Joined: 29-October 11 From: Cluj Napoca Member No.: 1,527 ![]() |
...c-a o sarbatoare americana
![]() mult chich si prost gust ![]() ![]() intoarce-ti capul spre mine
![]() ![]()
|
|
![]() intoarce-ti capul spre mine
![]()
|
|
uitandu-ma pe geam cum ninge
![]() ![]() intoarce-ti capul spre mine
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st February 2019 - 10:48 PM |