![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() RisingStar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Stars Posts: 499 Joined: 2-August 08 Member No.: 260 ![]() |
Acum cateva zile am dat de proiectul Folding@Home. Consta in faptul ca, oamenii de stiinta, in loc sa-si ia un supercomputer pe care sa dea o gramada de bani, din 2 in 2 ani, s-au gandit sa imparta munca si utilizatorului de-acasa. Fiecare primeste cate o bucatica de proiect, si programelul lor, foloseste resursele neutilizate ale calculatorului, pt. a-si face treaba. Rezultatele sunt apoi trimise la ei.
Va tenteaza? ![]() http://folding.stanford.edu/ -> pt. ce am amintit eu. Dar aveti grija...ca de invartit si analizat proteinele, chiar nu este o treaba usoara pt. calculator ![]() http://boinc.berkeley.edu/ -> Ei au mai multe proiecte, si va puteti alatura orcaruia, inclusiv la analiza datelor in urma experimentului de la LHC :D ![]() ![]() |
![]()
|
|
![]() StarGazer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Stars Posts: 7,424 Joined: 23-July 08 From: țara pisicilor negre Member No.: 246 ![]() |
Am auzit si eu de proiectele astea. Cred ca, daca tot nu lucrez in momentul ala la PC (sau daca ma uit pe net si atat), macar sa foloseasca timpul asta pentru un scop nobil. Am descarcat aplicatia Boinc si acum o rulez, sper sa nu-mi ingreuneza functionarea PC-ului
![]() ![]() "Don't rush me, I'm a-thinkin'... and my head hurts..."
(Yosemite Sam) |
![]()
|
|
![]() RisingStar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Stars Posts: 499 Joined: 2-August 08 Member No.: 260 ![]() |
Am auzit si eu de proiectele astea. Cred ca, daca tot nu lucrez in momentul ala la PC (sau daca ma uit pe net si atat), macar sa foloseasca timpul asta pentru un scop nobil. Am descarcat aplicatia Boinc si acum o rulez, sper sa nu-mi ingreuneza functionarea PC-ului ![]() Nu iti va ingreuna functionarea, pt ca tu detii controlul. Cate din resursele ramase libere sa le foloseasca ![]() [Eu la Boinc m-am inscris in proiectul Einstein. Voi unde v-ati inscris? ] ![]() ![]() |
![]()
|
|
![]() StarGazer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Stars Posts: 7,424 Joined: 23-July 08 From: țara pisicilor negre Member No.: 246 ![]() |
Din pacate a trebuit sa-l dezinstalez
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Don't rush me, I'm a-thinkin'... and my head hurts..."
(Yosemite Sam) |
![]()
|
|
atat boinc cat si folding@home au un meniu in care sa fie setata contributia procesorului folosit . Ma rog..la folding@home stiu ca este acelasi pt. ca instalezi direct executabilul ce foloseste Cuda. Insa la boinc nu stiu, dar si acolo ar trebui sa apara. Pt. ca se pare ca el din oficiu iti folosea placa video 100%.
![]() ![]() |
![]()
|
|
![]() Miradoniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: *vesperala* Posts: 37,107 Joined: 30-December 07 From: Ăn castel de treci prin colonade... Member No.: 1 ![]() |
dar nu ar trebui să funcționeze doar când pcul e în stand by?
![]() O raclÄ mare-i lumea. Stelele-s cuie/BÄtute-n ea Ći soarele-i fereasta/La temniĆŁa vieĆŁii Mihai Eminescu Stelele-n cer, deasupra mÄrilor, ard depÄrtÄrilor, pĂąnÄ ce pier... ![]() |
![]()
|
|
atat boinc cat si folding@home au un meniu in care sa fie setata contributia procesorului folosit . Ma rog..la folding@home stiu ca este acelasi pt. ca instalezi direct executabilul ce foloseste Cuda. Insa la boinc nu stiu, dar si acolo ar trebui sa apara. Pt. ca se pare ca el din oficiu iti folosea placa video 100%. Eu am umblat prin toate meniurile si n-am gasit decat pentru procesor si RAM. Nimic pentru placa video. dar nu ar trebui să funcționeze doar când pcul e în stand by? Am setat si asa, dar nu stiu de ce, tot imi mergea prost. La un moment dat mergea prost si cand am dat snooze ![]() ![]() ![]() "Don't rush me, I'm a-thinkin'... and my head hurts..."
(Yosemite Sam) |
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23rd February 2019 - 03:45 PM |