![]() ![]() |
May 7 2008, 03:37 PM
|
|
![]() FallingStar ![]() ![]() ![]() Group: Stars Posts: 86 Joined: 28-April 08 From: Romania Member No.: 169 |
Mie imi place Casian
![]() Butterflies are a wonder... they make me smile all the time :-) !
|
May 7 2008, 04:00 PM
|
|
![]() StarGazer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: EveningStar Posts: 18,194 Joined: 30-December 07 Member No.: 9 |
Daca e fetita Medeea. La baiat nu stiu inca. Astept si propunerile voastre. Rares. Dragos. ![]() ![]() |
May 7 2008, 04:08 PM
|
|
![]() SuperStar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Stars Posts: 1,241 Joined: 30-December 07 Member No.: 11 |
Nu ar trebui ca parintii sa se gandeasca?
|
May 7 2008, 04:12 PM
|
|
![]() Miradoniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: *vesperala* Posts: 35,288 Joined: 30-December 07 From: În castel de treci prin colonade... Member No.: 1 |
Iancu
Leonard Radu Nu ar trebui ca parintii sa se gandeasca? firește, dar nu strică să dăm sugestii, poate e mai ușor așa... din moment ce a spus că așteaptă propunerile, iau ca atare dorința viitoarei mămici când ne spune că s-a hotărât , oprim topicul până la o viitoare nehotărâtă dacă mămica vrea sugestii,de ce nu, Neo?... ![]() O raclă mare-i lumea. Stelele-s cuie/Bătute-n ea și soarele-i fereasta/La temnița vieții Mihai Eminescu Stelele-n cer, deasupra mărilor, ard depărtărilor, până ce pier... ![]() |
May 7 2008, 04:27 PM
|
|
![]() FallingStar ![]() ![]() ![]() Group: Stars Posts: 86 Joined: 28-April 08 From: Romania Member No.: 169 |
Nu ar trebui ca parintii sa se gandeasca? Pai malitzia a zis ca vrea propuneri ![]() Butterflies are a wonder... they make me smile all the time :-) !
|
May 7 2008, 04:31 PM
|
|
|
StarGazer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Stars Posts: 12,599 Joined: 2-May 08 Member No.: 172 |
Vreau ...vreau...
|
May 7 2008, 04:36 PM
|
|
![]() Miradoniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: *vesperala* Posts: 35,288 Joined: 30-December 07 From: În castel de treci prin colonade... Member No.: 1 |
![]() O raclă mare-i lumea. Stelele-s cuie/Bătute-n ea și soarele-i fereasta/La temnița vieții Mihai Eminescu Stelele-n cer, deasupra mărilor, ard depărtărilor, până ce pier... ![]() |
May 7 2008, 04:48 PM
|
|
![]() *Membru de Onoare* SuperModerator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de onoare Posts: 1,183 Joined: 31-December 07 From: suceava Member No.: 20 |
Vreau ...vreau... Emanuel Ai sa-l strigi Emy. Numele apare pentru prima data in prorocirile lui Isaia( "Fecioara va naste fiu si il vom numi Emanuel") si se traduce: "Dumnezeu este cu noi" ![]() |
May 7 2008, 05:04 PM
|
|
![]() StarGazer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Stars Posts: 3,891 Joined: 9-April 08 From: Constanta Member No.: 141 |
Dragos
Robert Gabriel Marius Silviu ![]() Ridicați drapelu’ sus, sus, să se vadă… Scrieți pe el “România e de pradă!"Că merg oamenii cu capu’ plecat pe stradă, apăsați de o viață de corvoadă…Bravadă în mass-media, guvernu’ face media. Trăim bine, să mor eu, asta-i concluzia...Europeni... Da’ pentru cine nu știa, europenii, pe la noi, au spor de lumea-a-treia…
|
May 7 2008, 09:33 PM
|
|
![]() ShiningStar ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Stars Posts: 182 Joined: 11-April 08 From: Galati Member No.: 146 |
Nino
![]() :D
|
May 7 2008, 09:39 PM
|
|
![]() . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Former member Posts: 25,928 Joined: 2-January 08 From: Bacovia's city Member No.: 32 |
![]() |
May 7 2008, 09:54 PM
|
|
și cu asta s-a închis practic topicul. interesant. ![]() O raclă mare-i lumea. Stelele-s cuie/Bătute-n ea și soarele-i fereasta/La temnița vieții Mihai Eminescu Stelele-n cer, deasupra mărilor, ard depărtărilor, până ce pier... ![]() |
May 7 2008, 10:20 PM
|
|
![]() Sapient ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: SuperModerator Posts: 16,700 Joined: 27-January 08 From: Italia Member No.: 80 |
și cu asta s-a închis practic topicul. interesant. Putem sa ne spunem parerile ![]() |
May 7 2008, 10:42 PM
|
|
|
SuperStar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: SuperModerator Posts: 1,666 Joined: 30-December 07 From: jud. Covurlui Member No.: 8 |
Nino Asa il cheama pe pisoiul meu. Pe bune! Eheee, grea decizie cu numele. Noi, cand am ales numele, ne gandeam si cum va suna diminutivul, caci mamaitele copilului si multi altii, il vor alinta,asa ca.... ce exemplu sa va dau. Aaa, uite mai sus:Armand - Armanutu, Armandelu, Armandica... Credeti-ma caci stiu din experienta, se va gasi cineva care sa-i stalceasca numele. Dar bineinteles asta e doar parerea mea. .. Edited by Eonica: May 7 2008, 10:47 PM ![]() "Exista ceva mai rau decat oamenii rai, indiferenta oamenilor buni!" |
May 7 2008, 10:43 PM
|
|
![]() RisingStar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Stars Posts: 374 Joined: 11-April 08 From: Constanta - Bucuresti Member No.: 145 |
Razvan
Razvan Razvan ... ahh sa nu uit : Razvan :P :D ![]() Om liber, tu vei iubi intotdeauna marea |
May 7 2008, 10:43 PM
|
|
![]() . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Former member Posts: 25,928 Joined: 2-January 08 From: Bacovia's city Member No.: 32 |
și cu asta s-a închis practic topicul. Dimpotriva, intentia mea a fost sa se poate face o dezbatere mult mai larga , pe seama acestor nume, daca sunt si care dintre ele mai nimerite pentru un copil ( baiat ori fata ), cat de reprezentativ este si cat nu unul sau altul, etc Nici pe departe sa nu mai aiba rost topicul, am convingerea ca asa o baza, poate ajuta la dezvoltarea de discutii pe aceasta tema. ![]() |
May 7 2008, 10:46 PM
|
|
Razvan Razvan Razvan ... ahh sa nu uit : Razvan :P :D firește sau Rafael ![]() O raclă mare-i lumea. Stelele-s cuie/Bătute-n ea și soarele-i fereasta/La temnița vieții Mihai Eminescu Stelele-n cer, deasupra mărilor, ard depărtărilor, până ce pier... ![]() |
May 7 2008, 10:49 PM
|
|
|
SuperStar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: SuperModerator Posts: 1,666 Joined: 30-December 07 From: jud. Covurlui Member No.: 8 |
Asa il cheama pe pisoiul meu. Pe bune!
Eheee, grea decizie cu numele. Noi, cand am ales numele, ne gandeam si cum va suna diminutivul, caci mamaitele copilului si multi altii, il vor alinta,asa ca.... ce exemplu sa va dau. Aaa, uite mai sus:Armand - Armanutu, Armandelu, Armandica... Credeti-ma caci stiu din experienta, se va gasi cineva care sa-i stalceasca numele. Dar bineinteles asta e doar parerea mea. .. Edited by Eonica: May 7 2008, 10:50 PM ![]() "Exista ceva mai rau decat oamenii rai, indiferenta oamenilor buni!" |
May 8 2008, 07:23 AM
|
|
|
StarGazer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Stars Posts: 12,599 Joined: 2-May 08 Member No.: 172 |
Daria - Posedata de bine .
Flavius e frumos. -galben auriu Maia- una dintre cele sapte stele din Peliade |
May 8 2008, 02:25 PM
|
|
![]() O raclă mare-i lumea. Stelele-s cuie/Bătute-n ea și soarele-i fereasta/La temnița vieții Mihai Eminescu Stelele-n cer, deasupra mărilor, ard depărtărilor, până ce pier... ![]() |
![]() ![]() |
|
Lo-Fi Version | Time is now: 26th May 2013 - 05:49 AM |