![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Miradoniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: *vesperala* Posts: 37,064 Joined: 30-December 07 From: Ăn castel de treci prin colonade... Member No.: 1 ![]() |
aș vrea imaginea vesperalei pe fundal transparent:
![]() dacă vă pricepeți cumva poate ne explicați și cum se face... ![]() merci. ![]() O raclÄ mare-i lumea. Stelele-s cuie/BÄtute-n ea Ći soarele-i fereasta/La temniĆŁa vieĆŁii Mihai Eminescu Stelele-n cer, deasupra mÄrilor, ard depÄrtÄrilor, pĂąnÄ ce pier... ![]() |
![]()
|
|
![]() Ce avem noi aici? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Stars Posts: 4,497 Joined: 13-January 08 From: București Member No.: 55 ![]() |
Cred că are nevoie de cineva răbdător care să-i pigulească marginile.
Jpg nu are suport pentru fundal transparent. Gif are, dar suportă maxim 256 de culori. Png are, dar poate avea probleme în IE. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
|
|
![]() Miradoniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: *vesperala* Posts: 37,064 Joined: 30-December 07 From: Ăn castel de treci prin colonade... Member No.: 1 ![]() |
am ales gif...
![]() ![]() se cunoștea diferența și era neplăcut... merci mult, ![]() ps: desigur când ai vreme poate încerci același lucru și cu prietena mea ![]() ![]() sau poate încearcă altcineva. și ca să nu mai dau altă temă, pls, povestește cum ai făcut. și cu ce program? ![]() O raclÄ mare-i lumea. Stelele-s cuie/BÄtute-n ea Ći soarele-i fereasta/La temniĆŁa vieĆŁii Mihai Eminescu Stelele-n cer, deasupra mÄrilor, ard depÄrtÄrilor, pĂąnÄ ce pier... ![]() |
![]()
|
|
![]() Ce avem noi aici? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Stars Posts: 4,497 Joined: 13-January 08 From: București Member No.: 55 ![]() |
![]() Selectez albul şi dau delete. Presupun că şi photoshop are ceva echivalent, dar nu ştiu să explic. Am impresia că la animate nu merge, că se văd alea de dedesubt. ![]() ![]() |
![]()
|
|
Selectez albul și dau delete. Presupun că și photoshop are ceva echivalent, dar nu știu să explic. înseamnă că nu ai lucrat în photoshop.. ![]() ![]() la mine varianta asta se vede cu ...încetinitorul...persistă fiecare frame. ![]() O raclÄ mare-i lumea. Stelele-s cuie/BÄtute-n ea Ći soarele-i fereasta/La temniĆŁa vieĆŁii Mihai Eminescu Stelele-n cer, deasupra mÄrilor, ard depÄrtÄrilor, pĂąnÄ ce pier... ![]() |
![]()
|
|
![]() *Membru de Onoare* ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de onoare Posts: 1,183 Joined: 31-December 07 From: suceava Member No.: 20 ![]() |
In Photoshop merge cu Magic Wand Tool.
Selectezi albul si >Delete salvezi ca si gif ![]() ![]() |
![]()
|
|
Nu e propriu-zis cu încetinitorul, numai că se pare că dacă un frame are porțiuni transparente, în porțiunile respective se vede frame-ul precedent. Cel mai probabil problema e de la browser (nu reafișează fundalul cînd schimbă frame-ul), nu că amănuntul ăsta ar ajuta cu ceva.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26th April 2018 - 07:41 AM |