vesperala

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> Comentatorii sportivi, Buni sau mai putin buni

pufonel
post Jan 25 2009, 12:26 AM
Post #1


StarGazer
Group Icon
******

Group: Stars
Posts: 7,424
Joined: 23-July 08
From: țara pisicilor negre
Member No.: 246Va rog sa spuneti pe acest post care comentatori de sport va plac si care nu va plac. Iar ca sa evitam flame-ul, propun sa spuneti exact ce va place sau nu va place la fiecare.

Voi incepe eu, daca nu va e cu suparare.
Comentatori care imi plac (nu neaparat in aceasta ordine):
  • Radu Naum si Radu Banciu - sunt cei mai buni la ciclism, simpatici, cultivati si cu simtul umorului. Deocamdata s-a spart echipa, dar sper sa revina la tururile din vara.
  • Daniel Bontea si Marius Ancuta - fac ca snooker-ul sa nu mai para plictisitor. Se vede ca iubesc acest sport dupa felul cum comenteaza.
  • Sorin Hobana - nu mi-as imagina sariturile cu schiurile comentate de altcineva. Are dupa mine cea mai placuta voce dintre toti comentatorii si o dictie impecabila. Punct slab: foloseste multe stereotipuri in comentariu, dar in ultima vreme le-a mai redus.
  • Arnold Cobilanschi, Antal Putinica si Victor Bonifaciu, pentru sporturile cu motor. Si aici se vede pasiunea lor pentru aceste sporturi. Mai este bun si Vlad Alexandrescu, care comenta Moto GP. Sa speram ca va Ttransmite cineva aceasta competitie si in 2009, si ca vor migra si comentatorii la acel post.
  • Emil Gradinescu, la fotbal. A ramas cam cel mai bun dup[a retragerea lui Topescu.
  • Si, desigur, taticul lor, Cristian Topescu. Chiar daca acum mai comenteaza doar calarie si tenis, are un stil aparte, pe care nu-l poate copia nimeni. Un adevarat profesionist.


Comentatori care nu-mi plac:
  • Miki Alexandrescu, cel mai aiurit comentator de F1 de pe planeta. Desi il trimite TVR-ul la fata locului pe banii nostri, e total pe dinafara. Imi amintesc de faza penibila din ultima cursa din 2008, cand pana nu i-a vazut sarind in sus pe cei de la McLaren, nu si-a dat seama ca ei au castigat titlul emo-hammer.gif In plus, e si foarte increzut, se da mare ca a luat masa sau a dat mana cu nu stiu care boss de la F1. Ar trebui sa ramana in presa scrisa, unde se exprima mai bine.
  • Comentatorii de fotbal de la Pro TV. Ar fi pe faza, dar aduc obsedant vorba despre bani, de parca la asta s-ar reduce totul. Am avut prilejul sa ascult comentariile pe la italieni si francezi, acolo nu se spune la fiecare minut cat a costat cutare jucator sau cat a cheltuit nu stiu ce club pe transferuri. In plus il tot lingusesc pe un anume patron/om de afaceri/cioban pe care mi-e bleah.gif sa-l pomenesc.


Ar mai fi si altii pe care-i mai aud pe posturile specializate, dar nu le stiu numele. Multi dintre ei comenteaza de parca s-ar afla cu o bere in fata televizorului, fara pic de documentare sau prifesionalism. Din pacate, cantitatea primeaza asupra calitatii si aici.

N-am pomenit de pitipoancele care prezinta stirile sportive in tinute decoltate. Ele n-o sa fie in viata lor in stare sa comenteze decent nici macar un meci de divizia D.

Astept si alte pareri.


User's Signature

"Don't rush me, I'm a-thinkin'... and my head hurts..."
(Yosemite Sam)
Go to the top of the page
PM
+ Quote Post

vesperala
post Jan 25 2009, 12:29 AM
Post #2


Miradoniz
Group Icon
**********

Group: *vesperala*
Posts: 37,147
Joined: 30-December 07
From: În castel de treci prin colonade...
Member No.: 1smile.gif băieții de la snooker chiar sunt plăcuți

Țopescu e comentatorul cu care practic am crescut..smile.gif


User's Signature

O raclă mare-i lumea. Stelele-s cuie/Bătute-n ea Ɵi soarele-i fereasta/La temniƣa vieƣii
Mihai Eminescu

Stelele-n cer, deasupra mărilor, ard depărtărilor, pùnă ce pier...

Go to the top of the page
PM
+ Quote Post

danco
post Jan 25 2009, 05:17 PM
Post #3


StarGazer
Group Icon
******

Group: Stars
Posts: 4,322
Joined: 2-March 08
From: arad
Member No.: 115Nu știu cum îi cheamă, dar au fost peste așteptări cei doi(parcă sunt doi) comentatori de la baschet. Au comentat ei olimpiada din China... Super au fost. hatoff.gif


User's Signature

Singura prietenie de preț este cea care s-a născut fără motiv (Arthur von Shendel)
Go to the top of the page
PM
+ Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 RSS Lo-Fi Version Time is now: 22nd September 2019 - 05:43 AM
Arta si savoare www.iconcert.ro
 Vesperala Forum