![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Miradoniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: *vesperala* Posts: 37,107 Joined: 30-December 07 From: Ăn castel de treci prin colonade... Member No.: 1 ![]() |
Crezi că a fost premeditată această retragere?
![]() O raclÄ mare-i lumea. Stelele-s cuie/BÄtute-n ea Ći soarele-i fereasta/La temniĆŁa vieĆŁii Mihai Eminescu Stelele-n cer, deasupra mÄrilor, ard depÄrtÄrilor, pĂąnÄ ce pier... ![]() |
![]()
|
|
![]() StarGazer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Stars Posts: 3,952 Joined: 13-August 08 Member No.: 305 ![]() |
Poate ca Basescu nu stia,dar nici nu a fost surprins de decizia lui Stolojan.
De stiut ,cred ca stim cu totii ce vor si anume sa puna mana pe putere.Asta le asigura orice au nevoie. Edited by raul: Dec 15 2008, 06:35 PM ![]() "Tu nici nu știi a ta apropiere Cum inima-mi de-adânc o liniștește, Ca răsărirea stelei în tăcere;" |
![]()
|
|
![]() Scârțar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Stars Posts: 3,586 Joined: 1-March 08 From: Paradise City Member No.: 110 ![]() |
Pai daca Basescu voia ca Stolojan sa plece,, atunci pur si simplu nu l-ar mai fi desemnat de premier. ... dupa logica mea cel putin.
![]() Dar cine stie ... la ce jocuri de culise si regizori de Oscar sunt pe-acolo, Nimic nu este exclus. ![]() |
![]()
|
|
![]() StarGazer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Stars Posts: 7,854 Joined: 2-January 08 Member No.: 31 ![]() |
Stolojan a plecat la presiunea PSD-ului. Discret.
Il au la mana cu bube vechi in cap. Iar tipul, am mai scris, ii dur de felul lui. Ca premier nu ar fi tolerat contracte pentru oamenii PSD-ului. Ori asta a fost baza negocierilor. Doi oameni au asteptat ani de zile asta. Hrebenciuc si Iliescu. Dovezile exista chiar daca Basescu a aratat securea legat de cativa SRI-sti. Oameni de casa de-ai PSD-ului. Avertisment. Inca nu e totala subordonarea catre Basescu a structurilor secrete. Inca, desi tipul i-a lovit cu parul in ultimii ani. Riscul era prea mare. Insa au scapat de drac si au dat de ma-sa. Boc. Interesant. ![]() |
![]()
|
|
![]() StarGazer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: EveningStar Posts: 24,388 Joined: 30-December 07 Member No.: 9 ![]() |
“Băsescu l-a înjurat de mamă de două ori. Prima dată s-a întâmplat sâmbătă seara, după o întâlnire cu liderii din PD-L și PSD, în care părerile lui Stolojan, legate de formarea guvernului, fuseseră ignorate. Discuția a fost reluată a doua zi, iar Băsescu l-a înjurat din nou. Șocat, Stolojan a înțeles că așa nu se poate continua și a ales să se retragă”, a spus Dinescu.
Ziarul Libertatea ![]() ![]() |
![]()
|
|
![]() Miradoniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: *vesperala* Posts: 37,107 Joined: 30-December 07 From: Ăn castel de treci prin colonade... Member No.: 1 ![]() |
o fi , dar eu nu cred
se cunosc de ceva vreme, aveau timp să se înjure până acum de sute de ori... nu cred.. ![]() ![]() O raclÄ mare-i lumea. Stelele-s cuie/BÄtute-n ea Ći soarele-i fereasta/La temniĆŁa vieĆŁii Mihai Eminescu Stelele-n cer, deasupra mÄrilor, ard depÄrtÄrilor, pĂąnÄ ce pier... ![]() |
![]()
|
|
![]() LittleStar ![]() ![]() Group: Stars Posts: 28 Joined: 17-April 08 From: Timisoara Member No.: 159 ![]() |
“Băsescu l-a înjurat de mamă de două ori. Prima dată s-a întâmplat sâmbătă seara, după o întâlnire cu liderii din PD-L și PSD, în care părerile lui Stolojan, legate de formarea guvernului, fuseseră ignorate. Discuția a fost reluată a doua zi, iar Băsescu l-a înjurat din nou. Șocat, Stolojan a înțeles că așa nu se poate continua și a ales să se retragă”, a spus Dinescu. Ziarul Libertatea oare cand l-a anuntat pe base ca renunte, l-a gratulat Stolojan cu o injuratura de mama? ceva de genul: renunt la functia de premier base si te bag in aia matii! eu asa faceam... ![]() sigur, daca ceea ce scrie in fituica ,,Libertatea" este adevarat. |
![]()
|
|
![]() ![]() O raclÄ mare-i lumea. Stelele-s cuie/BÄtute-n ea Ći soarele-i fereasta/La temniĆŁa vieĆŁii Mihai Eminescu Stelele-n cer, deasupra mÄrilor, ard depÄrtÄrilor, pĂąnÄ ce pier... ![]() |
![]()
|
|
![]() RisingStar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Stars Posts: 856 Joined: 19-August 08 From: Rm. Valcea Member No.: 325 ![]() |
Ar fi un nonsens ca Base sa-si fi propus sa-l inlature pe Stolojan , dupa ce chiar el l-a propus cu cateva zile in urma . Daca nu-l vroia , nu-l propunea .Era simplu . Nu cred ca si-ar fi dorit episodul asta destul de jenant , episod care nu-i aduce absolut nimic bun . Multi analisti ai neamului spun ca-i convine Boc fiindca-i trompeta lui , uitand ca acelasi lucru il spuneau si despre Stolojan acum cateva zile .
Una peste alta , nu-l vad pe Boc mare prim ministru , asa cum nu-l vedeam nici pe Stolojan . Iar dupa ce romanii ( printre care ma numar si eu ) au votat mai degraba dreapta decat stanga , s-au trzit cu un guvern cu un program clar de stanga , unde se promit in continuare tot felul de pomeni fara a se preciza de unde se vor lua banii . Cam nasol ... |
![]()
|
|
![]() StarGazer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Stars Posts: 7,854 Joined: 2-January 08 Member No.: 31 ![]() |
oare cand l-a anuntat pe base ca renunte, l-a gratulat Stolojan cu o injuratura de mama? ceva de genul: renunt la functia de premier base si te bag in aia matii! eu asa faceam... ![]() sigur, daca ceea ce scrie in fituica ,,Libertatea" este adevarat. Nu l-a injurat. A acceptat cartonasul rosu aratat de PSD. Vezi dumneata, desi ai specializare in domeniu, nu ai rezultate. [admin edit] Mai astept. Toate bune dumneavoastra. Edited by vesperala: Dec 17 2008, 10:34 PM |
![]()
|
|
![]() LittleStar ![]() ![]() Group: Stars Posts: 28 Joined: 17-April 08 From: Timisoara Member No.: 159 ![]() |
Ar fi un nonsens ca Base sa-si fi propus sa-l inlature pe Stolojan , dupa ce chiar el l-a propus cu cateva zile in urma . Daca nu-l vroia , nu-l propunea .Era simplu . Nu cred ca si-ar fi dorit episodul asta destul de jenant , episod care nu-i aduce absolut nimic bun . Multi analisti ai neamului spun ca-i convine Boc fiindca-i trompeta lui , uitand ca acelasi lucru il spuneau si despre Stolojan acum cateva zile . Una peste alta , nu-l vad pe Boc mare prim ministru , asa cum nu-l vedeam nici pe Stolojan . Iar dupa ce romanii ( printre care ma numar si eu ) au votat mai degraba dreapta decat stanga , s-au trzit cu un guvern cu un program clar de stanga , unde se promit in continuare tot felul de pomeni fara a se preciza de unde se vor lua banii . Cam nasol ... ba eu cred ca Boc e mai bun decat Stolo. stolo e un contabil, ori asta nu e un avantaj. cu tot respectul, in general, contabilii sunt prosti manageri... primul ministru trebuie sa fie in primul rand un bun manager, ori Boc a dovedit ca se pricepe la asta, clujenii fiind multumiti de munca lui de primar. asa ca daca e de ales intre cei doi, il aleg pe Boc. ca sa fiu ontopic, nu cred ca Base a plans (de data aceasta) ca pleaca Stolo... |
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23rd February 2019 - 02:43 PM |