![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Miradoniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: *vesperala* Posts: 37,107 Joined: 30-December 07 From: Ăn castel de treci prin colonade... Member No.: 1 ![]() |
chiar dacă nu pot spune că e categoria preferate, uneori versurile au un farmec aparte:
stana izbașa: că așa or zâs bătrânii nu mor caii când vor cânii , nu mor caii când vor cânii , nici cânii când vor stăpânii... ![]() O raclÄ mare-i lumea. Stelele-s cuie/BÄtute-n ea Ći soarele-i fereasta/La temniĆŁa vieĆŁii Mihai Eminescu Stelele-n cer, deasupra mÄrilor, ard depÄrtÄrilor, pĂąnÄ ce pier... ![]() |
![]()
|
|
![]() Banned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Stars Posts: 2,293 Joined: 31-December 07 Member No.: 14 ![]() |
deseori, mai ales cand imi acord note mici ca stare de spirit
![]() This user is no longer a member of vesperala*forum
|
![]()
|
|
![]() StarGazer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Stars Posts: 2,551 Joined: 2-January 08 Member No.: 29 ![]() |
eu ascult de fiecare data cand imi intra in playlist
....stana izbasa nu canta manele si muzica sarbeasca? ![]() |
![]()
|
|
![]() StarGazer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: EveningStar Posts: 24,388 Joined: 30-December 07 Member No.: 9 ![]() |
Ascult cu multa placere pe Vasile Ciobanu si Nina Predescu.
Da, paradise, Stana Izbasa canta si manele si muzica sarbeasca. ![]() ![]() |
![]()
|
|
![]() Banned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Stars Posts: 2,293 Joined: 31-December 07 Member No.: 14 ![]() |
bine ca mi-ai amintit. imi bag acusica in playlist....siminica
|
![]()
|
|
singur si în cautare..:)) ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Stars Posts: 173 Joined: 12-January 08 Member No.: 53 ![]() |
|
![]()
|
|
de GL nu stiam nimic
il caut pe net msmsmsmms ![]() This user is no longer a member of vesperala*forum
|
![]()
|
|
![]() Miradoniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: *vesperala* Posts: 37,107 Joined: 30-December 07 From: Ăn castel de treci prin colonade... Member No.: 1 ![]() |
de GL nu stiam nimic il caut pe net msmsmsmms http://www.youtube.com/watch?v=79U6hwRJPZo Grigore Leșe - Cântec despre Bucovina / Song about Bukovina un cântec care mie mi-e tare drag. ![]() O raclÄ mare-i lumea. Stelele-s cuie/BÄtute-n ea Ći soarele-i fereasta/La temniĆŁa vieĆŁii Mihai Eminescu Stelele-n cer, deasupra mÄrilor, ard depÄrtÄrilor, pĂąnÄ ce pier... ![]() |
![]()
|
|
saru-mana!
|
![]()
|
|
![]() FallingStar ![]() ![]() ![]() Group: Stars Posts: 149 Joined: 8-February 08 Member No.: 94 ![]() |
http://www.youtube.com/watch?v=79U6hwRJPZo Grigore Leșe - Cântec despre Bucovina / Song about Bukovina un cântec care mie mi-e tare drag. am dat click si, si... ![]() Melodiile populare au ceva aparte pentru cei cu un suflet bun si iubitori de tot ce-i frumos. ![]() "Trupul traieste,daca e locuit de suflet,iar sufletul traieste,daca e locuit de Dumnezeu" |
![]()
|
|
am dat click si, si... ![]() Melodiile populare au ceva aparte pentru cei cu un suflet bun si iubitori de tot ce-i frumos. ![]() că aduce și tristețe, știu... ![]() O raclÄ mare-i lumea. Stelele-s cuie/BÄtute-n ea Ći soarele-i fereasta/La temniĆŁa vieĆŁii Mihai Eminescu Stelele-n cer, deasupra mÄrilor, ard depÄrtÄrilor, pĂąnÄ ce pier... ![]() |
![]()
|
|
![]() SuperStar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Stars Posts: 1,254 Joined: 5-January 08 From: SilverMoon City Member No.: 40 ![]() |
si eu ascult muzica populara.. dar doar la petrceri - nunti, botezuri, revelion,craciun...
![]() ![]() ~~~~~~~~~~~~~~
May the Stars guide you... |
![]()
|
|
eu ascult si cand alunec in lung de vene......
|
![]()
|
|
![]() StarGazer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: EveningStar Posts: 13,278 Joined: 15-January 08 From: Loc cunoscut Member No.: 59 ![]() |
eu ascult si cand alunec in lung de vene...... bine ca nu luneci in beci eu ascult prin geamul deschis................ muzica populara de la altii ![]() |
![]()
|
|
![]() StarGazer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Stars Posts: 2,551 Joined: 2-January 08 Member No.: 29 ![]() |
![]() eu ascult cand mi se pune pata... |
![]()
|
|
ANGELICA STOICAN - Crenguta verde de brad
http://www.youtube.com/watch?v=FySvdyRCsOk asta ascult acum....imi plac clasicii ca sa zic asa....cei tineri, nu prea.... |
![]()
|
|
![]() Scârțar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Stars Posts: 3,586 Joined: 1-March 08 From: Paradise City Member No.: 110 ![]() |
Din pacate nu stiu cine canta, dar mie personal mi-e foarte draga melodia.
http://www.trilulilu.ro/NightShift/6f9e83ebb3300f - Cine m-o dat dorului ![]() ![]() |
![]()
|
|
![]() SuperStar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Stars Posts: 1,241 Joined: 30-December 07 Member No.: 11 ![]() |
Cateodata, dar da ascult !
|
![]()
|
|
![]() StarGazer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Stars Posts: 7,854 Joined: 2-January 08 Member No.: 31 ![]() |
Maria Tanase/Ma dusei sa trec la Olt/
http://www.trilulilu.ro/cuoreblu50/765d18791b9868 Desigur m-am caftit cu podarul si am vaslit singur. Glumesc. Imi place Maria Tanase. |
![]()
|
|
![]() Scârțar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Stars Posts: 3,586 Joined: 1-March 08 From: Paradise City Member No.: 110 ![]() |
Frații Petreuș - Măi pretine eu și tu.
http://www.trilulilu.ro/sory55/2924e78ffbf106 Traducere: ![]() Măi pretine eu și tu Șohan n-om vidie raiu (șohan = niciodată) Nici nu-i hia să-l videm (nici nu-i hia = nici nu este posibil) După ce oameni sîntem. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23rd February 2019 - 02:43 PM |