![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Miradoniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: *vesperala* Posts: 37,106 Joined: 30-December 07 From: Ăn castel de treci prin colonade... Member No.: 1 ![]() |
Ce anume ne determină să atingem unele lucruri?
Dacă mergem într-o excursie, anumite obiecte nu ne e suficient să le privim, simțim nevoia de a le atinge. Altminteri parcă nu am fi fost lângă ele. ![]() ![]() O raclÄ mare-i lumea. Stelele-s cuie/BÄtute-n ea Ći soarele-i fereasta/La temniĆŁa vieĆŁii Mihai Eminescu Stelele-n cer, deasupra mÄrilor, ard depÄrtÄrilor, pĂąnÄ ce pier... ![]() |
![]()
|
|
![]() RisingStar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Stars Posts: 757 Joined: 5-December 08 Member No.: 638 ![]() |
As putea crede ca e nevoia de cunoastere deplina...contactul cu acel obiect implineste senzatia de cunoastere...starnirea unui simt suplimentar care duce la perceptie dusa pana la capat.
E si nevoia de apropiere imediata de ceva ce ne devine drag si ne place. |
![]()
|
|
![]() StarGazer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: SuperModerator Posts: 20,155 Joined: 8-August 08 From: Brasov Member No.: 282 ![]() |
Cred ca ne ramane inca din copilarie, primul contact al pruncului cu lumea e prin atingere si in special prin gustare
![]() ![]() |
![]()
|
|
![]() Sapient ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Stars Posts: 16,736 Joined: 27-January 08 From: Italia Member No.: 80 ![]() |
Ce anume ne determină să atingem unele lucruri? Dacă mergem într-o excursie, anumite obicecte nu ne e suficient să le privim, simțim nevoia de a le atinge. Altminteri parcă nu am fi fost lângă ele. ![]() Ce ne determina ?! ![]() Tocmai ca nu ai voie sa il atingi te determina sa il atingi . ![]() Exemple se mai pot da ...stiind ca nu ai voie sa faci ceva anume , tu il faci . Omul in general este atras de lucruri care nu ar trebui atinse , facute sau interzise . Intr-un cuvant suntem in continua explorare ! ![]() Spune-mi mie ca nu am voie sa pap in urmatoarele ore , sa vezi efectul . ![]() ![]() |
![]()
|
|
![]() LittleStar ![]() ![]() Group: Stars Posts: 10 Joined: 25-May 09 Member No.: 985 ![]() |
banuiesc ca din dorinta de cunoastere,de a sti exact cum e acel obiect,nu ne e destul doar sa privim
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st February 2019 - 10:01 PM |